October 20, 2025Oct 20 Popular Post On 19. 10. 2025. at 7:16, Ardian said:Stiglo mače u naš dom.Zovemo je Frida.I mi od pre dva dana imamo macu! Ne mogu da verujem koliko liče! 😻 Pritom, nameravali smo da je zovemo Frida, ali smo shvatili da joj to ime nikako ne priliči. Naša maca zove se Missy.
October 20, 2025Oct 20 4 hours ago, bisa said:I mi od pre dva dana imamo macu!Ne mogu da verujem koliko liče! 😻 Pritom, nameravali smo da je zovemo Frida, ali smo shvatili da joj to ime nikako ne priliči. Naša maca zove se Missy.Secerusa, mogli ste i Bisa da je nazovete.
October 20, 2025Oct 20 Moje sve mačke su se zvale Mačka ili Mačak. I onda ovog poslednjeg drugara koji mi je dve godine blejao na prozoru i kog sam hranio rešim da konačno krstim kako dolikuje, nazovem ga Max. Nakon samo nedelju-dve, on nestane. Tako da, vratiću se proverenim vrednostima.
October 20, 2025Oct 20 Eh, to sa mačjim imenima je mutan posao... Imala sam ja nekada davno u selu jednog Alfreda... koji se jednog dana iznenada omacio i doveo mačiće baki na prag. 😂Nastavili smo da "ga" zovemo Alfred.
October 20, 2025Oct 20 Ja sam mojima davao imana po omiljenim muzičarima, pa smo tako imali ozija, blekija i tako dalje.
October 21, 2025Oct 21 15 hours ago, bisa said:I mi od pre dva dana imamo macu!Ne mogu da verujem koliko liče! 😻 Pritom, nameravali smo da je zovemo Frida, ali smo shvatili da joj to ime nikako ne priliči. Naša maca zove se Missy.Da, izuzetna i vizuelna i vremenska podudarnost.Možda su i iz istog legla (ako ste je nabavili od D. preko KupujemProdajem)
October 21, 2025Oct 21 9 hours ago, igoraki said:Ja sam mojima davao imana po omiljenim muzičarima, pa smo tako imali ozija, blekija i tako dalje.+1Mačka koju sam imao pre 30+ godina se zvala Sleš, iako je bila ženka.
October 21, 2025Oct 21 2 hours ago, Ardian said:Da, izuzetna i vizuelna i vremenska podudarnost.Možda su i iz istog legla (ako ste je nabavili od D. preko KupujemProdajem)Ne, nismo! Čista podudarnost! 😀(a i znamo da nema sestricu, samo trojicu braće, dvojicu narandžastih i jednog crnog). 😀
October 21, 2025Oct 21 Moj deda je svakog mačka zvao Marko :D, bio njegov ili tuđ. Zašto Marko, deda? Zato što ima brkove!Mačke su mu bile Cara, skraćeno od carica. Deda feminista.
October 21, 2025Oct 21 macak se poduplao za par meseci. sad je ozbiljna macorcina u zimskom odelu. mada i dalje teska razmazotina
October 23, 2025Oct 23 oje macke se zovu Spomenka i Ljubinka ovo dvoje jos nemaju imena..sve se nadam da cu ih udomiti posle sterilizacijeali tesko cu ih udomiti zajedno a ne bih da ih razdvajam apsolutno su nerazdvojni
October 23, 2025Oct 23 Po selima i zaseocima Srbije skoro svaki ker je bio ranije, sad ne znam, neki tezak mesanac uglavnom preovladjujuce crne boje ili skroz zut, pa tako i najgrdja imena, Ciga i Zuca. Macke na selu su uvek imale bolji zivot, jadni psi su provodili ceo zivot vezan uglavnom tik uz najvaznija vrata na domacinstvu. I samo gazda je smeo da mu pridje.