Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

alvarez podmetnuo glavu, nate ce dobiti kes da uradi isto, citajte sutra u trecem oku.

Posted

Pa tripnuše da se kao Malinadji gura sad kao sledeći boks meč na konto onoga što su mu napravili i zato što neće da objave ceo snimal sa sparinga.

Tipujem Diaza oko Božića, my 2 cents

Posted

ma znam, zezam se.

ne verujem u takvu vrstu skriptovanja. mislim da je ipak vrhunac ceripikovanje protivnika, sto je u sustini vise no dovoljno.

Posted

Khm,namesten mec UFC,bas za Trece oko.Kao da ima komisija ili neko koga boli penis za to.Alvarez je imao nokaut protiv RDA ,otkovao Pettisa sa autority i onda za minut poginuo kao da za MMA nikad cuo nije.

Posted

pa da, platili irci i aldu da padne nakon prvog udarca, a pre toga 10 godina nije izgubio. sve je jasno, ne znam sto uospte gledamo.

Posted (edited)

Alvarez je mogao da mozda pobedi Conora,dobije milion i u sledecem mecu mu ubace Khabiba da ga polomi i da dobije djoku.Diaz sad da pobedi Conora,za najdalje 6 meseci ce da lezi u crusifixu dok mu Khabib stemuje lobanju laktom i jos se smeje u kameru.U oba slucaja bi ih Dhana sahranio a Conor bi dobio novu sansu.Alvarez je molio da ga ne ubacuju sa Khabibom,i uopste me nista ne bi chudilo.A ako i dalje verujes u Conorov kiss of death,pa sad.Kupi Andersenove bajke

Izvinjavam se za mesanje tema.

Edited by askeladden
Posted

ma naravno, u pravu si, ima logike, ne znam ni zasto gledam.

Posted

fakat je da je konor dobar borac, ali mislim da mu je karijera poprilicno vodjena, puno protivnika je znacajno nize od njega, ako nista drugo

Posted

lebe mehkani, sad na sve strane najavljuju potencijalnu borbu dzosue i overima.

Posted

ali mma vlajda

Posted

pa to je tek besmisleno i tek nema sanse da se dogodi a da ne bude skriptovano.

Posted (edited)

sto bi bilo skriptovano? na strnau sto mislim da je lazna vest.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

pa zato sto svetski sampion u boksu sigurno nema potrebu da se bez pripreme valja po kavezima, a overim nema sta da trazi u ringu. pkus sto za razliku od prosle dvojce, ovi zaista mogu da ubiju udarcem. pogotovo joshua sa malim rukavicama.

ako i bude, bice neka nepretenciozna smejurija poput one Ali - Inoki.

suvise je bitan lik joshua.