slepa živana Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 28 minutes ago, Indy said: not yet gentrified kako se umimikrisao debeljan
halloween Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 (edited) Da se pita neka mačka po zanimanju dizajner eksterijera, ovo dvorište bi baš ovako uredila, vrhunski domet mačje estetike po pitanju uređenja prostora. U Ikei izašla linija za kućne ljubimce ( ili je to bilo u Bgd i ranije, ali sam tek sad videla) . https://www.ikea.com/rs/sr/catalog/categories/departments/pets/39569/ Nije loša ova grebalica. Edited November 5, 2018 by halloween
Sara Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Meni bi trebala torba i ona loptica na iastišu mi se sviđa
Indy Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 +1 Dobra je torba, čini mi se zgodnijom od standardnog kaveza.
Arkadija Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Ovo je novo u našoj Ikei. Jabih uzela torbu, deluje mi praktično. i posuda za posip je ok, samo da proverim da li mi se uklapa po dimenizijama na sadašnje mesto.
roksi Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 mace marxisti razmatraju gde je nestao revolucionarni duh i da li politicki ciljevi uopste imaju sansu naspram ciljeva koji se svode na ekonomsku eksploataciju i akumulaciju kapitala.
Indy Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 Ima cela kolekcija na marxforcats.com Puštao sam Šerloku, ali on ostaje nepopravljivi solipsista.
Joshua Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 bila u kupatilu 5 min. za to vreme šarena rešila da traži kurseve biznis ingliša. koristila moj laptop. koji je na stolu. na koji, naravno, ne smeju da se penju. na stranu što ja ne znam preko tastature da otvorim glupavi explorer. tu je pametnija od mene. al džaba joj kad koristi bing... ćurka
renne Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 koliko puta nam se to desilo Pa pošalje i mail, i sms, tipa hhhhhhrrrrrrrrrrttttttttbbbbbbbbfgrgji
Caligula Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) greska Edited November 8, 2018 by Caligula
Recommended Posts