March 26, 20241 yr 11 minutes ago, Tsai said: Honeyland je bio nominovan za oskara Odličan film, ali propuštam u kom kontekstu ga spominješ? Edited March 26, 20241 yr by Ras
March 26, 20241 yr kosovski The Hive, jedini film u istoriji Sundance-a koji je pokupio tri glavne nagrade
March 26, 20241 yr Ne znam koji su hrvatski najuspesniji u ovom veku. Za taj The Hive nisam cula, vidim da je noviji.
March 26, 20241 yr 13 hours ago, Tsai said: ja sam jedan od retkih kojima je u undergroundu ubedljivo najbolji deo onaj u devedesetim. citav deo u sklonistu mi je razvucen previse Meni do ulaska u skloniste. Mada generalno od Kuste isto samo prva dva, uz ogradu da bih Arizonu Drim morao ponovo da gledam, ali me mrzi.
March 26, 20241 yr 4 hours ago, Stela said: Ne znam koji su hrvatski najuspesniji u ovom veku. Za taj The Hive nisam cula, vidim da je noviji. gledao/imao sam tri hrvatska filma mislim da su vrlo dobri i da zaslužuju veće ocene od onih na IMDB - fine mrtve djevojke - s one strane - šuma summarum
March 26, 20241 yr zašto je sve ovo o kusturici na RIP topiku? umro? Edited March 26, 20241 yr by đorđe geprat
March 26, 20241 yr 2 minutes ago, đorđe geprat said: zašto je sve ovo o kusturici na RIP topiku? umro? Nadovezali smo se na Sidranovu smrt.
March 26, 20241 yr 2 minutes ago, đorđe geprat said: zašto je sve ovo o kusturici na RIP topiku? umro? Diskusija krenula u tom pravcu posle smrti Abdulaha Sidrana
March 26, 20241 yr Najbolji, ne i najuspesniji HR film u ovom veku su Crnci / The Blacks (Zvone Juric & Goran Devic)