March 23Mar 23 @Nikodije stavio sam fotku i poruku na Viber grupu zgrade tako da znaju da je mačka kod nas.......bila je jedan poruka da je možda mačka iz stana tog i tog. ja otišao tamo, oni kažu nije njihova, njihova je pobegla pre mesec dana. sumnjivi su mi ti ljudi, odnosno vrlo čudni, ali kažu da nije njihova. videću po kraju dal će neko da lepi ona obaveštenja o nestalim životinjama, bude toga from time to time Edited March 23Mar 23 by Ted
March 23Mar 23 1 hour ago, Klara said:Ma, bre, kod koga ode, tog je mačka izabrala i njegova je. Ne mozes tako da polazis od sebe, zna se neki red.
March 23Mar 23 mi smo imali Gricka od Ulaza, taj je dobrih 14g ziveo kod nekoliko komšija, zavisno od njegovog trenutnog raspoloženja. U slobodnim trenucima izležavao se na klupici ispred. Silazio je niz požarne napolje, vraćao se liftom kad ga neko poveze. Ozbiljne bitke su se vodile oko njega, popreke poglede "ko je kome preoteo mačka" da i ne pominjem. U jednom trenutku je grupna viber prepiska na tu temu dospela na Buđenje kod Gorice i Dragana .... ehh, kakav je to mačak bio, bez njega nam ulaz više ne vredi ničemu.
March 23Mar 23 kaže veterinar da nema više od 7 ili 8 meseci. dobo je nešto protiv parazita, opšti pregled ne pokazuje bilo šta neobično, uši ok, nije čipovan ni kastriran. nije hteo da naplati bilo štatreba da se uradi neki Trio test (ako sam dobro zapamtio) da bi se proverilo u vezi nekih bolesti (mačija sida i još neka čuda). uzima se krv pa se proverava. to u četvrtak
March 23Mar 23 5 hours ago, Lancia said:Ne mozes tako da polazis od sebe, zna se neki red. Hvala na komplimentu, Lančo, šećeru moj!
March 26Mar 26 Mace u Istanbulu mjaucu i krajem marta kao da februar nije davno prosao Tako su mazne, pitome i lepe 🥰
March 29Mar 29 Popular Post e ovako, Radašin, koji je u međuvremenu postao Leo (Leo R), nema nikakve viruse, odrađen je taj Trio test. primio je i vakcinu protiv zaraznih bolesti, odredili smo mu rođendan na 15. jul u knjižici. za mesec dana treba da primi i protiv besniladanas je palo i prvo upoznavanje sa Mašom, a.k.a Govedo. do sada je bilo tzv. razmene mirisa, puštao sam Govedo u sobu gde je Leo, a njega u ostatak prostora, stavljali im činije za hranu sa obe strane zatvorenih vrata, da jedu jedno blizu drugog. danas, Leo je bio u transporteru koji smo doneli u dnevnu sobu. smešni su kao bioskop. palo je međusobno gledanje u produženom trajanju, scena kao u onim Indijskim serijama. Govedo hoda lagano, kao da je u tajnoj akciji, premešta se sa pozicije na poziciju. zarežala je jednom ili dva puta lagano, al nije bilo nekih nasrtaja i ludila. posle 15 minuta se opustila pa je išla normalno. Leo mjauče kad mu ova izađe iz vidokruga. Govedo se sad šunja oko sobe u kojoj je Leoeto, prvi proboj je napravljen. idemo dalje Edited March 29Mar 29 by Ted
March 29Mar 29 12 minutes ago, Lancia said:Maša, a.k.a Govedo da.....počelo je tako što sam imao nadimke kad je dobra i kad je bezobrazna. kad je dobra onda sam je zvao Buć-truć.....kad je bezobrazna onda sam je zvao Govedo. kako je mačka u pitanju nije bilo neke dileme koja vrsta ponašanja će odneti prevagu......i šta će se zapatiti kao nadimak