Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Popular Post

Jeziv, ali jeziv je bio kod Bertolučija kao Atila u XX veku (Novecento).

Edited by Ras

• Replies 6k
  • Views 785.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

Hawkeye :( 

Ja mnogo volim komediju ekspresijom lica, a Donald je bio apsolutni maher u tome, mnogo dobar glumac.

Edited by goofs

Ovde sam ga zapamtio, jos kao klinac u bioskopu mz brace jerkovic

Izuzetno prepoznatljiv lik, true character što bi rekli. Nekako kao deo inventara, koliko je dobrih filmova imao...

Inače, bio je i veliki anti-war aktivista.

Počivao u miru.

Au velika faca i glumcina! Mnogo vekika steta. Kakav lik! Podjednako umeo i komediju i dramu i zliikovce i dobrice. 

RIP

Vec su nabrojane neke Donaldove najpopularnije role i filmovi. Arkinova genijalstina Little Murders nije nazalost toliko poznata, a tu Donald krade sou u svom maniru:

Hvala ti za sve likove i savataj majorku Houlihan tamo gore. 

RIP

SutherlandInvasion.jpg

poput bate životinje jedno vreme mi je izgledalo da je neizbežan u svakom filmu...

uvek upečatljiv, nikad višak. RIP 

Gomila upečatljivih uloga, ne vredi ni nabrajati, ali meni lično iz nekog razloga uvek prvo na pamet padne ovaj video:

RIP

Mnogo ima tih velikana koji će uskoro nažalost,iskoči mi klip na YT pre neki dan,jbt ostarilo se:mellow:

Od kraja 60-tih i cijelim tokom 70-tih nanizao je nevjerovatan broj sjajnih filmova i uloga. Tokom 80-tih, 90-tih, pa i kasnije, snimio je još po koji odličan film, ali je u skoro svakom pokazao visoku klasu.
Ipak je nesumnjivo postao jedan od najvećih glumaca sa američkog kontinenta (neispravno bib bilo reći američkih glumaca) i prosto je neshvatljivo ignorisanje njegovog rada od strane Američke filmske akademije tokom svih ovih godina.

Velicanstven glumac. Polako dolazi vreme kad se mi sredovecni oprastamo od heroja iz mladosti a Saterlend je svakako bio jedan od njih.

Od svih njegovih grandioznih uloga, a bilo ih je, iz nekog cudnog razloga ce mi vecno u glavi ostati njegova sporedna uloga u "Ordinary people".

GWLIFBDDI5CI3JIIFYTNVVAJBE.jpg

RIP Legendo :sad:

nedavno je bio film na nekoj TV. baš mi je legao. on i helen miren. RIP

Edited by đorđe geprat