James Marshall Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Flojd je inače poznat kao do jaja oprezan borac, taktičar, plus nije imao takmičarsku borbu 2 godine, nije htio da se zalijeće, i išao je na to da ovog iznuri pa ga onda polako iskljuca. A pošto je njegova firma i promoter ovog čuda, vjerovatno se išlo na to da duže traje.
pbg12345 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) ^^a-a, ok pitam samo :) jbg, kazem, retko gledam boks i slabo sta znam o istom, pa mi onaj stav konora delovao nekako kao da priziva nokaut Flojd je inače poznat kao do jaja oprezan borac, taktičar, plus nije imao takmičarsku borbu 2 godine, nije htio da se zalijeće, i išao je na to da ovog iznuri pa ga onda polako iskljuca. A pošto je njegova firma i promoter ovog čuda, vjerovatno se išlo na to da duže traje.pa to, toliko sam pohvatao pa pitam vas bolje upucene da li vam deluje da je u pitanju neka najobicnija borba i neki manje vrhunski bokser od flojda oduvao Edited August 27, 2017 by pbg12345
Takeshi Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 spektakl je sam sebi bio svrha, koga je briga za "borbu"
Bright Billy Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 bio je suzdrzan zato sto je pametan i iskusan, pustio ga da se izduva ko balon, a ne zbog neke zavere da pusta borbu da traje duze zbog navijaca. +1 Covek jednostavno tako boksuje, ne znam dal ikad dobio prvu rundu.. .
mustang Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 njemu je i pakjao zamerao na odbrani. ali u boksu je odbrana prva stvar sto se uci
mjone Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Steta sto Conor ima problema sa kondicijom, moglo je biti zabavnije, par puta je izgleda iznenadio Floyda ... naravno uglavnom je izgledalo kao "Irski Bokser iz 19 veka" vs "Bokser iz 21. veka". Floyd je boks genije ... ali rispekt i za Conora, apsolutno treba imati hrabrosti za to sto on radi i sto uvek pomera granicu, svojim nastupom cesto rizikuje da ispadne totalno smesan na velikoj pozornici ali i sada je uspeo da se provuce. Svaki rizik do sada mu je donosio sve vecu licnu popularnost a i materijalnu korist koja ide uz to. Sto se mene tice jos jedino Diaz 3 i moze da se povuce ... od Tony Fergusona imam transfer neprijatnosti kad ga gledam kako glumata Conora, mozda eventualno Kebab .. to bih voleo da vidim ali cisto sumnjam, nije pouzdan jbga
Bright Billy Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Jel ima neka zvanicna informacija o zaradama?
Sara Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) cula u prolazu da je Konor napravio ludu zurku da proslavi nikad brze zaradjene milione, i treba. leba i igara...posteno stalno mislim pod koliko ludom zvezdom treba da si rodjen pa da ti zivot bude kao ovoj dvojici Edited August 28, 2017 by Sara
Bright Billy Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 ok, ajmo sad da se spremamo za pravi spektakl :) https://youtu.be/hO2ZS03ReTM
Mil@n Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Jel ima neka zvanicna informacija o zaradama? Nezvanično, pročitao negde 300 milki Mejveder, za ovog drugog ne znam. Edited August 28, 2017 by Mil@n
nisam ja Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Tuga. Nego ovaj golovkin je surov. Isprebija ih sve. Kao maljem udara. Zastrašujuće.
James Marshall Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Bruka, kao da u rukavicama nosi željezo, kao da nagura neke potkovice, ljudi se pod njegovim udarcima savijaju, umiru u bolovima, odustaju do života, vraća ih u neko primarno stanje. Dinamitaš. Uopšte ne izgleda u prvi mah da su to neki ne znam ti kakvi udarci, kad vidiš na usporenom, samo u sebi jaukneš.
ToniAdams Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 bice dojaja sa kanelom, i on mi deluje dojaja nabrijan. mislim da nema sanse da traje svih 12 rundi :)
askeladden Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Jedva cekam da vidim kako ce Canelo i da li ce uopste uspeti da razbije ritam Golovkinu i da ga dobije kontrama.Jacobs nije uspeo,Brooks jos manje.Interesantno je da Teddy Atlas i vecina Amera o Golovkinu prica kao o slaggeru,nekom ko zna da poturi glavu i razmenjuje udarce,a meni se cini da je Golovkin mnogo elasticniji borac,sa bas dosta znanja.Samo sto udara ko mazga. Edited August 28, 2017 by askeladden
Bright Billy Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 kanelo se nabildovao, izgleda ko zver... https://www.youtube.com/watch?v=yRWU2eQSh5g
Recommended Posts