Frank Pembleton Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Počeo ozark sinoć, posle prve ep sve je lošije al odgledaću do kraja srećom nema punoJa stao negde kod 4-5 kad je ponestalo titlova...Može kao razonoda , ali ništa specijalno...
J-♣ Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Danas posle 17h bi trebao da se pojavi poslednji prevod za Ozark. sr prevodioc 'zokiCG' svakog utorka popodne izbacuje prevod po epizodi
mandingo Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Gleda neko The Orville? Ja gledam. Ocekivao sam neku Star Trek/ Galaxy Quest mix - i serija je upravo to. Vise vuce na GQ ali to je ocekivano. Solidna zabava... mada, pre neki dan sam bacio pogled na rejting i nekako mi se cini da 2. sezonu necemo videti. Doduse, FOX je u teskom kanalu, sto se rejtinga tice, mozda joj daju sansu.
copkillah Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Meni je skroz okej, volim Mekfarlana i olako prihvatam sve što uradi :D Doduše vidim da je iskasapljena na Rotten Tomatoes i Metacriticu
malistev Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Meni je skroz okej, volim Mekfarlana i olako prihvatam sve što uradi :D Doduše vidim da je iskasapljena na Rotten Tomatoes i Metacriticu Trejler je bio sastavljen od bukvalno svih fazona iz prve epizode, delovalo je kao hardkor parodija na Star Trek, ali posle tri epizode ispade serija ozbiljnija nego što sam očekivao, bukvalno prođe i po 20 minuta bez humora. Voleo bih da ga ima malo više (ali ne u fazonu "jesi vid'o kuče kako liže jaja?" ).
Duci Simonovic Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ja stao negde kod 4-5 kad je ponestalo titlova... Može kao razonoda , ali ništa specijalno... To, razonoda, da pustim kad mi se ne gleda ništa
Clem Fandango Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Odgledao isto neke 4 epizode, meni je najveći problem sa Ozarkom što imam utisak da sam već gledao to, ima tu i Breaking Bada, i šta znam, možda Rectify, možda neke tinejdžerske coming of age serije ili filmovi, još svašta ponešto, ali sveukupno mi deluje kao da vrtim ponovo seriju koju već znam. I oni gej FBI detektivi, previše isforsirano, mogli su to mnogo prirodnije da ubace u priču, a da ne bude hej pogledajte imamo gay interracial couple u našoj seriji Edited September 26, 2017 by Clem Fandango
Frank Pembleton Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Danas posle 17h bi trebao da se pojavi poslednji prevod za Ozark. sr prevodioc 'zokiCG' svakog utorka popodne izbacuje prevod po epizodi Uhh tamo nisam zalazio sto godina imao neka losa iskustva, nabasavao na GT prevode i digao ruke...
renne Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Noćas krece na NBC Law & Order Tru Crime The Mendenz Murder A sutra nastavak Chicago PD i Law & Order SVU
Sludge Factory Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Ko je pitao relativno skoro sta je bilo sa serijom po knjizi Altered Carbon? U vesti o GoTu provuklo se i nesto o tome. Sapochnik then took a break from GoT for season 7 to shoot the pilot for Netflix’s upcoming sci-fi drama Altered Carbon, and is now back to focus on Thrones for at least the next year. Ukratko znaci bice je sledece godine najverovatnije :D Edited September 26, 2017 by Sludge Factory
jms_uk Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Noćas krece na NBC Law & Order Tru Crime The Mendenz Murder A sutra nastavak Chicago PD i Law & Order SVU Takodje i NCIS, NCIS New Orleans, Bull i Lethal Weapon nocas, sutra Criminal Minds.
Recommended Posts