Jump to content

Featured Replies

• Popular Post

Ima ih 5. Mačka je sinoc nestala i pojavila se danas popodne bez stomaka. Jela i nestala. 

Veceras se pojavila na prozoru sa mačetom. Malom mačkom, ne nožem. Unela ga u kuću i tražila da joj otvorim orman. Onda je tražila da joj otvorim vrata i  tako još 4 puta. 

5 mačića je u ormanu a ona mi je upravo u krilo skočila da se malo pomazi. 

I sad ode opet kroz prozor. Ostavila je mene da joj čuvam maciće. 

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Ostavila je mene da joj čuvam maciće. 

meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili...

9 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ima ih 5.

u kojim dezenima?

40 minutes ago, slepa živana said:

u kojim dezenima?

Dve sive i tri crne, koliko sam mogao da vidim. 

11 hours ago, igoraki said:

meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili...

Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...

Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...

Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu...
Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu...
Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio...

....shiit has hit the fan.
50 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu...
Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu...
Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio...

Ovako je i kod mene.

4 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ok, ali imaj na umu da maca treba da tebi i mačićima donese guštere, miševe ili šta već nađe:blush:

• Popular Post

Vrućina je a neko se ugojio i kipi sa svih taburića :cry:IMG_0770.thumb.jpeg.fbf5283510c85f3bfd90db66a485319c.jpeg

mačka važnija od borheza

1*AxUltCPUG0tephcl6YyTDA.jpeg

• Popular Post

F1JyLnhWIAI6eo1?format=jpg&name=large

F1JyMM4X0AAofCV?format=jpg&name=large

F1JyMxRX0AEbwhV?format=jpg&name=large

On 16.7.2023. at 19:01, DejanMilč said:

F1JyMM4X0AAofCV?format=jpg&name=large

Da li je neko obratio pažnju na najboljeg čovekovog prijatelja iz donjih regija, preko puta?

Rekla bih da oboje fiksiraju keks (sendvič) u ruci ovog gospodina.

Edited by Arkadija

Da li neki naši prevoznici dozvoljavaju prevoz ljubimaca? Ovo je baš kul, vožnja sa ovakvim putnicima. 😄

Video sam kombi koji nekom od ovih agencija ide za Budimpeštu i iz njega na nekom odmorištu iskače lik sa šnaucerom...