slepa živana Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 riki, bedo ljudska, ono što ne postoji je granica tvoje gluposti, mrnjau! 3 1
Popular Post Arkadija Posted June 28, 2023 Popular Post Posted June 28, 2023 Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranziciji priateljsku pomoć pružiti Coka, Crna i Zlatasta. Zbogom, plišani. 28
Frank Pembleton Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranziciji priateljsku pomoć pružiti Coka, Crna i Zlatasta. Zbogom, plišani.[emoji22][emoji22][emoji22]Čeka ga i reneova Senka ....shiit has hit the fan. 2
Taihoskopija Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) Ovakva jutra >>> 💛💛💛 :vadi dlake iz očiju i sinusa: 💛 Edited July 2, 2023 by Taihoskopija 1 5
renne Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Ova naša Nastja, najnežnija i najdivnija mačka koju smo imali je juče podivljala kod veterinara, četiri veterinara i nas dvoje smo je držali i pokušavali da joj izvadimo krv, neverovatno kolika snaga i bes i jednoj tako predivno maznoj maci Jedva smo se izborili posle pola sata borbe 4
Popular Post Arkadija Posted July 11, 2023 Popular Post Posted July 11, 2023 Jutros kad sam krenula na posao, u lokalnoj ćevabdžinici, ovaj primerak spava. Ovo me podgledao mrko, što ga kog đavola slikam. 4 7
I*m with the pilots Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 29 minutes ago, Arkadija said: Jutros kad sam krenula na posao, u lokalnoj ćevabdžinici, ovaj primerak spava. Ovo me podgledao mrko, što ga kog đavola slikam. lepotanko 1
Frank Pembleton Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Pronašla se jazbina....shiit has hit the fan. 4 5
Hamlet Strašni Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Моја мала црна мачка треба да се омаци. Да ли има заинтересованих за мачиће? 3
Recommended Posts