Jump to content
IGNORED

radiohead

Takeshi

Recommended Posts

Posted (edited)

Nešto mi se čini da će mi se ovo vremenom mnogo više sviđati, nego sada.

Edited by Anonymous
Posted
Najveci problem imaju ljudi koji su ocekivali vise i bolje a to je jako tesko postici kada se dotakne vrhunac.
Nemam nikakav problem sa rejdiohedom.
Posted
sacekajte ceo album pa onda sudite!ovako je neozbiljno, ko neki novinari.ja nisam ni hteo da slusam b-strane pre a-strana! bolesno mi!
Ja i dalje mislim da je citava prica o A/B stranama zajebancija
Nemam nikakav problem sa rejdiohedom.
Good for u ;) Mislio sam vise na gomile razocaranih u komentarima ispod vec pomenutih rivjuova
Posted

reci cu nesto sto ce unistiti moju superkul reputaciju, ali...ovi definitivno mogu da naprave samo odlicne i genijalne albume :(ovaj mi je odma iza duga, koji se kotira iza kid A koji je odma iza prva 3 (to su ti genijalni).

Posted

Ako ništa, ovaj album će ući u istoriju zbog uništavanja čak dve superkul reputacije.Hype!

Posted
Ako ništa, ovaj album će ući u istoriju zbog uništavanja čak dve superkul reputacije.Hype!
koja je druga?il shvatas da sam ja duplo superkul?
Posted

Trebalo je da zaključiš iz onog "hype" drtino otupela!

Posted

@A/B sides:

The "newspaper" edition contain two 10-inch vinyl records in a special record sleeve
za 37 minuta muzike? :blink:
Posted
reci cu nesto sto ce unistiti moju superkul reputaciju, ali...ovi definitivno mogu da naprave samo odlicne i genijalne albume :(
:( mislim i dalje cu te voleti, ali...
Posted
@A/B sides:za 37 minuta muzike? :blink:
a zasto bi rejdiohed, koji vodi racuna o tome, stavio onakvu poslednju pesmu?! zasto codex :wub: (buckavi klavir! pa tomov glas kad se pretvori u bras! piramidalna pesma kakva je trebalo da bude) nije poslednja pesma?! ili cak give up the ghost?!gde je present tense, daily mail, skrirting on the surface (lift, true love waits!, burn the witch!)??! angry.gif zasto nikad nismo dobili tracklist?!zasto su Idioteque i Takeshi dobijali brojeve tkol1 - xxxxxxxxx?!HYPE!
Posted

Hmm, pa oni jesu pricali (Tom cini mi se) da misle kako je album kao format mrtav i kako ce probati da eksperimentisu sa nacinom objavljivanja pesama/muzike, tako da ko zna, mozda uparvo prisustvujemo tome. Sto ce reci da "album", u stvari, izlazi tek u maju. :D

Posted
Hmm, pa oni jesu pricali (Tom cini mi se) da misle kako je album kao format mrtav i kako ce probati da eksperimentisu sa nacinom objavljivanja pesama/muzike, tako da ko zna, mozda uparvo prisustvujemo tome. Sto ce reci da "album", u stvari, izlazi tek u maju. :D
ha ha jedini koji su mrtvi u celoj ovoj priči su oni samia ovo je topik posvećen obožavanju mrtvih