mraki Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Pa daće ti kutiju u svakom marketu gde i inače pazariš.
Sara Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 nije to tako jednostavno, ne valja bilo kakva kutija mora da bude pasent
mraki Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) Pa imaju ih raznih, a u krajnjem slučaju može malo da se modifikuje. Meni kurirska služba baš danas dostavila nešto u kutiji te veličine, ali nemam više mačku... Edited October 11, 2018 by mraki
halloween Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) 1 hour ago, Sara said: nije to tako jednostavno, ne valja bilo kakva kutija mora da bude pasent Čak bih rekla da najviše vole knap. Ima u Ikei od kvalitetnog kartona , namenjene za selidbe, ako neko hoće lux kutiju. A najlux kutiju sam videla kod moje rodbine. Od nekog skupocenog vina, toliko tvrdo upresovan karton da više liči na drvo. Pa, ako znate nekog ko prodaje ili kupuje gabaritne luksuzne proizvode, uvek bude dobra ambalaža. Mada mačke najviše vole te kutije iz običnih prodavnica, da ih drndaju, grizu i pljuckaju, pa bacimo i dobiju novu. Edited October 11, 2018 by halloween
Sara Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Nabavila kutiju u pržionici kafe, ispalo da imaju širok asortiman istih. Cicmic ni da prismrdi, obilazi oko nje već drugi dan
Sara Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Cicmic je nobles, svega mi Zalutala je u moju kuću
Katikon Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 To nista ne znaci, moze da ne pogleda kutiju mesec dana i da joj odjednom postane omiljeno mesto. A i ne mora.
Bujodrag Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Saro, pitaj u Poštama. Oni imaju kutije raznih veličina. Koštaju ali mislim da nisu preskupe a svakako su ganc nove, miris free. Možda se Cicmici svide, kao obećannje nekog putovanja punog avanturističke neizvesnosti. A u Pošti imaju i one bubble kese što svi volimo neurotično da puckamo. Cicmic će se oduševiti.
Joshua Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 usvojili ova dva pceta. nek nam je bob u pomoći. za nedelju dana pune 2 meseca. kake i piške ko velike. crnobela je malo tenkre jer pije vodu sa pločica nakon što je švrćne iz činijice...
Indy Posted October 20, 2018 Author Posted October 20, 2018 To igranje s vodom je normalno, posebno za mačiće. (Vidi npr http://www.annarbor.com/pets/cats-water-bowl-tip-over-play-drink-feline-why-fountain/ ) Slatkiši.
Joshua Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 mislim da se baš boji vode, stresa se jadna čim joj se približi. posle šapicom izbaci malo (uz skakanje do plafona) i tek kasnije pije. ova je generalno nervoznija od druge, koja se odmah bacila na istraživanje, pentra nam se u krilo, prede ko blesava i sve po redu. al videćemo, stvarno su još jako male, ima vremena za reprogramiranje. druga je super ok. pročačkaću malo po linku, gracias
ToniAdams Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 2 hours ago, Joshua said: usvojili ova dva pceta. nek nam je bob u pomoći. za nedelju dana pune 2 meseca. kake i piške ko velike. crnobela je malo tenkre jer pije vodu sa pločica nakon što je švrćne iz činijice...
Recommended Posts