Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Mnogo su slatki, naročito ovaj što se zabio na nos:D

Gde si ih našao, kako je došlo do ovako srećnog raspleta? 

Posted (edited)

sve smo žemske :D

drugaricina drugarica stavila na fb ( ili ig, valjda) da poklanja mačiće, ova moja kontaktirala nas i eto :)

prvo smo mislili da uzmemo samo jednu, ali smo posle izmozgale da je možda bolje da uzmemo dve sestre - tako će se lakše navići na nove ljude/sredinu, plus kad mi nismo tu imaju jedna drugu da se zabavljaju. e sad, to je teorija - videćemo praksu :D

mada, čini mi se da se lepo navikavaju - od sinoć su ovde, istražile su sve živo (osim soba koje još treba da budu kitten-proof), igraju se, spavaju ko klade, klopaju...

videćemo sad hoće fercerati internetski savet da se nakapa malo vode iz tunjevine u normalnu vodu, pa da i crno-bela počne da šljoka kako treba... za sad je vitlamo kašičicom...

Edited by Joshua
Posted

pravilno ste razmisljale, mnogo je bolje imati 2 macke nego jednu:D:heart:

Posted

Moje se ekstra slazu. Bar je tako dok ne krene bitka i jurnjava, a onda poobaraju sve zivo.:laugh:

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

:heart:

+1

preslatke

dug život i vrhunsku zabavu im želim!

Posted
19 minutes ago, Miljenko said:

Moje se ekstra slazu. Bar je tako dok ne krene bitka i jurnjava, a onda poobaraju sve zivo.:laugh:

još su jako male i ne skaču visoko, tako da imamo još malo vremena da posklanjamo nezavarene stvari na višim kotama :happy: a spavaju zagrljene, cuddle-puddle pravi :wub:

fala svima na podršci...verujem da ću još smarati

Posted

upalilo nakapavanje vode iz tunjevine! pije i ova ŠLB sad. srećasrećaradost :thumbup: + :onismajlijiukolu:

Posted

Daj jos slika ovih medenjaka, sigurno ste napravili vec stotinak do sad ;D

Posted (edited)

:D imamo ih 100 al za sad su sve na jastučetu, pa neću da dosađujem. ne možemo nahvatati moušn kad se raspomame i krenu u galop...:happy:

kad se malo unormale, kačim na ljubimce.

plan za danas je naručivanje nekog tepiha za hodnik i pravljenje mafina za komšije ispod :D

edip: evo jedna, bar face da im vidite

6oh1z5.jpg

Edited by Joshua
Posted

Kvalitetne zveri, ovaj desniji izgleda onako zajeban tip.

Posted
45 minutes ago, Majo said:

Kvalitetne zveri, ovaj desniji izgleda onako zajeban tip.

Zajebana tipica.:D

Mace za pojest'.

hqdefault.jpg

Posted

:D jeste ta desna zeznutija, al sredićemo i nju :wub:

Posted

:heart:

jao, kakve su! josh, blago tebi.