Jump to content

O serijama

Featured Replies

fuller je i sam gej, nije bas nerazumljivo sto ga interesuju sjw teme. sumnjam da ce nam ista biti nabijano na nos, ipak se radi o majstoru svog zanata™.

Nije stvar u autoru koliko u marketingu. Ovaj promo je seriju nahvalio kao društveno svesnu iako to nema nikakve veze ni sa čim, a sigurno nije jedini. Tako se formiraju i održavaju trendovi. Join the conversation!

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

izasle tri epizode sluskinjine price :)

I niko ne pominje.  :fantom:

pa dobro odgleda li neko jos boscha?

Od-binge-ovao u dan i po - nije lose, nastavlja se dosta u stilu prve dve.

I ok je i kraj, koji je ocigledno ostavljen da produzi pricu oko njegove majke i za [bar jos] sledecu sezonu.

Mada, nisam siguran sta ce biti sa J. Edgar-om, i zbog povrede i zbog saznanja sta je Bosch uradio...

The Handmaid's Tale sasvim dobar za sada.

skroz. ima i na HBO GO, ne samo u prodavnicama

Bosch III je odlican.

Cerka mu je jako simpaticna devojcica

nisam video da li i dalje fura MC274.

Marlo i sef policije iz Wire, Crate i Barrel i  Munch iz Homicide, sve standardni genijalci. 

ne mogu da verujem da nam se ista stvar svidela....gotov si! braindead. :lolol:

Jeste gledali Aquarius, sa Molderom? Otkrio veceras u vozu, pogledao prve dve epizode prve sezone - ne deluje lose?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bosch III je odlican.

Cerka mu je jako simpaticna devojcica

nisam video da li i dalje fura MC274.

Marlo i sef policije iz Wire, Crate i Barrel i Munch iz Homicide, sve standardni genijalci.

Jedna od najboljih serija poslednjih godina, a mi nemamo temu :(

Jeste gledali Aquarius, sa Molderom? Otkrio veceras u vozu, pogledao prve dve epizode prve sezone - ne deluje lose?

Sent from my iPhone using Tapatalk

počeo i odustao kad sam video da je ukinuta

pa dobro odgleda li neko jos boscha?

Odgledah ja i treću sezonu. Odličan!! Baš odličan. Vidim da će biti i 4-ta sezona, tamo će valjda da se razreši kevino ubistvo.

13 reasons why, odlična, odlična, hajp je opravdan

Odgledao sam samo prvu epizodu, ta distopija mi deluje uverljivo otprilike koliko i u Hunger Games. S tom razlikom što je ono u nekakvoj dalekoj budućnosti, a ovo samo 5-10 godina od danas.

Vrhunski je suptilno kako sa vešala vise pop, doktor, i peder, da nam objasne™ u odnosu na koga/šta je ovaj novi poredak antiprotiv. Nema veze što su biblijski citati na sve strane, eto vidite da decidno nije hrišćanska teokratija jer krstova nema a obešen je sveštenik u katoličkoj odori :yawn2:

Ipak ću da pogledam još malo, Peggy™ je dosta dobra a sad vidim i odakle mi je poznata komandantova supruga, AKA Cerberus Cheerleader.

13 reasons why, odlična, odlična, hajp je opravdan

sta ti se svidja? meni je totalna gnjavaza....odgledala sam 3 i ne mogu dalje

Edited by Sara

boš, odlično - elej setting, fini glumci, scenario za primer