Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Večeras sam imala gosta prema kome je mačak bio baš distanciran. Nije pobegao, niti grebao ali je bio napet kao struna i nije se odazvao na poziv na igru. Na kraju je otišao iza veš mašine u kupatilu ( izgleda da je to procenio kao najnajskrovitije mesto u celom stanu). Ne znam kako da to tačno objasnim, ali večeras je prvi put pokazao svoju individuu i bio je mnogo sladak. Inače je razigran i radoznao, očekivali smo blesavo otvoreno mače koje "šeni" na uobičajene trikove, a on počasti gosta hladnim dočekom.

Posted
e23w.jpgTeško je slikom opisati pozu u kojoj se našao.
Posted (edited)

Sinoć se Rista otrovao whiskas juniorom od jagnjetine u kesici ( konvulzije, salvacija, bezvoljnost, klonulost, bolovi u stomaku, ali nije povraćao). Tečnu hranu samo ponekad dajem, da se ne navikne samo na granule. Zamalo da ode u Jelisejska polja. Sada od tegoba ima samo iritiranu sluzokožu usne duplje pa ne gricka granule nego sam kupila opet tečnu hranu u kesici u DM-u, koju obožava i od koje skače po stanu kao zec.

Edited by halloween
Posted

e na tu whiskas junior se mnogi zale u poslednje vreme, bas mi pre neki dan tamo gde kupujem klopu rekli da su vratili celu jednu turu posle zalbi. ovaj moj nikad nije ni hteo da je jede, a sad kad je mator, pristaje samo na neki gourmet perle u kesicama, cak mu je i hills bljak.no za onog ko zna s kim treba da se bije nista nije skupo ^_^image_zps761e0367.jpgimage_zps7d9dce3b.jpg

Posted

Zvacu PETA-u sto macke izlazes 1 Tijanicu :D

Posted

da znas. a vidis kako zna ko je neprijatelj, preskocio je tab sa zizekom :lol:

Posted

od danas je dom bogatiji za jedan par plavih ociju

D.jpeg

Posted

LepotaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4