Joshua Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 (edited) 1 hour ago, Sara said: dobro je sto pokusavate sa edukacijom, ve'ina odmah kapitulira pred tolikom slatkocom Cicmic kad je imala macice stalno jurila za njima i vaspitavala ih, bas se jadna trudila ali je oni uopste nisu fermali Npr nije im dala da budu sami na terasi, po celi dan ih je unosila nazad u stan ili jos gore kad misli da je nekog izgubila i doziva ga , i to traje li traje, a ja vidim barabu (najces'e je taj bio Koncic) kako drema na krevetu, cuje ali mu ne pada na pamet da se javi i ove ćurkice tako: kad izgube jedna drugu, krenu da kmekeću, a ta druga je u 90% slučajeva iza i vrcka u pripremi za napad... 56 minutes ago, adam said: @Joshua mi smo koristili gorki sprej (guglaj bitter spray, ima raznih) koji se prodaje u pet shopovima bas u te svrhe. naspricas i ne brines. za labradora doduse, nisam probao s mackom al ne vidim zasto ne bi radilo i za macice. ovo. thanks. sad vidim da ima i kućna varijanta (jabukovo sirće i sirće). probam sve pa javim. edip: imala samo jabukovo u kući. kreteni lickaju al ne grizu. daj šta daš do odlaska u pet šop Edited October 26, 2018 by Joshua
peralozac Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 1 hour ago, adam said: @Joshua mi smo koristili gorki sprej (guglaj bitter spray, ima raznih) koji se prodaje u pet shopovima bas u te svrhe. naspricas i ne brines. za labradora doduse, nisam probao s mackom al ne vidim zasto ne bi radilo i za macice. +1 i -1. Nama je sprej pomagao da Đinđu odvratimo od određenih lokacija, ali čim bi prestali sa prskanjem opet nanovo. Neke stvari su jednostavno suviše uzbudljive za njen blesavi mozak. Na kraju smo, što Sara kaže, kapitulirali pred tolikom slatkoćom pa recimo jelka u Ložača ne stoji nego (nakon prvog rušenja) leži do kraja sezone, ali se zato Ložači ne bude u pola noći uz timbeeeeeeer i kotrljanje ukrasa po parketu
Lancia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Joshua, lozi te Pera, samo cvrstom Benito rukom na repate
Joshua Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 28 minutes ago, Majo said: Joshua, lozi te Pera, samo cvrstom Benito rukom na repate zezaj zezaj, franko
Katikon Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce
precog Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 1 hour ago, Katikon said: Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce za ovo prvi put cujem, obicno mrze te prskalice. moje davnjasnje zveri su se plasile usisivaca na pocetku, posle su se izvrtali da ih usisavamo.
Indy Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 2 hours ago, Katikon said: Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce Možda su vama greškom dali žabe umesto mačaka.
bubkka Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Vežbali smo Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
halloween Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Naše mačke više su roze nego bele- ušesa, njuška, šape, stomak.
roksi Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 8 hours ago, Katikon said: @Indy i meni deluje ko žaba elegantni mrgud lici na orson velsa
Recommended Posts