August 26, 20177 yr Sport klub 1 Sto se vremena tice, sad se bas ubedjujem sa drugarom kod kog idem da gledam, on kaze 4 - 4:30, a ja mislim da pre 5 nema sanse da pocne...
August 26, 20177 yr Jel su izašle neke brojke, koliko je ljudi je uzelo ppv? najverovatnije ce prebaciti rekord mejveder-pakijao sa 4,6 miliona kupaca (u americi) nadam se nekom anti-klimaksu, da zvekne ridjeg klokana u tridesetoj sekundi ili slicno.
August 26, 20177 yr kaze flojd da je konor potpisao ugovor po kom mu uzimaju 90% zarade ako krene nogom... Ne nogom samo nego ako primeni bilo kakav udarac van bokserskih
August 26, 20177 yr Ne volim ni jednog ni drugog ali dobija majsko vreme rutinski, i pisam im se obojici na zaradu
August 26, 20177 yr kaze flojd da je konor potpisao ugovor po kom mu uzimaju 90% zarade ako krene nogom... da,znam, nego navijam za takav ishod. :D hajp!!!
August 27, 20177 yr Gledam na mute Na kraju će ovaj Krcko Oraščić da iznervira i dobije Kubanca, već ga je izbacio iz ritma pipajuć mu jaja pola meča
August 27, 20177 yr Čeka se bokser da reši da završi. Mc u okviru ovih pravila nema čime da naudi. Edited August 27, 20177 yr by nisam ja
August 27, 20177 yr Pišite detalje pls u kombiju sam :) Hawaii Mate 9 Floud nije ni uputio udarac u prve dve runde, konor izgleda crko sada pa ce sad hasan da ga secka. Dosadno generalno.