Caligula Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Orson je bio debeo kakvi su to bozji stvorovi
Indy Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 10 minutes ago, Caligula said: Orson je bio debeo U ovom životu rešio je da umerenije jede;)
Caligula Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 A taj je tvoj srećniče, pa on hoce i da se slika ja imam majku i sina, retko ih vidjam sem oko cinije sa krekerima. Ovo sam jedva uhvatio za slikanje, pre godinu i jace
roksi Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 2 minutes ago, Caligula said: Orson je bio debeo kakvi su to bozji stvorovi okej, onda na orsona iz mladjih dana, dok jos bio u fazi krupnih kostiju naravno, macak nema taj problem! slicnost mi je vise u pogledu i izrazu lica Spoiler
Indy Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 24 minutes ago, Caligula said: Super slika, Kauboje. ne zna se gde jedna počinje, a druga prestaje...
Indy Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 Večeras se razleteli neki akrepi, pa smo na straži.
Lancia Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 1 hour ago, slepa živana said: kakvo savršenstvo. + hiljadarka meni nikad nisi rekla da sam savrsen:(
Bujodrag Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 2 hours ago, Indy said: Večeras se razleteli neki akrepi, pa smo na straži. Zabrinuto stvorenje. Vidi se iz očuju da brine što kvariš uši na tim lošim zvučnicima. Kaže ti da treba da nabaviš nešto bolje. Gramofon obavezno, mačke to vole
Indy Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 OK Bujuodraže Sledeći put ću mačka da ufotošopiram ovde, da bude po tvojim standardima;)
Bujodrag Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 8 hours ago, Indy said: OK Bujuodraže Sledeći put ću mačka da ufotošopiram ovde, da bude po tvojim standardima;) Hide contents
Caligula Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 https://drive.google.com/file/d/1W7jxz_OIZ2YzdCz2F-DKRdlU6atUAFWH/view?usp=drivesdk
roksi Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 +1 kao slika! al mogu samo zamisliti koliko je nevaljao (iliti svoj). znam ja te dzindze isuvise dobro:)) medeni vrazi su to.
Recommended Posts