mustang Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 (edited) kakva divna stranica !!! od dajkanove lepotice da je zadavis koliko je slatka i mila, do rapenih crnogoraca, majko mila kakva katastrofa, bas lencuge i do ovih ludih macaka mada mi renenova dodje sad ko da je moja koliko je kaci. jes da je rekao da je opasna ali bih je tako rado pocesala po tom stomacicu, mazila, sva je blentava! Edited April 29, 2020 by mustang
Dankan Ajdaho Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Na čemu leži? (jel greje to na čemu leži je bolje pitanje)
Musky Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 ...i nie ti neki ovaj prvi maj.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
mustang Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 koga vise voli? tebe ili zenu? meni se cubi da je mama’s boy ko ovaj moj
Musky Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 (edited) Ovaj je ženin skroz...ako izađem na terasu dok njih dvoje kuliraju...reži nekim ektremno dubokim tonom...nešto ispod 20Hz....a parkira se u rikverc čim ona sedne. Džaba ga samo ja hranim, četkam i šetam. Inače većina molosa obožava da sedi u krilu kod gazde - i to kako god. Na izložbi u Beogradu tamo devedesetih izvodim mužjaka bulmastifa i pitam na ulazu gde je ring za njih...pokazuju mi rukom uz osmeh...a oko ringa plastični stolovi i stolice i za svakim sede gazda i pored njega na stolici pas....njih 5-6 parova. Svi kul. Edited May 3, 2020 by Musky
Recommended Posts