Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Srecan rodjendan, vrsnjaci smo (u macijim godinama).

Posted (edited)

Moj macor ima novi fetis - lizanje kesa :)prvo sam mislio da ga privlaci nesto sto je bilo u kesi ali vidim da nema nista protiv ni potpuno novih kesa.edit: vidim da to uopste nije neuobicajenohttps://www.google.c....hp._gFdrdxFGB0edit 2: zanimljiva teorija kaze da se mnoge kese danas prave(ili im se dodaje) od kukuruznog stirka (corn starch) da bi bile biorazgradive pa ih valjda to privlaci.

Edited by katamaran
Posted

I moja mačorka ide po kući i liže kese iz čista mira :lolol:

Posted

da, da, i moj, narocito ove iz rode.a pre sam imala neki dragstor blizu kuce, imali velike zute kese, njih je razvaljivao, udje pa se valja, a kad mu pukne film, cepa iznutra.ps. hvala svima na rodj.cestitkama. mladi gospodin je ocekivao i sledeceg dana isto, ali sam tvrda srca bila.

Posted (edited)
kako su dobre fotke!kao da su filmske, a ne sa audicije*. divne su bile te šezdesete, eh.edit: sad čitam sitna slova.koju li su izabtrali? kakvi kriterijumi su ih vodili? kako su znali da je to prava? :lolol:edit 2: čudno mi je kad vidim mačke na povocu. ne ide uz njih. Edited by stormy
Posted

Ide i te kako. Senku tako redovno šetamoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
Ide i te kako. Senku tako redovno šetamo
stvarno? onu divljakušicu? :) dozvoljava da bude vođena?nisam viđala u okolini, samo na tv-u. mačke su mi ili slobodnjaci ili kućne živuljke. povodac mi je čisto pseći, ali izgleda da je došlo vreme da se rešim te predrasude.
Posted

da, divljakušu, imaš ovde i slike sa crveni povocem

Posted

svaka vam čast, vi, ukrotitelji lavice. :)mora da sam zaboravila, videla sam sigurno ako je ovde.

Posted (edited)
kako su dobre fotke!
+milionNe prave više takve...EDIT. A ova keva ima zaista futurističke obrve. :heart:black-cat-auditions-hollywood-1961-9.jpg Edited by Indy
Posted (edited)

Je l čuvena grumpy cat takva u celoj svojoj rasi ili samo onaj jedan primerak? Mnooogo mi se svidja i baš bih volela da imam jednu.Edit. Jbg, snowshoe siamese najčešće nije grumpy. Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by MayDay
Posted
black-cat-auditions-hollywood-1961-2.jpgcarica što je dovela crnobelu mačku :lol:... što me je podsetilo na filmski projekat veštica iz burjana... trebala im je crna mačka al nisu mogli da je nađu pa je u toj ulozi debitovao snimateljev crni labrador, lale. šta fali...http://www.youtube.com/watch?v=KSe4f2jQ91s
Posted
carica što je dovela crnobelu mačku
:lolol: