Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Popular Post

Ima ih 5. Mačka je sinoc nestala i pojavila se danas popodne bez stomaka. Jela i nestala. 

Veceras se pojavila na prozoru sa mačetom. Malom mačkom, ne nožem. Unela ga u kuću i tražila da joj otvorim orman. Onda je tražila da joj otvorim vrata i  tako još 4 puta. 

5 mačića je u ormanu a ona mi je upravo u krilo skočila da se malo pomazi. 

I sad ode opet kroz prozor. Ostavila je mene da joj čuvam maciće. 

• Replies 8.8k
  • Views 753.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Ostavila je mene da joj čuvam maciće. 

meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili...

9 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ima ih 5.

u kojim dezenima?

40 minutes ago, slepa živana said:

u kojim dezenima?

Dve sive i tri crne, koliko sam mogao da vidim. 

11 hours ago, igoraki said:

meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili...

Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...

Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...

Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu...
Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu...
Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio...

....shiit has hit the fan.
50 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu...
Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu...
Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio...

Ovako je i kod mene.

4 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ok, ali imaj na umu da maca treba da tebi i mačićima donese guštere, miševe ili šta već nađe:blush:

Mačići nemaju još ni 3 dana :-)

• Popular Post

Vrućina je a neko se ugojio i kipi sa svih taburića :cry:IMG_0770.thumb.jpeg.fbf5283510c85f3bfd90db66a485319c.jpeg

mačka važnija od borheza

1*AxUltCPUG0tephcl6YyTDA.jpeg

• Popular Post

F1JyLnhWIAI6eo1?format=jpg&name=large

F1JyMM4X0AAofCV?format=jpg&name=large

F1JyMxRX0AEbwhV?format=jpg&name=large

On 16.7.2023. at 19:01, DejanMilč said:

F1JyMM4X0AAofCV?format=jpg&name=large

Da li je neko obratio pažnju na najboljeg čovekovog prijatelja iz donjih regija, preko puta?

Rekla bih da oboje fiksiraju keks (sendvič) u ruci ovog gospodina.

Edited by Arkadija

Da li neki naši prevoznici dozvoljavaju prevoz ljubimaca? Ovo je baš kul, vožnja sa ovakvim putnicima. 😄

Video sam kombi koji nekom od ovih agencija ide za Budimpeštu i iz njega na nekom odmorištu iskače lik sa šnaucerom...