April 19Apr 19 Popular Post Pamte, ne zaboravljaju...ne znam kako me oseti, ali moji kažu da Žućkica dođe samo kad ja svratim do njih, čak i kad to nije uvek u isto vreme. :) Dotrči i baci se pred mene, ako može maženje po stomaku.Ne daj bože sama da sedim, mora da ugura guz uz mene. Počastvovana sam. :D Možda dolazi jer joj uvek pričam da je volim i da je najlepša maĆka na celom svetu. :D 🌸
April 21Apr 21 Popular Post Gugla zašto me bole leđa,cene anatomskih dušeka i jastuka,kakav krevet je najzdraviji za telo,koja poza u spavanju je dobra za kičmu...Poza u kojoj spava:
April 21Apr 21 Da, da, baš tako :), to poverenje životinje mi je uvek bilo trajno i snažno od početka do kraja...kad je očekivala mačiće, pozivala me na maženje stomaka, znala sam da me je izabrala i za babicu i za dadilju. 🩷 Omacila se te godine ispod prozora moje sobe.Tek kad bih bila u blizini kutije sa njenom decom, ona bi otišla da malo protegne noge i odmori. Isto kao moja mačka...koja mi je njene kmekavce donosila na ruke, u moju fotelju, ispred vrata sobe. Dadiljati mačiće >>> dadiljati momčadZapratite me za još nepotrebnih informacija. 🍾💕
April 21Apr 21 malo babskih primedbi hoće li mačka da ti skuva čaj ili supu iz kesice kada si bolesnahoće li te mačka izmasirati kada dođeš kući posle dugog dana na posluhoće li mačka da ide u šoping da ti kupi omiljeni sladoled i skine epizodu omiljene serije....
April 21Apr 21 To sve mogu i bez momčadi, a maćka treba da uživa svih 9 života. edit: hoće li te mačka izmasirati kada dođeš kući posle dugog dana na poslu😍 Pazi, one znaju i kolače da mese, ali...@Nikodije maccc, maaaac, nesrećo Edited April 21Apr 21 by Klara
April 21Apr 21 Popular Post Stigla macka! Marta najsrecnija na svetu - sad moraju da je vode kod veterinara, da dobije vakcinu "protiv zmija" 🤣Macki nabavljen pasos, kupljena karta, korpa, ogrlica i "povesak"....macka stize u junu na odmor u Srbiju, iz Kanade.Pitam je kako ce macka putovati, kaze:"Uopste se ne razumes u ponasanje ljubimaca u avionu"!🤣🤣🤣