mustang Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 (edited) ovo neko hakovao miralema? da nam svima po 10 eura da za linkove na svakom topiku sto ostavlja Edited April 17, 2017 by mustang
Hamlet Strašni Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Jel gledao neko Timeless? Ja je zbindžovao za praznike. Zabavno. Doduše nisu se usudili da malo više budu provokativni da bi bilo baš dobro. Šteta što neće biti druge sezone koliko kapiram. I likovi su nedovoljno identifikabilni, bar meni. Pretpostavljam da zbog toga i neće biti druge sezone.
bosque Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 (edited) pogledah bureau ... marina super lezi u ulozi agenta farsi dokorantkinje ali joj pozadina nije neka. generalno fali vise raskosnih pozadina. elem, omiljeni likovi pored kasovitza : Florence Loiret Caille i glavni baja u unitu (cika sa brkovima, po hijerarhiji iznad henri duflot-a i marc laure-a) .... kako se zove? @ kowalski ovde objasnjavaju neke slicnosti i razlike sa RL na francuskom, : ) Edited April 18, 2017 by bosque
Jimmy Kowalski Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 pogledah bureau ... marina super lezi u ulozi agenta farsi dokorantkinje ali joj pozadina nije neka. generalno fali vise raskosnih pozadina. elem, omiljeni likovi pored kasovitza : Florence Loiret Caille i glavni baja u unitu (cika sa brkovima, po hijerarhiji iznad henri duflot-a i marc laure-a) .... kako se zove? @ kowalski ovde objasnjavaju neke slicnosti i razlike sa RL na francuskom, : ) Hvala. Dobar clanak. A glavni baja nema ime, samo titulu DG. Interesantno je da sam ga skoro video u epizodi u jednom filmu, opet nije imao ime, samo pandur sa brkovima.. Misljenje o Marini nisam promenio, ali sve u svemu dobra i druga sezona i odlican kraj. Jedva cekam 3. sezonu..
Frank Pembleton Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Jbga neće niko da prevede seriju ;( ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Odveć sam mator da krenem ispočetka... ....shit has hit the fan...
FERNOUX H Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 I ja se nerviram, ni Bureau ni Berlin station niko ne prevodi...
Frank Pembleton Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 I ja se nerviram, ni Bureau ni Berlin station niko ne prevodi...Ja berlin station ugrabio dok je bio onaj promo period hbo
Bright Billy Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 biro sa hc eng titlovima imate na kioscima a berlin na hbo-u sa srpskim titlovima.
mjone Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 biro sa hc eng titlovima imate na kioscima a berlin na hbo-u sa srpskim titlovima. gde to ? ja pokusao svuda i nasao samo prevod za s01e01 ... ne nalazim ni sa hardkodovanim engleskim titlom (baci private poruku ako te ne mrzi)
Frau Gabrijela Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 I ja se nerviram, ni Bureau ni Berlin station niko ne prevodi... eno ga berlin station sa exyu prevodom na popcorn time. ima i eng titl, pa šta voliš. odgledala sam kad se pojavio, bili su prilično ažurni. sad, što baš nisam morala gubiti vreme, to je drugi problem.
Bright Billy Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 gde to ? ja pokusao svuda i nasao samo prevod za s01e01 ... ne nalazim ni sa hardkodovanim engleskim titlom (baci private poruku ako te ne mrzi) ne mrzi me, bacio ^_^
Recommended Posts