June 28, 20231 yr Popular Post Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranziciji priateljsku pomoć pružiti Coka, Crna i Zlatasta. Zbogom, plišani.
June 28, 20231 yr Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranziciji priateljsku pomoć pružiti Coka, Crna i Zlatasta. Zbogom, plišani.[emoji22][emoji22][emoji22]Čeka ga i reneova Senka ....shiit has hit the fan.
July 2, 20231 yr Ovakva jutra >>> 💛💛💛 :vadi dlake iz očiju i sinusa: 💛 Edited July 2, 20231 yr by Taihoskopija
July 7, 20231 yr Ova naša Nastja, najnežnija i najdivnija mačka koju smo imali je juče podivljala kod veterinara, četiri veterinara i nas dvoje smo je držali i pokušavali da joj izvadimo krv, neverovatno kolika snaga i bes i jednoj tako predivno maznoj maci Jedva smo se izborili posle pola sata borbe
July 11, 20231 yr Popular Post Jutros kad sam krenula na posao, u lokalnoj ćevabdžinici, ovaj primerak spava. Ovo me podgledao mrko, što ga kog đavola slikam.
July 11, 20231 yr 29 minutes ago, Arkadija said: Jutros kad sam krenula na posao, u lokalnoj ćevabdžinici, ovaj primerak spava. Ovo me podgledao mrko, što ga kog đavola slikam. lepotanko