Jump to content

Featured Replies

28 minutes ago, Indy said:

not yet gentrified

1200-notyetgentrified-BW.jpg

kako se umimikrisao debeljan :lol:

• Replies 8.2k
  • Views 700.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

Posted Images

Da se pita neka mačka po zanimanju dizajner eksterijera, ovo dvorište bi baš ovako uredila, vrhunski domet mačje estetike po pitanju uređenja prostora.

U Ikei izašla linija za kućne ljubimce ( ili je to bilo u Bgd i ranije, ali sam tek sad videla) .

https://www.ikea.com/rs/sr/catalog/categories/departments/pets/39569/

Nije loša ova grebalica.

Edited by halloween

Meni bi trebala torba i ona loptica na iastišu mi se sviđa

• Author

+1

Dobra je torba, čini mi se zgodnijom od standardnog kaveza.

Ovo je novo u našoj Ikei.

Jabih uzela torbu, deluje mi praktično.

i posuda za posip je ok, samo da proverim da li mi se uklapa po dimenizijama na sadašnje mesto.

mace marxisti razmatraju gde je nestao revolucionarni duh i da li politicki ciljevi uopste imaju sansu naspram ciljeva koji se svode na ekonomsku eksploataciju i akumulaciju kapitala. 

• Author

Ima cela kolekcija na marxforcats.com:D Puštao sam Šerloku, ali on ostaje nepopravljivi solipsista.

mudrica! :D 

bila u kupatilu 5 min. za to vreme šarena rešila da traži kurseve biznis ingliša. :D

koristila moj laptop. koji je na stolu. na koji, naravno, ne smeju da se penju. :sleep:

29n9yll.jpg

na stranu što ja ne znam preko tastature da otvorim glupavi explorer. tu je pametnija od mene. al džaba joj kad koristi bing... ćurka :happy:

:D

koliko puta nam se to desilo

Pa pošalje i mail, i sms, tipa hhhhhhrrrrrrrrrrttttttttbbbbbbbbfgrgji

greska

Edited by Caligula

grafit u kapetan mišinoj :)

30853358727_4dc2dfedce_b.jpg

super :)

• Author

Još malo pa banksy.