Duci Simonovic Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Odgledo svabe do kraja, smetalo mi gomila toga al svrbelo me posle svake sta ce biti dalje, sve u svemu kvalitetno sranje
ArleKino Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest?
Fakundo Sava Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 59 minutes ago, ArleKino said: Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest? Nisam gledao POI ali sam video da je neki upoređuju sa Utopiom koja je odlična http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1
Jean-Luc Picard Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 1 hour ago, ArleKino said: Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest? Koji te deo POI više privlači, onaj prvi tamo negde do kraja treće sezone, ili ono posle toga.
ArleKino Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 48 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Koji te deo POI više privlači, onaj prvi tamo negde do kraja treće sezone, ili ono posle toga. Paše oboje.
Jean-Luc Picard Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Pitam jer sama serija evidentno evoluira od nekog krimi drama miljea, ka nekoj high tech fantaziji, kako vreme odmiče. Sve to u jednoj seriji nećeš nać, ali ajd recimo da The Blacklist bude nešto kao ovaj prvi deo, a Black Mirror nešto kao ovaj drugi deo. To bi bio neki moj predlog, mada opet uzmi to vrlo uslovno.
jms_uk Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Speaking of Blacklist, interesantan razvoj dogadjaja u jucerasnjoj epizodi...
ArleKino Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 2 hours ago, Fakundo Sava said: Nisam gledao POI ali sam video da je neki upoređuju sa Utopiom koja je odlična http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1 56 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Pitam jer sama serija evidentno evoluira od nekog krimi drama miljea, ka nekoj high tech fantaziji, kako vreme odmiče. Sve to u jednoj seriji nećeš nać, ali ajd recimo da The Blacklist bude nešto kao ovaj prvi deo, a Black Mirror nešto kao ovaj drugi deo. To bi bio neki moj predlog, mada opet uzmi to vrlo uslovno. Hvala obojici. Budem okušao i ovo.
*edited by mod Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Udario malo po egzotici na HBOGO pa upalio Poljski Pakt. Posle sam skontao da su zapravo Mamon, Mammon i Pakt sve ista serija samo u drugim evropskim produkcijama. Koju najbolje da gledam od te tri?
Fakundo Sava Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Da li je Mindhunter jedna sezona jedan slučaj kao True Detectives ili se priča nastavlja najavljenom drugom sezonom ?
stajebrebilo Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Hostages, 2. sezona izraelske serije... odlicnaПослато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
McNulty Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Da li je Mindhunter jedna sezona jedan slučaj kao True Detectives ili se priča nastavlja najavljenom drugom sezonom ? Moje mišljenje je da se nastavlja priča, inače ne bi bilo logično prikazivanje onog serijskog ubice o kojem u seriji ništa ne znamo u scenama od tridesetak sekundi. Sent from my 5080X using Tapatalk
darling Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 pojavila se treca sezone gomore kod snoa. koliko se radujem
Sara Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 pocela Altered Carbon - zaspala pred kraj e1 ipak obecava http://www.imdb.com/title/tt2261227/?ref_=nv_sr_1
Recommended Posts