August 27, 20177 yr Jedino impresivno je kako su naduvali meč i odrali se od kinte, što se moglo videti odmah po završetku meča - ne zna se ko je bio srećniji!
August 27, 20177 yr McGregor će da odradi treći vs Diaz i eventualno još jedan i penzija... nema potrebe više da se oštećuje. Ma Diaz još i ćao-zdravo!
August 27, 20177 yr ma...samo da se zaradi. magla na prodaju... slazem se, mec sam po sebi je bio totalna nula. ali (ti to ne znas jer si u to vreme sa drugaricama preskakala lastis ili radila nesto sto devojcice inace rade), mi smo kao mali sedeli na klupici u parku, cackali nos i raspravljali na temu dal je jaci brus li ili roki; a sta bi bilo boksuju jedan protiv drugog, a sta bi bilo da moze nogama itd. i eto, sad su nam ovi dali kao neki odgovor na to pitanje :P
August 27, 20177 yr slazem se, mec sam po sebi je bio totalna nula. ali (ti to ne znas jer si u to vreme sa drugaricama preskakala lastis ili radila nesto sto devojcice inace rade), mi smo kao mali sedeli na klupici u parku, cackali nos i raspravljali na temu dal je jaci brus li ili roki; a sta bi bilo boksuju jedan protiv drugog, a sta bi bilo da moze nogama itd. i eto, sad su nam ovi dali kao neki odgovor na to pitanje :Pto mozda neka devojcica iz tvog sveta :Dova devojcica je sa caletom gledala kaubojce al navijala za indijance, sa 9 pocela da puca i vozi ficu po selu, u rokija se kunem - "it's not how hard you fall, it's how fast you get up", a brus lee je filozofija. samo kazem :) Edited August 27, 20177 yr by mustang
August 27, 20177 yr Ako dobro citam ovo, dobio je zvanicno prvu, mada se meni cini i drugu. Pardoniram :) ja sam i počeo pratiti negde u toku druge runde tako da prvu nisam ni video
August 27, 20177 yr to mozda neka devojcica iz tvog sveta :D ova devojcica je sa caletom gledala kaubojce al navijala za indijance, sa 9 pocela da puca i vozi ficu po selu, u rokija se kunem - "it's not how hard you fall, it's how fast you get up", a brus lee je filozofija. samo kazem :) hehe, bravo za malu mustang :D a sto se zena iz mog sveta tice, bas smo pre neki dan zena i ja uzeli kate, idemo u amsterdam da gledamo glory 44; to nam je romanticni vikend za ovu godinu
August 27, 20177 yr McGregor će da odradi treći vs Diaz i eventualno još jedan i penzija... nema potrebe više da se oštećuje. Ma Diaz još i ćao-zdravo! e i za tu trecu me bas zabole dijaza drze na aparatima samo zbog leprikona. Da, oko prve je bio hajp zbog Nejtovog prozivanja i kasnije don't give a fuck stava na konferencijama intervjuima itd. Druga je bila odmah posle i nije bilo teško odraditi medijsku pripremu. A treća, nakon što Nejt ne samo da nije imao nijednu borbu od tada, nego manje više nije ni bio pominjan u kontekstu pojavljivanja u oktagonu i gde Konor sa druge strane nije nikada ni branio titule u 145 i 155 divizijama i sad imao ovaj izlet u boks, siguran sam da će nahajpovati i tu borbu ako do nje dođe, mada verovatno mu je bolje sa Habibom u Rusiji da se pošiba sa stanovišta generisanja interesovanja za borbu i naravno love Edited August 27, 20177 yr by Clem Fandango
August 27, 20177 yr @billy najs ❤️. moj romanticni vikend, priprecen, cim dodjem, bice da preuzmem sina a muza da posaljem SAMOG na tri dana bilo gde samo da nas ne cuje i ne vidi :) Edited August 27, 20177 yr by mustang
August 27, 20177 yr ima i to svoje cari :D kao sto sam i napisao jutros, moguce je da ce sad ocekivanja publike postati sve ludja i ludja. evo mene konktretno zanima sta konor moze protiv oba dijaza istovremeno...