Jump to content

O serijama

Featured Replies

Odgledo svabe do kraja, smetalo mi gomila toga al svrbelo me posle svake sta ce biti dalje, sve u svemu kvalitetno sranje

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest?

59 minutes ago, ArleKino said:

Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest?

Nisam gledao POI ali sam video da je neki upoređuju sa Utopiom koja je odlična 

http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1

1 hour ago, ArleKino said:

Koji te deo POI više privlači, onaj prvi tamo negde do kraja treće sezone, ili ono posle toga. 

48 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Koji te deo POI više privlači, onaj prvi tamo negde do kraja treće sezone, ili ono posle toga. 

Paše oboje. :D

Pitam jer sama serija evidentno evoluira od nekog krimi drama miljea, ka nekoj high tech fantaziji, kako vreme odmiče.  Sve to u jednoj seriji nećeš nać, ali ajd recimo da The Blacklist bude nešto kao ovaj prvi deo, a Black Mirror nešto kao ovaj drugi deo. To bi bio neki moj predlog, mada opet uzmi to vrlo uslovno. :D 

Speaking of Blacklist, interesantan razvoj dogadjaja u jucerasnjoj epizodi...

2 hours ago, Fakundo Sava said:

Nisam gledao POI ali sam video da je neki upoređuju sa Utopiom koja je odlična 

http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1

56 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Pitam jer sama serija evidentno evoluira od nekog krimi drama miljea, ka nekoj high tech fantaziji, kako vreme odmiče.  Sve to u jednoj seriji nećeš nać, ali ajd recimo da The Blacklist bude nešto kao ovaj prvi deo, a Black Mirror nešto kao ovaj drugi deo. To bi bio neki moj predlog, mada opet uzmi to vrlo uslovno. :D 

Hvala obojici. :) Budem okušao i ovo.

Udario malo po egzotici na HBOGO pa upalio Poljski Pakt. Posle sam skontao da su zapravo Mamon, Mammon i Pakt sve ista serija samo u drugim evropskim produkcijama.

Koju najbolje da gledam od te tri?

Da li je Mindhunter jedna sezona jedan slučaj kao True Detectives ili se priča nastavlja najavljenom drugom sezonom ? 

Hostages, 2. sezona izraelske serije... odlicna

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Da li je Mindhunter jedna sezona jedan slučaj kao True Detectives ili se priča nastavlja najavljenom drugom sezonom ? 
Moje mišljenje je da se nastavlja priča, inače ne bi bilo logično prikazivanje onog serijskog ubice o kojem u seriji ništa ne znamo u scenama od tridesetak sekundi.

Sent from my 5080X using Tapatalk

Hvala.

Sinoć sam odgledao prvu epizodu 

pojavila se treca sezone gomore kod snoa. koliko se radujem :)