Ras Posted March 26 Posted March 26 (edited) 11 minutes ago, Tsai said: Honeyland je bio nominovan za oskara Odličan film, ali propuštam u kom kontekstu ga spominješ? Edited March 26 by Ras
Tsai Posted March 26 Posted March 26 kosovski The Hive, jedini film u istoriji Sundance-a koji je pokupio tri glavne nagrade 1
Stela Posted March 26 Posted March 26 Ne znam koji su hrvatski najuspesniji u ovom veku. Za taj The Hive nisam cula, vidim da je noviji.
Sludge Factory Posted March 26 Posted March 26 13 hours ago, Tsai said: ja sam jedan od retkih kojima je u undergroundu ubedljivo najbolji deo onaj u devedesetim. citav deo u sklonistu mi je razvucen previse Meni do ulaska u skloniste. Mada generalno od Kuste isto samo prva dva, uz ogradu da bih Arizonu Drim morao ponovo da gledam, ali me mrzi. 2
đorđe geprat Posted March 26 Posted March 26 4 hours ago, Stela said: Ne znam koji su hrvatski najuspesniji u ovom veku. Za taj The Hive nisam cula, vidim da je noviji. gledao/imao sam tri hrvatska filma mislim da su vrlo dobri i da zaslužuju veće ocene od onih na IMDB - fine mrtve djevojke - s one strane - šuma summarum 3
đorđe geprat Posted March 26 Posted March 26 (edited) zašto je sve ovo o kusturici na RIP topiku? umro? Edited March 26 by đorđe geprat
Milošica Posted March 26 Posted March 26 2 minutes ago, đorđe geprat said: zašto je sve ovo o kusturici na RIP topiku? umro? Nadovezali smo se na Sidranovu smrt. 1
Tinman Posted March 26 Posted March 26 2 minutes ago, đorđe geprat said: zašto je sve ovo o kusturici na RIP topiku? umro? Diskusija krenula u tom pravcu posle smrti Abdulaha Sidrana 1
Tsai Posted March 26 Posted March 26 Najbolji, ne i najuspesniji HR film u ovom veku su Crnci / The Blacks (Zvone Juric & Goran Devic)
BWA Posted March 26 Posted March 26 Kusturica je nešto poput Nikole Jokica. Znači šampion, genijalac...
kralj Posted March 26 Posted March 26 Kusta je Nikola Jokić koji bi igrao samo za reprezentaciju. 1 4
Recommended Posts