Lancia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 kazes to ko da je nesto lose u pitanjunikad od tebe mackoljubac -_-
halloween Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ovo je pravo zverishte:Ovo bi trebalo da je MF Sayonara. Orijentalna tigrica, savršena.
Weenie Pooh Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Da vas pitam, da li je normalno da mačka ne voli radijator? Ova moja ga baš izbegava, čak i kad stavim neku prostirku da je ne greje direktno. (Jedina druga mačka koju sam imao - pre dosta godina - je obožavala da se izležava na radijatoru, samo kad joj postane pretoplo malo digne dupe u vis i nastavi da spava.)Nikad pre nisam video mačku koja beži od radijatora. Ni ispred kvarcne peći neće, u najboljem slučaju pozicionira se sa strane. Inače voli da joj je toplo, umotava se i u odeću na gomili i u jorgan i gde god stigne, ali...
luba Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ni moj nece na radijator, ali u ovome lezi kad ima grejanja. kad nema, ni da onjusi.
gagilija Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 luba, ako si iz beograda/srbije, gde ima da se kupi ta lezaljka za radijator?
Frank Pembleton Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Closeup mačjeg jezika! Ja kad sam prvi put na ruci osetio nisam mogao da verujem, kakva je smirgla....
luba Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 luba, ako si iz beograda/srbije, gde ima da se kupi ta lezaljka za radijator?izvini sto tek sad odgovaram - ovaj sam kupila u petsopu u makenzijevoj, otprilike preko puta stare vltave. nije bilo skupo, oko 10ak evra. pravi ih ona firma trixie, i kod ovih moze i da se naruci. mozda ima u pet centru takodje.al imam utisak da je lako napraviti, sad sam stavila da se pere ta kao navlaka, pa cu da slikam skalameriju da vidis.
gagilija Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 izvini sto tek sad odgovaram - ovaj sam kupila u petsopu u makenzijevoj, otprilike preko puta stare vltave. nije bilo skupo, oko 10ak evra. pravi ih ona firma trixie, i kod ovih moze i da se naruci. mozda ima u pet centru takodje.al imam utisak da je lako napraviti, sad sam stavila da se pere ta kao navlaka, pa cu da slikam skalameriju da vidis.no frx, bas cu da potrazim, iako je zima prosla. pre par godina sam trazila u pet centru, ali su imali samo one za kockaste radijatore (novije). posle nisam ni trazila. jos sam im slala mailove i slike i pet puta dobijala isti odgovor, imamo potrazite na odeljenju blabla i nikako da ukapiraju da postoje 2 vrste, a da oni imaju samo jednu.hvala ti puno, moja smrzotina ce se jako obradovati jer obozava da lezi po radijatorima narocito ako je stavljen ves da se susi
hazard Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Kao sto svi znamo, Japanci su carevi :lol:http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2012&mm=04&dd=11&nav_id=599561 Japan: uz kafu naručite i - mačkuMačke su polako postale glavna "porudžbina" u neobičnim japanskim kafićima. Naime, umesto kafe, u njima možete poručiti mačku koja će vam praviti društvo.Mnogi Japanci nemaju vremena za kućnog ljubimca, pa ljubav prema životinjama nadoknađuju u takozvanim “mačijim kafićima”. Tu mogu do mile volje da se maze sa ovim životinjama, a da pri tom ne moraju da svakodnevno brinu o njima.Iako je prvi kafić te vrste (Cat Flower Garden) otvoren u Tajpeiju na Tajvanu 1998, koncept je procvat doživeo u Japanu gde je samo u poslednjoj deceniji otvoreno 150 takvih mesta.Uživanje u društvu mačaka nije nimalo jeftino – sat sa krznatim mazama košta 900 jena, što je oko 8,5 evra, a svakih 15 minuta naplaćuje se dodatno po dva evra.Ako uz macu želite i piće, to će vas koštati još dva evra, ali je to ipak nešto jeftinije od kafe u ostalim kafićima koja košta u proseku četiri evra.Mačiji kafe Nekorobi u Tokiju naplaćuje i do 1.200 jena (11 evra) po satu vikendom i praznicima, ali zato dobijate besplatne grickalice i pića iz automata.Cat Magic u Nagoji nudi kompletan meni koji je uključen u cenu.Pošto se mačiji kafići u Japanu tretiraju kao izložbena mesta (poput zoo-vrtova), oni ne prolaze strogu regulativu vezanu za serviranje hrane i služenje pića, kakva važi za tradicionalne restorane.Međutim, oni imaju precizna pravila za postupanje sa životinjama. Gostima nije dozvoljeno da bude mačke koje spavaju, gnjave ih ako su nervozne ili se fotografišu sa blicevima.Nedavno je usvojen i zakon o zaštiti životinja koji takođe zabranjuje izlaganje kućnih ljubimaca posle 20 časova, sa čim se mnogi vlasnici ovih lokala ne slažu.
Caligula Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 ... niko ga nije hteo, ostao je kod mene i sada hara zemunskim krovovima:
kim_philby Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 ... niko ga nije hteo, ostao je kod mene i sada hara zemunskim krovovima: kauboju ti si andjeo!
Recommended Posts