Jumanji Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Ja razumem kada Olja, u duhu emisije i zbog gladalaca, izigrava naivnu i nevinu stranu, kao ne zna nesto, ali bas ovolika naivnost kao s Marsa da je pala, e bas ume da me iznervira.Kako sad oni tamo seli i eto smislili te racune, e to jos nije cula do sada [emoji57]
Zabalujev Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 (edited) 5 minutes ago, John Coltrane said: Da li misliš da je ikome ko gleda UN potrebno papirčinama objašnjavati da Djilas nije ukrao 619miliona ili ovo za aferu Mauricijus ? Pa kada svaki objektivni i nezavisni novinar kod koga dođe pita za to, uključujući i naivnu Olju sada, zašto da ne? Pa jebote neki novinarski mislioci ga kritikuju što bojkotuje pitanja iz Alo i VN... I da se ne zavaravamo, ne mali broj gledalaca UN je u fazonu "Đilas-Vučić ista govna". I konačno se neko (Stupar) osmelio da kaže: opozicija deluje u najtežim mogućim uslovima. Edited March 28, 2021 by Zabalujev
Frank Pembleton Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Sumnjam da on ima veze, slusala sam Obucinu gostovala vise puta u nekim emisijama, opasna je [emoji106]On piše to.A to nema veze sa time da li je Obućina opasna[emoji769]. .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 On piše to.A to nema veze sa time da li je Obućina opasna[emoji769]. .... Shiit has hit the fan! On pise one uvode???? Na osnovu tvitova u zivotu ne bih rekla. Nemoguce.Zasto je kod Dimitrijevica onda sve drugacije prilicno?Opasna u smislu slicne retorike i britkog uma.
John Coltrane Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 10 minutes ago, Zabalujev said: Pa kada svaki objektivni i nezavisni novinar kod koga dođe pita za to, uključujući i naivnu Olju sada, zašto da ne? Pa jebote neki novinarski mislioci ga kritikuju što bojkotuje pitanja iz Alo i VN... I da se ne zavaravamo, ne mali broj gledalaca UN je u fazonu "Đilas-Vučić ista govna". I konačno se neko (Stupar) osmelio da kaže: opozicija deluje u najtežim mogućim uslovima. Vidiš da se sprda sa papirima, šatro izvodi banaka koliko para ima AV, brat mu, Mali, gosti...
Taihoskopija Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 4 minutes ago, Jumanji said: On pise one uvode???? Na osnovu tvitova u zivotu ne bih rekla. Nemoguce. Isto, Georgijev ne može da dobaci do prosečne slavske pošalice, bukvalno krene tromb od blama kad pokuša sarkazam bilo kako.
villiem Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 1 minute ago, Jumanji said: Srbi su gadni! al to je problem, ja sam se upalio kada je taj poceo da prica
duda Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Đilas je totalno mutan, mislim da je on najveći kamen spoticanja u opoziciji. Umišlja on da je mnogo jak. Ništa to ne valja.
Taihoskopija Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 U informeru već reakcija na ovaj performans sa papirima kojima je mahao Đ.
duda Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 1 minute ago, garmonbozia said: Evo Obradović počeo da jede govna. Što jede govna ? Što kaže da ne može Bota da im deli savete. Nema kredibilitet. U pravu je 100%. 3
garmonbozia Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 (edited) Poenta je da ne treba da daje tablodima razlog da razvlači opoziciju. A više sam mislio da ne jede govna o zakonu o istopolnim zajednicama. I lepo mu je zavukao Đilas - i Dveri su učestvovale sa SNSom ranije Edited March 28, 2021 by garmonbozia
Recommended Posts