halloween Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Večeras sam imala gosta prema kome je mačak bio baš distanciran. Nije pobegao, niti grebao ali je bio napet kao struna i nije se odazvao na poziv na igru. Na kraju je otišao iza veš mašine u kupatilu ( izgleda da je to procenio kao najnajskrovitije mesto u celom stanu). Ne znam kako da to tačno objasnim, ali večeras je prvi put pokazao svoju individuu i bio je mnogo sladak. Inače je razigran i radoznao, očekivali smo blesavo otvoreno mače koje "šeni" na uobičajene trikove, a on počasti gosta hladnim dočekom.
Patty Lee Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 moja macka odbija da napusti dnevnu sobu, a ova 'ladno ide u sightseeing. <_< http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WTLsAnxUwzQ
halloween Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Sinoć se Rista otrovao whiskas juniorom od jagnjetine u kesici ( konvulzije, salvacija, bezvoljnost, klonulost, bolovi u stomaku, ali nije povraćao). Tečnu hranu samo ponekad dajem, da se ne navikne samo na granule. Zamalo da ode u Jelisejska polja. Sada od tegoba ima samo iritiranu sluzokožu usne duplje pa ne gricka granule nego sam kupila opet tečnu hranu u kesici u DM-u, koju obožava i od koje skače po stanu kao zec. Edited August 29, 2013 by halloween
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 e na tu whiskas junior se mnogi zale u poslednje vreme, bas mi pre neki dan tamo gde kupujem klopu rekli da su vratili celu jednu turu posle zalbi. ovaj moj nikad nije ni hteo da je jede, a sad kad je mator, pristaje samo na neki gourmet perle u kesicama, cak mu je i hills bljak.no za onog ko zna s kim treba da se bije nista nije skupo ^_^
Indy Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Zvacu PETA-u sto macke izlazes 1 Tijanicu :D
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 da znas. a vidis kako zna ko je neprijatelj, preskocio je tab sa zizekom
decak Kejt Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 od danas je dom bogatiji za jedan par plavih ociju
Recommended Posts