Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

zene, jesmo spremne? sledece nedelje pocinje druga sezone dr foster  :)

darling, mamika, je l' pratite vi ovo.

ja, kao sto rekoh, nisam bila odusevljena ni prvom sezonom, ali posto je engleska a to znaci uglavnom profi odradjena, mogla sam da je odgledam.

pocela danas drugu sezonu i meni ovo lici na tesko sranjce. sve me iznerviralo i nesto mi se ne mili da nastavljam...

jel gresim? jel ce biti bolje u nastavku (posle prve ocekujem nastavak ovog jezivog psihopatskog odnosa koji bas i ne moram da partim... ajd nekako u filmu covek izdrzi, ali ako se u narednih desetak epizoda sve bude vrtelo oko toga, bolje da se ne nastavljam.... :-)

Posted

Super je Franco u onom filmu kada na početku pregazi klinca što se sanka kao mali Kejn iz Građanina Kejna, a klinac kao preživi u vidu brata ili preživi brat...

Jedva se sećam filma, ko zna čiji je, ali ostao mi je on u finom sećanju...

Posted

Everything will bi fine , gde njega nađe , Vendersonov film, jedno od većih razočarenja,Šarlot Geninsbur,Franko, Rejčel D Noutbuk mislio sam da je barem gledljivo 

Posted

Deuce je poprilicno sranje u poredjenju s THE WIRE.

Nit' je James Franco blizu McNultyja nit' je Maggie G blizu Omara.

kom li je debilu samo palo na pamet da uzme Franca za uloge blizanaca, u nekim scenama dobja se utisak da lik prica sam sa sobom.

Tu seriju će sahraniti taj hajp...
Posted

Meni je The Deuce uzivancija za sad, uprkos Franco blizancima. Da se Wire uzima kao referentna vrednost, ne bih pogledao nikad ni jednu seriju. 

Posted

Meni je The Deuce uzivancija za sad, uprkos Franco blizancima. Da se Wire uzima kao referentna vrednost, ne bih pogledao nikad ni jednu seriju. 

+1

za sad nema taj hook ko sto je imala zica, ali sat proleti dok si rekao keksla.

Posted

+1

za sad nema taj hook ko sto je imala zica, ali sat proleti dok si rekao keksla.

hook je

"You know it's hard out here for a pimp

When he tryin' to get this money for the rent

For the Cadillacs and gas money spent

Because a whole lot of bitches talkin' shit"

ali to je MTV produkcija

^_^

Posted

Sta je, jedva ste docekali da se poserete po novoj seriji Dejvida Sajmona! :D

Meni se svidja prva epizoda, skroz kul. Uprkos Franku, kojeg inace ne mogu ocima da gledam. Megi mi je ok. Jes da bi bilo bolje da nema tako poznatih faca, ali jbg to je kad si ime pa svi hoce da rade s tobom, a tebi se onda moze pa pristanes. 

Simpaticna je mlada studentica engleske knjizevnosti. 

Posted (edited)

Meni su ovde brisane replike zbog osetno finijih obraćanja tebi od ovog tvoga nama što je slučajno ispod moga posta :D

Edited by Ajant23
Posted

Meni se svidja prva epizoda, skroz kul. Uprkos Franku, kojeg inace ne mogu ocima da gledam. Megi mi je ok. Jes da bi bilo bolje da nema tako poznatih faca, ali jbg to je kad si ime pa svi hoce da rade s tobom, a tebi se onda moze pa pristanes. 

:cry:  :cry:  :cry:

Posted

:cry:  :cry:  :cry:

Ne tebi i ne Sobotki, daleko bilo. 

Posted

+1

Mlada studentica inače moja ispisnica, zajedno još malo pa 75 godina :(

Posted

Opa, rodjena u Lenjingradu. 

Inace, tvoj broj 100%. SJW, makar u seriji.