Popular Post Hamlet Strašni Posted July 13, 2023 Popular Post Posted July 13, 2023 Ima ih 5. Mačka je sinoc nestala i pojavila se danas popodne bez stomaka. Jela i nestala. Veceras se pojavila na prozoru sa mačetom. Malom mačkom, ne nožem. Unela ga u kuću i tražila da joj otvorim orman. Onda je tražila da joj otvorim vrata i tako još 4 puta. 5 mačića je u ormanu a ona mi je upravo u krilo skočila da se malo pomazi. I sad ode opet kroz prozor. Ostavila je mene da joj čuvam maciće. 3 11 5
igoraki Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Ostavila je mene da joj čuvam maciće. meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili... 4
slepa živana Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 9 hours ago, Hamlet Strašni said: Ima ih 5. u kojim dezenima?
Hamlet Strašni Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 40 minutes ago, slepa živana said: u kojim dezenima? Dve sive i tri crne, koliko sam mogao da vidim. 1 1
Hamlet Strašni Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 11 hours ago, igoraki said: meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili... Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...
Frank Pembleton Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu...Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu...Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio.......shiit has hit the fan. 3
djeneralche Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 50 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu... Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu... Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio... ....shiit has hit the fan. Ovako je i kod mene.
ragasto Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку... Ok, ali imaj na umu da maca treba da tebi i mačićima donese guštere, miševe ili šta već nađe
Popular Post Patty Lee Posted July 14, 2023 Popular Post Posted July 14, 2023 Vrućina je a neko se ugojio i kipi sa svih taburića 1 10 3
Arkadija Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 (edited) On 16.7.2023. at 19:01, DejanMilč said: Da li je neko obratio pažnju na najboljeg čovekovog prijatelja iz donjih regija, preko puta? Rekla bih da oboje fiksiraju keks (sendvič) u ruci ovog gospodina. Edited July 18, 2023 by Arkadija 2 1
DejanMilč Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Da li neki naši prevoznici dozvoljavaju prevoz ljubimaca? Ovo je baš kul, vožnja sa ovakvim putnicima. 😄
Frank Pembleton Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Video sam kombi koji nekom od ovih agencija ide za Budimpeštu i iz njega na nekom odmorištu iskače lik sa šnaucerom.......shiit has hit the fan. 1
Recommended Posts