Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Odgledo svabe do kraja, smetalo mi gomila toga al svrbelo me posle svake sta ce biti dalje, sve u svemu kvalitetno sranje

Posted

Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest?

Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Ima li ko prijedlog za seriju sličnu Person of interest, a da nije Person of interest?

Koji te deo POI više privlači, onaj prvi tamo negde do kraja treće sezone, ili ono posle toga. 

Posted
48 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Koji te deo POI više privlači, onaj prvi tamo negde do kraja treće sezone, ili ono posle toga. 

Paše oboje. :D

Posted

Pitam jer sama serija evidentno evoluira od nekog krimi drama miljea, ka nekoj high tech fantaziji, kako vreme odmiče.  Sve to u jednoj seriji nećeš nać, ali ajd recimo da The Blacklist bude nešto kao ovaj prvi deo, a Black Mirror nešto kao ovaj drugi deo. To bi bio neki moj predlog, mada opet uzmi to vrlo uslovno. :D 

Posted

Speaking of Blacklist, interesantan razvoj dogadjaja u jucerasnjoj epizodi...

Posted
2 hours ago, Fakundo Sava said:

Nisam gledao POI ali sam video da je neki upoređuju sa Utopiom koja je odlična 

http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1

56 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Pitam jer sama serija evidentno evoluira od nekog krimi drama miljea, ka nekoj high tech fantaziji, kako vreme odmiče.  Sve to u jednoj seriji nećeš nać, ali ajd recimo da The Blacklist bude nešto kao ovaj prvi deo, a Black Mirror nešto kao ovaj drugi deo. To bi bio neki moj predlog, mada opet uzmi to vrlo uslovno. :D 

Hvala obojici. :) Budem okušao i ovo.

Posted

Udario malo po egzotici na HBOGO pa upalio Poljski Pakt. Posle sam skontao da su zapravo Mamon, Mammon i Pakt sve ista serija samo u drugim evropskim produkcijama.

Koju najbolje da gledam od te tri?

Posted

Da li je Mindhunter jedna sezona jedan slučaj kao True Detectives ili se priča nastavlja najavljenom drugom sezonom ? 

Posted

Hostages, 2. sezona izraelske serije... odlicna

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Posted
Da li je Mindhunter jedna sezona jedan slučaj kao True Detectives ili se priča nastavlja najavljenom drugom sezonom ? 
Moje mišljenje je da se nastavlja priča, inače ne bi bilo logično prikazivanje onog serijskog ubice o kojem u seriji ništa ne znamo u scenama od tridesetak sekundi.

Sent from my 5080X using Tapatalk

Posted

Hvala.

Sinoć sam odgledao prvu epizodu 

Posted

pojavila se treca sezone gomore kod snoa. koliko se radujem :)