Jump to content

O serijama

Featured Replies

sitnicar  :fantom:

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

javi se kad odgledas drugu epizodu the deuce, cujem da je odlicna :fantom:

ne znam sad sta da radim, cujem da se pojavio neki kadilak, koji nije iz tog perioda :fantom:  

ja cuo da ga nisu u plavo obojili :isuse:

Edited by holden kolfild

Lili Simmons u Ray Donovanu :heart:

Smara serija, jebala vas Abbi nista se ne desava tri ep.

imali su tezak fail u prvoj sezoni sa bmw peticom (e39), kad dovoze novinarku kod njega na gajbu (ako sam dobro zapamtio scenu).

taj model se nije proizvodio tada, al sve ostalo jeste spektakl.

brt kako tvoj bendzamin ide?

da nisi kojim slucajem u medjuvremenu preso na 635? :fantom:

neam vise auto, taj je otisao drugaru da ga sacuva za njegovog klinca kad napuni 18 =) a 635 cu da uziiim kad me uhvati kriza srednjeg doba, da zajedno imamo 100godina.

njega ili crveni e30 kabrio.

Složio bih se ali to više što je narcos sjajan nego što je gomora loša... Treba overiti i jedno i drugo.

Ma da, na to sam i ja mislio.

neam vise auto, taj je otisao drugaru da ga sacuva za njegovog klinca kad napuni 18 =) a 635 cu da uziiim kad me uhvati kriza srednjeg doba, da zajedno imamo 100godina.

njega ili crveni e30 kabrio.

aj ko prvi uzme 635 da onom drugom krug. dil?

dil.

Jel gleda neko Comrade Detective? Presjajna ideja, suptilan humor, odlicno snimljeno a i krimi prica drzi paznju.

Dodatni bonus im je uspesna kampanja pa me je tako par ljudi ubdjivalo da je serija dabovani remaster :D

Ima li negde prevoda na naski?

Odgledao dve epizode leftoversa, jel smislena serija? Da prekidam?

pa svi vicu da je nesto najce ikad, ja se nebi kladio

odlična serija, još bolja muzika ^_^

pocela, nije mi nesto islo, batalila da me ubijes ne mogu da se setim zasto

Edited by Sara