August 16, 2025Aug 16 On 14. 8. 2025. at 20:00, Pixisis said:A ona njuškica što viri iza?ona je nasa. obozava macke, pa se macke slobodno setkaju kuda hoce
August 16, 2025Aug 16 sad se nazdrokao stopanjske prasetine, jako je zadovoljansinoc je prespavao kod nas, mislim da je zena ciji je presvisnula :)
August 19, 2025Aug 19 Svako ko poznaje mačke zna koliki je ovo pokazatelj ljubavi 😃 Ta spremnost da se trpi umesto da se u dva poteza izgradnik postavi na svoje mesto je tako nesvojstvena mačjem karakteru. Ali za "svoju" decu su spremne da istrpe.
August 25, 2025Aug 25 Све је то до карактера саме мачке, ја овог мог не смем да оставим без надзора са сестрином децом јер знам да се неће либити да их огребе. Додуше ове две старије га избегавају свакако јер га се плаше, једино га овај најмањи бебац јури не знајући да се игра с ватром ЕлемНису слатки уопште
August 25, 2025Aug 25 ^Ima bjudiful rep lemura. Treba je sakriti ispod jakne i odvesti u baštu restorana na ručak. Losos i macina trava u zlatnoj činiji.Posle bih joj dala ceo moj krevet, a ja ću spavati u fotelji. ❤️
August 25, 2025Aug 25 Joj bože, ovo ista moja mačka, koja je srećom i dalje živa i zdrava, ali već u poznim godinama.Ne mogu da izaberem odgovarajuću reakciju.
August 26, 2025Aug 26 Popular Post Đavo anđeoskog lica, na 10 m od nje ništa ne protrčava, gamiže niti proleće