Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)

Moj pametni macor je prespavao ceo dan u kuci da bi izasao napolje taman kad je pocelo nevreme :isuse:

Edited by katamaran
Posted (edited)

glejte ovaj sjajan izum:kitty-cradle-cat-hammock-1.jpgcenim da stanar visokog prizemlja ne bi u svakoj prilici trpeo komesanje na spratu iznad ^_^

Edited by Quince
Posted

Haha, pa mislim nema šanse da će mačka da sedi tamo gde je to neko zamislio da treba da bude.

Posted

to je i meni palo na pamet, ali mi je zamisao i dalje super :)

Posted (edited)
post-1816-0-43486100-1344433127_thumb.jpgJutros pre posla, izašla sam na terasu da proverim vremenske prilike, kad primetim da me neko posmatra.Komšinica je pre nekoliko nedelja dobila mladu sijamkicu, koju smo samo čuli, ali nikad videli. E, pa pokazala se :D Edited by Arkadija
Posted

krenula u izvidnicu po komsiluku ^_^dobro si je ufotkala dok ovako zbunjeno gleda :)

Posted

Treba mi pomoc, sugestija, savet... Preselismo se u stan koji je na 4. spratu, terasa mi je velika i lodja je. Posto imam dva macora koji su ves pokazali tendenciju padanja sa prozora i terase (doduse u kuci i sa prvog sprata sto je izazvalo samo stres) hocu da zastitim terasu. Vec nadjoh na netu dosta ideja za postavljanje one kokosarnik ili slicne mreze na okvir... Dilema je sad, da li to decko i ja mozemo sami izvesti ili je bolje zatraziti pomoc majstora. A onda dolazim do zakljucka da ne znam kog majstora bih zvala za tako nesto?Ako neko vec ima takvo sto molim da postavi slike i podeli iskustvo...

Posted

Već sam pisao ovde o mom izboru mreže za komarnik, a ujedno je uspešno sprečavao i psa i mačku da izlaze na terasu kada bi ta vrata bila zatvorena.Gustu metalnu mrežu sam fiksirao u drveni ram. http://www.youtube.com/watch?v=WMXdGiZEeP4Od toga kako vam izgleda terasa, odnosno ograda, zavisi da li vi to možete sami.

Posted

Tjah, videcemo... fora je sto je plafon (da tako kazem) betonski, tj. ima i fin ispust za koji bi se moglo usrafiti ali je beton, znaci hilti busilica pod obavezno. Na prozorima imamo vec mrezice, stavili smo metalne jer one plasticne pocepaju za dva minuta. Ja sam takodje imala ideju da pravimo ta vrata za terasu ali mi nekako zao da ih ne pustam napolje kad je vec velika i zgodna za blejanje... Realno, najvise me brine kako da pricvrstim mrezu za okvir? Videla sam nekoliko dobrih resenja na nekim forumima ali su uglavnom radili majstori, pa razmisljam da i ja pitam nekog ali ne znam koju vrstu majstora da trazim :)