Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Sara said:

dobro je sto pokusavate sa edukacijom, ve'ina odmah kapitulira pred tolikom slatkocom

Cicmic kad je imala macice stalno jurila za njima i vaspitavala ih, bas se jadna trudila ali je oni uopste nisu fermali

Npr nije im dala da budu sami na terasi, po celi dan ih je unosila nazad u stan ili jos gore kad misli da je nekog izgubila i doziva ga , i to traje li traje, a ja vidim barabu (najces'e je taj bio Koncic) kako drema na krevetu, cuje ali mu ne pada na pamet da se javi:laugh:

:D i ove ćurkice tako: kad izgube jedna drugu, krenu da kmekeću, a ta druga je u 90% slučajeva iza i vrcka u pripremi za napad...:happy:

56 minutes ago, adam said:

@Joshua 

mi smo koristili gorki sprej (guglaj bitter spray, ima raznih) koji se prodaje u pet shopovima bas u te svrhe. naspricas i ne brines. za labradora doduse, nisam probao s mackom al ne vidim zasto ne bi radilo i za macice. 

ovo. thanks. sad vidim da ima i kućna varijanta (jabukovo sirće i sirće). probam sve pa javim. 

edip: imala samo jabukovo u kući. kreteni lickaju al ne grizu. daj šta daš do odlaska u pet šop :happy:

Edited by Joshua
Posted
1 hour ago, adam said:

@Joshua 

mi smo koristili gorki sprej (guglaj bitter spray, ima raznih) koji se prodaje u pet shopovima bas u te svrhe. naspricas i ne brines. za labradora doduse, nisam probao s mackom al ne vidim zasto ne bi radilo i za macice. 

+1 i -1. Nama je sprej pomagao da Đinđu odvratimo od određenih lokacija, ali čim bi prestali sa prskanjem opet:Jova: nanovo. Neke stvari su jednostavno suviše uzbudljive za njen blesavi mozak.  Na kraju smo, što Sara kaže, kapitulirali pred tolikom slatkoćom pa recimo jelka u Ložača ne stoji nego (nakon prvog rušenja) leži do kraja sezone, ali se zato Ložači ne bude u pola noći uz timbeeeeeeer i kotrljanje ukrasa po parketu :D

Posted

Joshua, lozi te Pera, samo cvrstom Benito rukom na repate :fantom:

Posted
28 minutes ago, Majo said:

Joshua, lozi te Pera, samo cvrstom Benito rukom na repate :fantom:

zezaj zezaj, franko :happy:

Posted

Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce 

Posted
1 hour ago, Katikon said:

Meni rekli tako da ga prscem vodom iz prskalice, ispostavilo se da to obozava i od tad jos i moramo da ga prskamo stalno, stalno vodi do nje i mnjauce 

za ovo prvi put cujem, obicno mrze te prskalice. moje davnjasnje zveri su se plasile usisivaca na pocetku, posle su se izvrtali da ih usisavamo.

Posted
2 hours ago, Katikon said:

Možda su vama greškom dali žabe umesto mačaka.:D

Posted

Vežbali smo :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Posted

Naše mačke više su roze nego bele- ušesa, njuška, šape, stomak. :happy:

Posted
8 hours ago, Katikon said:

@Indy

i meni deluje ko žaba 

F5FBB06F-4369-4090-B2FC-AA1B9E7AB258.jpeg

elegantni mrgud :D lici na orson velsa