July 13, 20231 yr Popular Post Ima ih 5. Mačka je sinoc nestala i pojavila se danas popodne bez stomaka. Jela i nestala. Veceras se pojavila na prozoru sa mačetom. Malom mačkom, ne nožem. Unela ga u kuću i tražila da joj otvorim orman. Onda je tražila da joj otvorim vrata i tako još 4 puta. 5 mačića je u ormanu a ona mi je upravo u krilo skočila da se malo pomazi. I sad ode opet kroz prozor. Ostavila je mene da joj čuvam maciće.
July 13, 20231 yr 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Ostavila je mene da joj čuvam maciće. meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili...
July 14, 20231 yr 40 minutes ago, slepa živana said: u kojim dezenima? Dve sive i tri crne, koliko sam mogao da vidim.
July 14, 20231 yr 11 hours ago, igoraki said: meni se desilo da se probudim a u krevetu sa mnom mačići, mali, još slepi bauljaju, živ sam se isprepadao da nisam nekog prignječio, posle par sati vrati se gospođa majka, pravo do mog kreveta i vraća ih jedno po jedno u štek koji smo joj napravili... Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...
July 14, 20231 yr Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку...Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu...Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu...Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio.......shiit has hit the fan.
July 14, 20231 yr 50 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja sam počeo ovog mog da "poguram" sa kreveta kad se probudim, a on mi kod nogu... Pogleda me u fazonu "jel može to malo kulturnije?" i ode u dnevnu sobu... Jednom sam zatvorio vrata od spavaće sobe ali je bilo naskakanje na kvaku dok nije otvorio... ....shiit has hit the fan. Ovako je i kod mene.
July 14, 20231 yr 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Зато сам се ја ноћас искусно затворио у собу. Ионако ми се сто пута дешавало да се пробудим а мачка лежи на мени, поред мене или на јастуку... Ok, ali imaj na umu da maca treba da tebi i mačićima donese guštere, miševe ili šta već nađe
July 18, 20231 yr On 16.7.2023. at 19:01, DejanMilč said: Da li je neko obratio pažnju na najboljeg čovekovog prijatelja iz donjih regija, preko puta? Rekla bih da oboje fiksiraju keks (sendvič) u ruci ovog gospodina. Edited July 18, 20231 yr by Arkadija
July 18, 20231 yr Da li neki naši prevoznici dozvoljavaju prevoz ljubimaca? Ovo je baš kul, vožnja sa ovakvim putnicima. 😄
July 18, 20231 yr Video sam kombi koji nekom od ovih agencija ide za Budimpeštu i iz njega na nekom odmorištu iskače lik sa šnaucerom.......shiit has hit the fan.