Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Six feet under - osim što je najbolja serija ikad, ima ubedljivo najbolje finale ikad.

6FU- mislim da bih to mogao da krenem,odavno mi je na užem spisku . Plašim se da krenem sa Tvin pixom , ne mogu da pojmim da su snimili nastavak ,pola glumaca mrtvo,pola ne liči na sebe , a Linča bole jaja

D Fall- gledao 2 sezone,kada sam uzeo onaj besplatni netflix, ajde da iskoristim na nešto, nije mi se svidela ali sada kažeš da diže iz mrtvih  :o

Neka admin ili neko drugi otvori temu bilo bi inetresantno ,of kors, bez spojlerisanja

Posted

nije bas da dize iz mrtvih, ali zadnja epizoda je znacajno bolja od ostalih :D

Posted (edited)

Line of duty  što se mene tiče, od poslednjih koje sam gledala,  kraj svake sezone me je izuo iz cipela . Cela serija zapravo , medju najboljima koje sam  gledala 

Edited by ljuttko
Posted

bojack sjajan kao i obicno. prva epizoda mi je bila malo kilava zbog prevelikog fokusa na todda koji mi vec lagano ide na zivce i potpunog nedostatka bojacka, ali punchline na kraju druge efektno vraca stvari u pravi kolosek. kapetan holt andre braugher potpuno razvalio, ali bilo bi lepo da ubuduce bude sto manje ovih zvezda sto se prave kul zajebavanjem™ na svoj racun.

Posted

Za attempted movie star đesiku bil uvek ima mesta, ostali kako hoće  :mad:

Posted (edited)

character actress margo martindale je bila super, ovo posle nje je south park-nivo samo-parodije -_-

Edited by Calavera
Posted (edited)

a piki blajndersi kad ih na kraju pohapse sve osim toma :lolol:

Edited by Sara
Posted

Kraj Forbridelsena... :fantom:

da,da,..mada sam od pocetka tvrdila da ce se njih dvoje smuvati :D