Jump to content

O serijama

Featured Replies

Jel' neko bacio oko na The Mentalist? Izgleda zanimljivo.Za mrakija (i sve zainteresovane) rapidshare linkovi za sve 3 sezone Veronike Mars. 350 MB, naravno.i ne zaboravite... Veronica Mars is smarter than u. ;) post-489-1225470020.jpg

Edited by luba
sklonjen spojler jer smo svi legalisti

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

kakvi ste vi fanovi kristinice, a da ne pomenete fenomenalnu epizodu u deadwoodu?pocela sam da gledam the mentalist. jos jedna sa sajkik pauers, onako, moze da prodje u nedostatku zanimljivijih, mada vidim da je cbs narucio celu sezonu.za bate, tu je robin tunney, veronika iz prison break, a za seke, simpaticni australac simon baker (land of the dead)

luba said:
kakvi ste vi fanovi kristinice, a da ne pomenete fenomenalnu epizodu u deadwoodu?pocela sam da gledam the mentalist. jos jedna sa sajkik pauers, onako, moze da prodje u nedostatku zanimljivijih, mada vidim da je cbs narucio celu sezonu.za bate, tu je robin tunney, veronika iz prison break, a za seke, simpaticni australac simon baker (land of the dead)
Sta?? Da gledam kako ubijaju Kristinicu (i to vrlo nasilno, kao sto sam cuo) - nema sanse. angry.gif Slazem se za mentalist, uz dodatak da je za bate tu jos i Amanda Righetti.

Edited by mandingo

Dakle, onaj BBC Ancient Rome The Rise and Fall... sto sam pominjala na prethodnoj strani je super. Odgledala dve epizode - Cezara i Nerona, skidam i ostatak. U pitanju je igrano - dokumentarna forma (s tim sto je ovde 80% dramskog zapleta, a 20% faktografije), svaka epizoda po sat, dobra scenografija, dobra gluma, sve u svemu preporuka. Sad cu da nastavim da skidam True Blood, iako sam se polu - smorila s prvom epizodom, bolja je od 80% ponude, a Gossip Girl kenjka (iako je bio i chick fight onomad, al' opet bledunjavo u odnosu na spletke iz prve sezone).

Krenula 3. sezona :Hail:Kennedy.jpg:Hail: Brotherhood :Hail:

Zavrsio sam Veronicu Mars, utisci o famoznoj 3. sezoni...

Reveal hidden contents

Edited by mandingo

Upravo završio mini seriju HBO-a Džon Adams, o istoimenom čovečuljku ljudini! :Hail:Sve preporuke!

mandingo said:
Zavrsio sam Veronicu Mars, utisci o famoznoj 3. sezoni...
Reveal hidden contents

aw, c'mon, nije bash toliko losha. jeste loshija od prve dvije, ali ipak... piz je ok, a parker je katastrofa. elem, pogledah prvu sezonu dead like me. ok je, skroz gledljivo, ali ni blizu toliko cool kao pushing daisies.

gervasiuse, Filipenko i ostali... Aj kad vec pominjete neku seriju o kojoj se nije nasiroko razglabalo, onda bacite i mali rivju glede radnje, kvaliteta i onoga sto se ima ocekivati od gledanja iste. Ovako covek mora da kopira naslov, pa na gugl, pa otvaraj tv.com (najsporije govno od nastanka interneta) da bi tamo video opis radnje koji jedva da je povezan sa onim o cemu prica.Ucinimo PPP samodovoljnim.

Lencugo <_<Ja vec stavio da se skida. Sto volem kada mi neko skrene paznju na dobru mini seriju za koju nisam ni znao da postoji. Isti osecaj kao kada pronjadjem pare u dzepu, za koje nisam ni znao da ih imam ^_^

nbg4ever said:
Sto volem kada mi neko skrene paznju na dobru mini seriju
U pitanju je 1 Filipenko, sto moze znaciti da je serija odlicna i genijalna ili da se radi o nevesto nacrtanim naci homoseksualcicima u svemiru. ;)

Nije, proverio sam :)

gervasius twinkleminkleson said:
aw, c'mon, nije bash toliko losha. jeste loshija od prve dvije, ali ipak... piz je ok, a parker je katastrofa.
Da se razumemo, koliko da je losa 3. sezona (a jeste losa), bolja je 100 puta od tipicne teenage limunade.
Reveal hidden contents

Nego, zanima me, dali si ikada cuo ili procitao ovu vest? Mogu da zamislim koliko bi tek tada hailovao.. :lol:

Edited by mandingo

• 3 weeks later...

gotov je The Shield, verovatno najbolja pandurska serija svih vremena

Reveal hidden contents

Kapiten said:
gotov je The Shield, verovatno najbolja pandurska serija svih vremena
Amen! Najbolja, bar kada je hard core "pandurizam" u pitanju...