hansolo Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Oh, ja volim Mozarta, gledam vec dva-tri sezone, jest limunada ali stvarno dobra. Gael B. je odlican. Melodramica, prilicno duhovita, odlicni likovi, super ekipa. Vredi, i moja preporuka. :). Danas pocinje Decline and Fall /BBC mini-serija/, jedna od mojih omiljenih knjiga, ajd pa cu kasnije da objavim kakvo je, kontam da ono derle od Whitehalla ne moze tako lako da upropasti Evelyn Waugh-a :)).
jms_uk Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 bosch april 21 jms likes this Sent from my iPhone using Tapatalk
Marvin (Paranoid Android) Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 The Bureau O, koliko je ovo dobro. Odgledao S1 u jednom dahu, vidim ima i S2, reko aj da ne pišem ništa pre nego što bar krenem drugu, bio sam siguran da će da je useru, evo načeo i tu drugu sezonu, deluje na istoj visini. Skidajte ovo sa Zaliva dok Zaliva još ima, i dok ljudi još dele snimak sa engleskim titlovima. Špijunska serija za odrasle. Ne "sise dupeta karanje" za odrasle, nego bre, konačno serija o službama bezbednosti gde agenti nisu superheroji tipa Đejms Bond meets Spajdermen koji mogu da odsprintaju po krovovima zgrada dok ne pređu ceo grad, ili da voze kola u jurnjavi na dva točka da pobegnu i Sebastijanu Vetelu. Nema bulšita o spasavanju sudbine celog sveta, zapadne civilizacije, ili čak spasavanje sopstvene države, nema sudbonosnih momenata koji odlučuju o milionima nevinih ljudskih života, zlih imperija, poremećenih mastermajndova, nema jednog agenta bačenog u ralje neprijatelja koji ima krucijalnu nemoguću misiju, i slično. Nema ljigavih klišea o slobodi, idealima, ljubavlju za otadžbinom, ovo je serija koja mene laika može da ubedi "da, ovako otprilike izgleda raditi u intelidžensu". I na to kao krem, dobar, uverljiv zaplet bez (mnogo) slabih momenata.
ToniAdams Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 The Bureau O, koliko je ovo dobro. Odgledao S1 u jednom dahu, vidim ima i S2, reko aj da ne pišem ništa pre nego što bar krenem drugu, bio sam siguran da će da je useru, evo načeo i tu drugu sezonu, deluje na istoj visini. Skidajte ovo sa Zaliva dok Zaliva još ima, i dok ljudi još dele snimak sa engleskim titlovima. Špijunska serija za odrasle. Ne "sise dupeta karanje" za odrasle, nego bre, konačno serija o službama bezbednosti gde agenti nisu superheroji tipa Đejms Bond meets Spajdermen koji mogu da odsprintaju po krovovima zgrada dok ne pređu ceo grad, ili da voze kola u jurnjavi na dva točka da pobegnu i Sebastijanu Vetelu. Nema bulšita o spasavanju sudbine celog sveta, zapadne civilizacije, ili čak spasavanje sopstvene države, nema sudbonosnih momenata koji odlučuju o milionima nevinih ljudskih života, zlih imperija, poremećenih mastermajndova, nema jednog agenta bačenog u ralje neprijatelja koji ima krucijalnu nemoguću misiju, i slično. Nema ljigavih klišea o slobodi, idealima, ljubavlju za otadžbinom, ovo je serija koja mene laika može da ubedi "da, ovako otprilike izgleda raditi u intelidžensu". I na to kao krem, dobar, uverljiv zaplet bez (mnogo) slabih momenata. hm, zvuci ko ono nemacko sranje koje su odje hajpovali, preskocicu
stajebrebilo Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 The Bureau O, koliko je ovo dobro. Odgledao S1 u jednom dahu, vidim ima i S2, reko aj da ne pišem ništa pre nego što bar krenem drugu, bio sam siguran da će da je useru, evo načeo i tu drugu sezonu, deluje na istoj visini. Skidajte ovo sa Zaliva dok Zaliva još ima, i dok ljudi još dele snimak sa engleskim titlovima. Špijunska serija za odrasle. Ne "sise dupeta karanje" za odrasle, nego bre, konačno serija o službama bezbednosti gde agenti nisu superheroji tipa Đejms Bond meets Spajdermen koji mogu da odsprintaju po krovovima zgrada dok ne pređu ceo grad, ili da voze kola u jurnjavi na dva točka da pobegnu i Sebastijanu Vetelu. Nema bulšita o spasavanju sudbine celog sveta, zapadne civilizacije, ili čak spasavanje sopstvene države, nema sudbonosnih momenata koji odlučuju o milionima nevinih ljudskih života, zlih imperija, poremećenih mastermajndova, nema jednog agenta bačenog u ralje neprijatelja koji ima krucijalnu nemoguću misiju, i slično. Nema ljigavih klišea o slobodi, idealima, ljubavlju za otadžbinom, ovo je serija koja mene laika može da ubedi "da, ovako otprilike izgleda raditi u intelidžensu". I na to kao krem, dobar, uverljiv zaplet bez (mnogo) slabih momenata. Samo da se zabeleži da je čiča prvi to provalio http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=31&view=findpost&p=3808076 Jedva čekam S3 !
hansolo Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 (edited) Definitivno vredi, /sad jos druga sezona The Durrells in Corfu /pocinje u nedelju/ pa da oplemenimo popodnevni caj nedeljom/ .... Jack W. je odlican, ozbiljno shvatio da ekranizuje jedan od omiljenih engleskih klasika pa se ne zajebava :), naravno da mu je legla uloga posh, wide eyed oksfordskog smetenjaka ali i ostali likovi su odlicni, uvek se moze racunati na BBC da nadje najbolje za bravure u sporednim ulogama. Preporuka, ali preporuka i za knjigu ako neko slucajno nije procitao :) https://www.youtube.com/watch?v=8fhNkZE5Ge8 Edited April 1, 2017 by hansolo
nezvanova Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 majku im njinu, pa gde svi sad u prolece poceli sa odlicnim serijama... gde su bili kad je bilo najteze (decembar, januar, februar) sad covek ne moz' povatati sve, a sve dobro i ne trpi odlaganje za sledecu zimu :-)
mustang Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Grim je zavrsen. Bilo je zabavno. Jos zabavnije ce biti ako bude spinoff 20yr later, vec mi se svidela ideja. I lep recap u poslednjoj epizodi. Grim se drzao grima, ne talasajuci previse po kapetanu i mazneru (iako sam se potajno nadala). Eve je jedina cije prisustvo nije bilo potrebno. nedostajece mi Wu :)
copkillah Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 uključite američki VPN (ako niste iz Amerike) i gledajte novog Rika i Mortija: http://www.adultswim.com/videos/streams
Weenie Pooh Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 (edited) Ima i po kioscima sad. I'm gonna go take a shit. Edited April 2, 2017 by Weenie Pooh
nezvanova Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 i meni se svidelo... ocekujem sledecu sezonu, materijala za nastavak ima na pretek :-)
morgana Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 odlicna serija. likovi dobro razradjeni i zivi, gluma veoma dobra. detalji poput fragmenata istrage nerviraju, ali to je oprostivo jer je cjelina super. muzika zakiva, kiwanuka posebno.
alec harvey Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 muzika je odradila pola posla, finalna epizoda je odlicna zbog tog elvis takmicenja https://www.youtube.com/watch?v=A5rC1Owj3CA
Recommended Posts