Jump to content

O serijama

Featured Replies

the fall s3 je imala dobru zadnju epizodu

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Six feet under - osim što je najbolja serija ikad, ima ubedljivo najbolje finale ikad.

6FU- mislim da bih to mogao da krenem,odavno mi je na užem spisku . Plašim se da krenem sa Tvin pixom , ne mogu da pojmim da su snimili nastavak ,pola glumaca mrtvo,pola ne liči na sebe , a Linča bole jaja

D Fall- gledao 2 sezone,kada sam uzeo onaj besplatni netflix, ajde da iskoristim na nešto, nije mi se svidela ali sada kažeš da diže iz mrtvih  :o

Neka admin ili neko drugi otvori temu bilo bi inetresantno ,of kors, bez spojlerisanja

nije bas da dize iz mrtvih, ali zadnja epizoda je znacajno bolja od ostalih :D

Line of duty  što se mene tiče, od poslednjih koje sam gledala,  kraj svake sezone me je izuo iz cipela . Cela serija zapravo , medju najboljima koje sam  gledala 

Edited by ljuttko

anigif_enhanced-12859-1429096419-2.gif

bojack sjajan kao i obicno. prva epizoda mi je bila malo kilava zbog prevelikog fokusa na todda koji mi vec lagano ide na zivce i potpunog nedostatka bojacka, ali punchline na kraju druge efektno vraca stvari u pravi kolosek. kapetan holt andre braugher potpuno razvalio, ali bilo bi lepo da ubuduce bude sto manje ovih zvezda sto se prave kul zajebavanjem™ na svoj racun.

Za attempted movie star đesiku bil uvek ima mesta, ostali kako hoće  :mad:

character actress margo martindale je bila super, ovo posle nje je south park-nivo samo-parodije -_-

Edited by Calavera

Kraj Forbridelsena... :fantom:

anigif_enhanced-12859-1429096419-2.gif

+1

E Daaaa

a piki blajndersi kad ih na kraju pohapse sve osim toma :lolol:

Edited by Sara

da,da,..mada sam od pocetka tvrdila da ce se njih dvoje smuvati :D

a , da, videh jutros, nema zezanja sa sinaloom :huh: