Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Pa radimo, samo se po obicaju malo (vise) preteruje u kritici, pa onda imamo standardno ubedjivanje.. Ni ja ne mislim da se ocene sa sajtova moraju uzimati kao aksiom (ja sam recimo ovde bio kritican prema Night of-u, koji je visoko ocenjen), nego si mi dao slagvort sa citiranjem sta pise u kritikama, pa sam se nadovezao da se o seriji generalno pozitivno pisalo..

Tebi su likovi lose napisani, a jedna od stvari koje po meni Knight jako dobro radi je upravo kreiranje upecatljivih likova. Isto to imamo i u Peaky Blinders. Ne znam bas sta je tipicna BBC produkcija, ali uglavnom oni ga vrlo cene i evo daju mu da realizuje svoje projekte. Ja uzivam..

ja lagano krckam bw empire, i sad mi stvarno nije jasno za koj moj sam je prestao onomad gledati.

vrlo mogucno da ce mi na kraju biti odmah iza soprana, zice i karnevala. mozda jos necega, al svakako u samom vrhu tv ponude :fantom:

Mnogi su bili razocarani ubistvom Jimmyja Darmodyja pa su odustali, iako kvalitet serije nije opao. Na mojoj all-time listi drugi odmah iza Sopranosa..

Počeo Gomoru, drži pažnju a i jezik me oduševljava, kako krive italijanski...

pocela i ja

tesko su mi pale prve 4 epizode, smeskaju mi se nocne more

mnogo mracna serija

Daj im sansu. Pritisak se polako pojacava.

Isteraću sezonu, pitko je i brzo lete epizode, međutim ne radi me uopšte za sada.

Treme.  :Hail:  A tek sam na sredini prve.

Last man on earth ima svojih uspona i padova, ali nedostatak hrabrosti mu se definitivno ne može zameriti.

Super je mid-season premiere, a taman je i bilo vreme za neko osveženje.

Počela da se emituje ova HBO Europe miniserija, rumunska - Tiha dolina.

Rađeno na osnovu norveške "Eyewitness", tačno se vidi taj skandi rad sa tvistovima i klifhengerima na kraju epizode.

Prva epizoda dosta profi odrađena, ovi ubacili neke rumunske detalje tipa krimi klan su inače Cigani. Valjda su u pitanju 4 epizode samo, neće biti neki napor ispratiti.

Edit: na HBO OD imaju već sve četiri :D

Edited by James Marshall