Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisam gledao BE. Pocinjao, bataljivao, gledao na preskoke... Ne znam zasto, jos je tu onaj car Buscemi.

Edited by MiddleClass
Posted

Nisam gledao BE. Pocinjao, bataljivao, gledao na preskoke... Ne znam zasto, jos je tu onaj car Buscemi.

+1

tek posle skonto kolko sam se zajebo

Posted

Be je super, samo treba istrpeti prvih par epizoda.

Posted (edited)

Manhunt: Unabomber

http://www.imdb.com/title/tt5618256/?ref_=nv_sr_1

Odgledala juče prvu, danas ću i drugu epizidu. Biće ih 8.

Prilično je zanimljivo. Lepo je prikazana cela FBI mašinerija(birokratska prilično) koja je godinama bila angažovana na hvatanju neuhvatljivog Teda Kačinskog. 

Akcenat je na dva vremenska perioda , prvi godina kada je uhvaćen i drugi, godina kada se odlučuje da li će ići na suđenje , ili da ga nateraju da prizna krivicu i da tako izbegnu njegovo pojavljivanje u javnosti, tj. da mu ne daju priliku da javno govori svoje ideje.

Moram da priznam, da sam živela u u ubeđenju da nikakav profajler nije ništa uradio konkretno na njegovom hvatanju, a ovde ispade da je taj Fic (Sem Vortington) bio ključni igrač. Mislila sam da je brat bio glavni čovek za hvatanje Unabombera.

Edited by Arkadija
Posted (edited)

Odgledao i ja sad prvu. Malo je klise na pojedinim mestima (bar za sada, posebno profajlerski deo i glavni lik previse vuce na Vila Grejema), ali moze da se gleda. 

Slazem se za FBI masineriju, to je najbolji deo i glumci su solidni. Onaj bucko iz the Knicka (ovde glavni bradonja) je posebno dobar. 

Edited by Sludge Factory
Posted (edited)

...

Edited by Sludge Factory
Posted

Kad ce vise braca iz Birmingema? Fale...

Posted

nesto se pominjao kasni oktobar i rani novembar ako se ne varam.

Posted

Kad ce vise braca iz Birmingema? Fale...

Toliko ti fale da ni ne pišeš na njihovom topiku. Poslaću ti Artura da ti objasni par stvari...

Posted

GRRM hvali svakakva sranja, it is known. Srećom gledao je Lindybeige i sve nam objasnio:

Posted

GRRM hvali svakakva sranja, it is known. Srećom gledao je Lindybeige i sve nam objasnio:

jbt ovo izgleda gore od gota i vikinga zajedno