Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)

kolko se secam, skuder, benov caca, je ocigledno bio zli avatar, mada se slabo secam. moram obnoviti.

Edited by ToniAdams
Posted

Znaci zli napravili dobre. A sto onda Skader nije posjekao sina za dobro tame? :D

Posted

jebi me sad boske, cekaj da opet odgledam.

kako ti se cini klensi braun i cela prica u vezi snjim i sestrom? meni to najaci deo.

Posted

Klensi Braun mi je najdrazi glumac/lik u seriji.Odlicno je odglumio i ta prica oko njega i sestre je fenomenalna. Na drugoj strani cirkus, ona prasina i prljavstina, bljestavilo i pustos. Fotgrafija odlicna. Najjaci lik u cirkusu je onaj sto su mu zena i cerka zene fudbalera.

Tvoj kepec je postradao od ruke onog koga sam se najmanje nadao, ali neka je. :fantom:

Posted

Opet Rusi zli ispali. Dokle Holivude dokle?

Posted (edited)

E jbg sad. Aj prepricaj... :D

ti avatari se prenose sa oca na sina u dve familije, ali nisu uvek dobri i zli u istoj porodicnoj liniji, vise ide nasumicno. skuder i menadzment su bili neprijatelji u svojoj generaciji i ganjali su se za zivota(sinovi su imali vizije toga u snovima), u novoj generaciji su to ben i otac dzastin. mladji avatar mora probosti onim bodezom starijeg da bi preuzeo njegovu moc u potpunosti. menadzment je trazio skudera da bi ga doveo u cirkus jer je znao da ce ga ben ubiti samo da bi odbranio oca. 

evo, ako te ne mrzi da citas https://en.wikipedia.org/wiki/Mythology_of_Carniv%C3%A0le

Edited by Joe D
Posted

Zahvaljujem. A jel mogao Ben istovremeno ubiti i Skadera? Mada ajde tesko bi oca pogubio.

Posted

Toni, sto sad da gledam? Daj neku preporuku jebo te PeniDredful!

Posted

jesi gledo utopiju?

meni super, doduse samo sam prvu od dve sezone pogledo.

imas i one francuze, les revenants, al su prilicno depresivni.

Posted

Klensi Braun mi je najdrazi glumac/lik u seriji.Odlicno je odglumio i ta prica oko njega i sestre je fenomenalna. Na drugoj strani cirkus, ona prasina i prljavstina, bljestavilo i pustos. Fotgrafija odlicna. Najjaci lik u cirkusu je onaj sto su mu zena i cerka zene fudbalera.

Tvoj kepec je postradao od ruke onog koga sam se najmanje nadao, ali neka je. :fantom:

nije fudbalera nego bezbollah plejera  ^_^

meni se najvise dopali dijalozi i odnosi medju likovima kako su gradjeni, valjda zato sto su 'frikovi' manje su stereotipni

i pejzazi 

Untitled-8-1024x576.jpg

Posted

Da, pejzazi su fenomenalni.

Posted

jesi gledo utopiju?

meni super, doduse samo sam prvu od dve sezone pogledo.

imas i one francuze, les revenants, al su prilicno depresivni.

Aj mogao sam Utopiju. Narkos?

Posted

poceo i iz nekog razloga stao, iako ne deluje lose.

jesi gledo boardwalk empire?

Posted

Narkos je do jaja, i ti Toni treba da se vratis. Od ovih novijih, Ozark sam krenuo i ono je skroz gledljivo, malo iscaseno, radnja drzi paznju i likovi su kul. Midl, kao covek od ukusa koji je jedan od retkih ovde koji i dalje prate Supernatural ce umeti da prepozna kvalitet u oba ova ostvarenja.