Jump to content

O serijama

Featured Replies

Narcos je must štivo.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Nisam gledao BE. Pocinjao, bataljivao, gledao na preskoke... Ne znam zasto, jos je tu onaj car Buscemi.

Edited by MiddleClass

Nisam gledao BE. Pocinjao, bataljivao, gledao na preskoke... Ne znam zasto, jos je tu onaj car Buscemi.

+1

tek posle skonto kolko sam se zajebo

Be je super, samo treba istrpeti prvih par epizoda.

Manhunt: Unabomber

http://www.imdb.com/title/tt5618256/?ref_=nv_sr_1

Odgledala juče prvu, danas ću i drugu epizidu. Biće ih 8.

Prilično je zanimljivo. Lepo je prikazana cela FBI mašinerija(birokratska prilično) koja je godinama bila angažovana na hvatanju neuhvatljivog Teda Kačinskog. 

Akcenat je na dva vremenska perioda , prvi godina kada je uhvaćen i drugi, godina kada se odlučuje da li će ići na suđenje , ili da ga nateraju da prizna krivicu i da tako izbegnu njegovo pojavljivanje u javnosti, tj. da mu ne daju priliku da javno govori svoje ideje.

Moram da priznam, da sam živela u u ubeđenju da nikakav profajler nije ništa uradio konkretno na njegovom hvatanju, a ovde ispade da je taj Fic (Sem Vortington) bio ključni igrač. Mislila sam da je brat bio glavni čovek za hvatanje Unabombera.

Edited by Arkadija

Odgledao i ja sad prvu. Malo je klise na pojedinim mestima (bar za sada, posebno profajlerski deo i glavni lik previse vuce na Vila Grejema), ali moze da se gleda. 

Slazem se za FBI masineriju, to je najbolji deo i glumci su solidni. Onaj bucko iz the Knicka (ovde glavni bradonja) je posebno dobar. 

Edited by Sludge Factory

...

Edited by Sludge Factory

Kad ce vise braca iz Birmingema? Fale...

ne staj mi na muku :cry:

nesto se pominjao kasni oktobar i rani novembar ako se ne varam.

Kad ce vise braca iz Birmingema? Fale...

Toliko ti fale da ni ne pišeš na njihovom topiku. Poslaću ti Artura da ti objasni par stvari...

poceo sam gledati surviving escobar - alias jj, dobar i mnogo slican narkosu ali ovo cudo ima 69 epizoda u prvoj sezoni  :blink:

Jel gledao neko The Last Kingdome i da li vredi? GRR Martin je hvali :D

GRRM hvali svakakva sranja, it is known. Srećom gledao je Lindybeige i sve nam objasnio:

GRRM hvali svakakva sranja, it is known. Srećom gledao je Lindybeige i sve nam objasnio:

jbt ovo izgleda gore od gota i vikinga zajedno