Jimmy Kowalski Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pa radimo, samo se po obicaju malo (vise) preteruje u kritici, pa onda imamo standardno ubedjivanje.. Ni ja ne mislim da se ocene sa sajtova moraju uzimati kao aksiom (ja sam recimo ovde bio kritican prema Night of-u, koji je visoko ocenjen), nego si mi dao slagvort sa citiranjem sta pise u kritikama, pa sam se nadovezao da se o seriji generalno pozitivno pisalo.. Tebi su likovi lose napisani, a jedna od stvari koje po meni Knight jako dobro radi je upravo kreiranje upecatljivih likova. Isto to imamo i u Peaky Blinders. Ne znam bas sta je tipicna BBC produkcija, ali uglavnom oni ga vrlo cene i evo daju mu da realizuje svoje projekte. Ja uzivam.. Link to comment
darling Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 pocela nova sezona broadchurcha. Link to comment
stajebrebilo Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Počeo Gomoru, drži pažnju a i jezik me oduševljava, kako krive italijanski... Link to comment
ToniAdams Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 ja lagano krckam bw empire, i sad mi stvarno nije jasno za koj moj sam je prestao onomad gledati. vrlo mogucno da ce mi na kraju biti odmah iza soprana, zice i karnevala. mozda jos necega, al svakako u samom vrhu tv ponude Link to comment
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Mnogi su bili razocarani ubistvom Jimmyja Darmodyja pa su odustali, iako kvalitet serije nije opao. Na mojoj all-time listi drugi odmah iza Sopranosa.. Link to comment
ToniAdams Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 jebi se, nisam do toga stigao. o jebote Link to comment
ToniAdams Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 daj napisi mi pliz sta je bilo na kraju samom. i ko ne prezivi sve. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 E jebiga sad. Pa o tome se toliko diskutovalo, maltene ko o pogibiji McNultyja.. Link to comment
Sara Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Počeo Gomoru, drži pažnju a i jezik me oduševljava, kako krive italijanski... pocela i ja tesko su mi pale prve 4 epizode, smeskaju mi se nocne more mnogo mracna serija Link to comment
Čutura Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Le Bureau bindžujem ko nezdrav, serija zakiva ! Špijuni, dupli špijuni, dvostruki životi... Jbt, ove francuske/norveške/danske/... serije su odlične, ne gledam više one mejnstrim limunade ič! https://youtu.be/pUjh9Id6Id8?t=3s Link to comment
Gylfi Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Daj im sansu. Pritisak se polako pojacava. Isteraću sezonu, pitko je i brzo lete epizode, međutim ne radi me uopšte za sada. Treme. A tek sam na sredini prve. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Last man on earth ima svojih uspona i padova, ali nedostatak hrabrosti mu se definitivno ne može zameriti. Super je mid-season premiere, a taman je i bilo vreme za neko osveženje. Link to comment
mammy two shoes Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 skrećem pažnju na seriju koju ne treba propustiti. za sada sam odgledala samo pilot. naredna epizoda je sledeće nedelje. poslastica. Feud http://www.imdb.com/title/tt1984119/?ref_=rvi_tt Link to comment
nezvanova Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 +1 /meni je mami keva za odabir serija ;-), pratim sve sto preporuci, a do ovog sam i sama dosla i pridruzujem se preporukama/ Link to comment
James Marshall Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 (edited) Počela da se emituje ova HBO Europe miniserija, rumunska - Tiha dolina. Rađeno na osnovu norveške "Eyewitness", tačno se vidi taj skandi rad sa tvistovima i klifhengerima na kraju epizode. Prva epizoda dosta profi odrađena, ovi ubacili neke rumunske detalje tipa krimi klan su inače Cigani. Valjda su u pitanju 4 epizode samo, neće biti neki napor ispratiti. Edit: na HBO OD imaju već sve četiri :D Edited March 8, 2017 by James Marshall Link to comment
Recommended Posts