Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

1 hour ago, Sara said:

dobro je sto pokusavate sa edukacijom, ve'ina odmah kapitulira pred tolikom slatkocom

Cicmic kad je imala macice stalno jurila za njima i vaspitavala ih, bas se jadna trudila ali je oni uopste nisu fermali

Npr nije im dala da budu sami na terasi, po celi dan ih je unosila nazad u stan ili jos gore kad misli da je nekog izgubila i doziva ga , i to traje li traje, a ja vidim barabu (najces'e je taj bio Koncic) kako drema na krevetu, cuje ali mu ne pada na pamet da se javi:laugh:

:D i ove ćurkice tako: kad izgube jedna drugu, krenu da kmekeću, a ta druga je u 90% slučajeva iza i vrcka u pripremi za napad...:happy:

56 minutes ago, adam said:

@Joshua 

mi smo koristili gorki sprej (guglaj bitter spray, ima raznih) koji se prodaje u pet shopovima bas u te svrhe. naspricas i ne brines. za labradora doduse, nisam probao s mackom al ne vidim zasto ne bi radilo i za macice. 

ovo. thanks. sad vidim da ima i kućna varijanta (jabukovo sirće i sirće). probam sve pa javim. 

edip: imala samo jabukovo u kući. kreteni lickaju al ne grizu. daj šta daš do odlaska u pet šop :happy:

Edited by Joshua

• Replies 8.8k
  • Views 754.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

1 hour ago, adam said:

@Joshua 

mi smo koristili gorki sprej (guglaj bitter spray, ima raznih) koji se prodaje u pet shopovima bas u te svrhe. naspricas i ne brines. za labradora doduse, nisam probao s mackom al ne vidim zasto ne bi radilo i za macice. 

+1 i -1. Nama je sprej pomagao da Đinđu odvratimo od određenih lokacija, ali čim bi prestali sa prskanjem opet:Jova: nanovo. Neke stvari su jednostavno suviše uzbudljive za njen blesavi mozak.  Na kraju smo, što Sara kaže, kapitulirali pred tolikom slatkoćom pa recimo jelka u Ložača ne stoji nego (nakon prvog rušenja) leži do kraja sezone, ali se zato Ložači ne bude u pola noći uz timbeeeeeeer i kotrljanje ukrasa po parketu :D

Joshua, lozi te Pera, samo cvrstom Benito rukom na repate :fantom:

28 minutes ago, Majo said:

Joshua, lozi te Pera, samo cvrstom Benito rukom na repate :fantom:

zezaj zezaj, franko :happy:

Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce 

:lolol: :lolol: e bem ti mačke baš

1 hour ago, Katikon said:

Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce 

za ovo prvi put cujem, obicno mrze te prskalice. moje davnjasnje zveri su se plasile usisivaca na pocetku, posle su se izvrtali da ih usisavamo.

• Author
2 hours ago, Katikon said:

Možda su vama greškom dali žabe umesto mačaka.:D

Vežbali smo :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

@Indy

i meni deluje ko žaba 

F5FBB06F-4369-4090-B2FC-AA1B9E7AB258.jpeg

kakav namćor

Naše mačke više su roze nego bele- ušesa, njuška, šape, stomak. :happy:

Jesu jesu

• Author

Persona:)

8 hours ago, Katikon said: