Fakundo Sava Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Six feet under - osim što je najbolja serija ikad, ima ubedljivo najbolje finale ikad. 6FU- mislim da bih to mogao da krenem,odavno mi je na užem spisku . Plašim se da krenem sa Tvin pixom , ne mogu da pojmim da su snimili nastavak ,pola glumaca mrtvo,pola ne liči na sebe , a Linča bole jaja D Fall- gledao 2 sezone,kada sam uzeo onaj besplatni netflix, ajde da iskoristim na nešto, nije mi se svidela ali sada kažeš da diže iz mrtvih :o Neka admin ili neko drugi otvori temu bilo bi inetresantno ,of kors, bez spojlerisanja
Sara Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 nije bas da dize iz mrtvih, ali zadnja epizoda je znacajno bolja od ostalih :D
ljuttko Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 (edited) Line of duty što se mene tiče, od poslednjih koje sam gledala, kraj svake sezone me je izuo iz cipela . Cela serija zapravo , medju najboljima koje sam gledala Edited September 16, 2017 by ljuttko
Calavera Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 bojack sjajan kao i obicno. prva epizoda mi je bila malo kilava zbog prevelikog fokusa na todda koji mi vec lagano ide na zivce i potpunog nedostatka bojacka, ali punchline na kraju druge efektno vraca stvari u pravi kolosek. kapetan holt andre braugher potpuno razvalio, ali bilo bi lepo da ubuduce bude sto manje ovih zvezda sto se prave kul zajebavanjem™ na svoj racun.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Za attempted movie star đesiku bil uvek ima mesta, ostali kako hoće
Calavera Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) character actress margo martindale je bila super, ovo posle nje je south park-nivo samo-parodije -_- Edited September 17, 2017 by Calavera
Sara Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) a piki blajndersi kad ih na kraju pohapse sve osim toma Edited September 17, 2017 by Sara
Sara Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Kraj Forbridelsena... da,da,..mada sam od pocetka tvrdila da ce se njih dvoje smuvati :D
Sara Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 a , da, videh jutros, nema zezanja sa sinaloom
Recommended Posts