Sara Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Mnogo su slatki, naročito ovaj što se zabio na nos Gde si ih našao, kako je došlo do ovako srećnog raspleta?
Joshua Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 (edited) sve smo žemske drugaricina drugarica stavila na fb ( ili ig, valjda) da poklanja mačiće, ova moja kontaktirala nas i eto prvo smo mislili da uzmemo samo jednu, ali smo posle izmozgale da je možda bolje da uzmemo dve sestre - tako će se lakše navići na nove ljude/sredinu, plus kad mi nismo tu imaju jedna drugu da se zabavljaju. e sad, to je teorija - videćemo praksu mada, čini mi se da se lepo navikavaju - od sinoć su ovde, istražile su sve živo (osim soba koje još treba da budu kitten-proof), igraju se, spavaju ko klade, klopaju... videćemo sad hoće fercerati internetski savet da se nakapa malo vode iz tunjevine u normalnu vodu, pa da i crno-bela počne da šljoka kako treba... za sad je vitlamo kašičicom... Edited October 20, 2018 by Joshua
Sara Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 pravilno ste razmisljale, mnogo je bolje imati 2 macke nego jednu
Miljenko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Moje se ekstra slazu. Bar je tako dok ne krene bitka i jurnjava, a onda poobaraju sve zivo.
bradilko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 1 hour ago, ToniAdams said: +1 preslatke dug život i vrhunsku zabavu im želim!
Joshua Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 19 minutes ago, Miljenko said: Moje se ekstra slazu. Bar je tako dok ne krene bitka i jurnjava, a onda poobaraju sve zivo. još su jako male i ne skaču visoko, tako da imamo još malo vremena da posklanjamo nezavarene stvari na višim kotama a spavaju zagrljene, cuddle-puddle pravi fala svima na podršci...verujem da ću još smarati
Joshua Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 upalilo nakapavanje vode iz tunjevine! pije i ova ŠLB sad. srećasrećaradost + :onismajlijiukolu:
I*m with the pilots Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Daj jos slika ovih medenjaka, sigurno ste napravili vec stotinak do sad ;D
Joshua Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 (edited) imamo ih 100 al za sad su sve na jastučetu, pa neću da dosađujem. ne možemo nahvatati moušn kad se raspomame i krenu u galop... kad se malo unormale, kačim na ljubimce. plan za danas je naručivanje nekog tepiha za hodnik i pravljenje mafina za komšije ispod edip: evo jedna, bar face da im vidite Edited October 21, 2018 by Joshua
Lancia Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Kvalitetne zveri, ovaj desniji izgleda onako zajeban tip.
Indy Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 45 minutes ago, Majo said: Kvalitetne zveri, ovaj desniji izgleda onako zajeban tip. Zajebana tipica. Mace za pojest'.
Recommended Posts