Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

srećno mimiju i tebi :).

šta si mu kupila?

za onu crnu opasnicu gore sam pomislila da je besna što su joj natakli leptir-mašnu. gde bi to išlo na tako dostojanstvenu zver! iz druge sam shvatila da je ogrlica.

Posted (edited)

Tnx!

Dobio je miša na lastiš i veliku kutiju (omiljena pozicija- ja nju vidim a ona mene ne). I svaki dan makar 15 minuta igre. Tad je najsrećniji, a i ne smem da ga ulenjim da se ne bi ugojio. 

Edited by halloween
Posted

Srećan! :heart:

Mi ćemo da slavimo dan udomljenja, 20.4.18., tada je Cic imala oko 8-9 meseci. Juče je pokušala da provali u kutiju sa mojim čizmama, moram i ja da nabavim neku kutiju za nju. Imamo lopticu na lastišu na kuhinjskim vratima, sve drugo joj Loko otme i uništi 

Posted

Srećno aristokrackoj maci iznad.

Ovom mladiću je oko* 3 god ovih dana, znači zreo je da upiše doktorat (nešto na temu "nadzor teritorije", to mu je omiljena aktivnost).

800_20180929_093322_1.jpg

*-Mačak poreklom sa ulice (ako ne i od divljih mačaka) tako da je rođendan otprilike u oktobru.

Posted

Srecan rodjis rodjaku ❤️

Ovaj zuti je prelep

Posted

srecni rodjendani macorima <3 bas su njuske! 

Posted (edited)

@KatikonDeĆko, kako si tako sladak?

Ista situacija. Danas sam raspremala, sklonih kutije (privremeno), stan sinuo, prostora koliko hoćeš. Ostaviću mu ovu najveću sa osmatračnicom i rezervnim izlazom (probio u trku) u kojoj i spava tokom dana. Kad bih mu tu bacila, svisnuo bi. 

@Indy Dugonogi dobrica, vidi se da je aktivan 24/7.

Edited by halloween
Posted

Jbg! Sad moram da tražim neku dobru kutiju za Cicmica. 

Inače, zver se kad krenemo u šetnju ponaša kao puštena s lanca, punim trkom u vrh krošnje, svako drvo je njeno, leopard:wub: Ne smem više da joj sečem nokte ionako ih ne tupi na nama i nameštaju. 

I posto sam lopov i gurač stvari sa stočića. Mariše gumice i štipaljke za kosu:heart:

Posted

Ima ovakva kutija negde da se nabavi, al nemam pojma gde jer sam je dobila, valjda daju u nekim pet shopovima, gde li 7A817F38-E5A9-4809-A7DC-EEDB497479D5.thumb.jpeg.2fa77458a2f216e566e61012b73ccd94.jpeg

Posted

kakav je secer u kutiji:)

pravila sam nesto slicno za macice, kutiju od fotokopir papira zatvorim sa svih strana i isecem krugove da mogu da se uvlace

bilo im je to mnogo zabavno, ludilo, al Cicmic nije fermala, cini mi se i da je njoj ta kutija mala i tanka

moram u maxiju da izmolim neku jacu

Posted

Probajte u poštama. Trebalo bi da oni imaju razne kutije za pakovanje pošiljki.