March 18Mar 18 On 13. 3. 2026. at 12:17, barfly said:podseća me na jednu sliku sa mojim devojkama (kada smo skembavale jadnog pacova, doduše)ja sam ova što ga bode
March 18Mar 18 4 hours ago, bey said:kada smo skembavale jadnog pacovaTako će onda isto biti, kada budem vodio zeca kod veterinara. Svakako joj već tepam, da je debela pacovčina.
March 19Mar 19 13 hours ago, barfly said:Tako će onda isto biti, kada budem vodio zeca kod veterinara. Svakako joj već tepam, da je debela pacovčina. a mi našeg psa zovemo zeka, između ostalog (to joj je skraćeno od zec petar) sirote šizofrene životinje
March 23Mar 23 pronašao mačku u hodniku na spratu. deluje pitomo i negovano, odnosno ne liči mi na uličnu mačku. takođe deluje zdravo. rekao bih da ima oko godinu dana. primili smo je u stan, za sada je zovem Radašin. zvao sam našeg veterinara pa ću popodne da je odvedem na pregled i šta treba da primi. deluje mi da je neko izbacio iz stana. takve ljude bih po kratkom postupku, jebeš mi sve. probaš da udomiš, ima načina osim izbacivanje. al nebitno sade sad, jbg, tu je već pet godina i Govedo (Maša, plava Ruska). nemamo ništa protiv da imamo dve mačke, ali sada će da bude izazov kako ih upoznati i koliko će to da traje. za sada je Radašin u odvojenoj sobi i nisu u kontaktu, ima tamo hranu, wc, igračke. Govedo kapira da se nešto dešava, ide kao po iglama povremeno, deluje malo zbunjeno i uplašeno. biće zanimljivoajd prvo da vidim šta će veterinar da kaže Edited March 23Mar 23 by Ted
March 23Mar 23 radno ime......ja sam ćerku zvao Persida u periodu pre rođenja, dok još nismo odlučili oko imena
March 23Mar 23 Tede, jesi li siguran da ga je neko izbacio? Možda je šmugnuo nekome slučajno i sada ga taj traži.