hansolo Posted March 21 Posted March 21 Počela da gledam Mary and George za sad prve tri epizode nije loše. Odlična i vrlo zabavna uloga manipulativne, pragmatične keve J. Moore ali i mali nije loš, ima iza tog teen savršenog izgleda neke melanholije ali i perverzije ... Dobra produkcija, ima malo "osavremenjavanja" diskursa, aktuelnih gender tema i dr.-ali ne mnogo, podnošljivo.
Drako Posted March 22 Posted March 22 Odgledao nemacki Signal, odmorio mozak. Serija je u sustini sve osim SF, i iako ima odredjene nedostatke meni se posebno svidja sto je spora, a opet nije razvucena. 1
Lucia Posted March 22 Posted March 22 odgledala do sada 4 epizode BBC-jeve mini-serije Showtrial - odlicno za sada, a ima ukupno 5 epizoda ima na Pickbox malo nesrecno prevedeno kao "Javni sud" 2 1
đorđe geprat Posted March 26 Posted March 26 imajući u vidu kuda ide "vrli novi svet" otvorih moju arhivu da obnovim znanje gledajući "Person of Interest", seriju koju smatram najboljom došlom s one strane okeana 2
Choda Posted March 30 Posted March 30 Da, Person of Interest je jedna od boljih serija, ono sto je fascinanto da je u pitanju SF procedural 1
steins Posted March 30 Posted March 30 On 26. 3. 2024. at 18:34, đorđe geprat said: imajući u vidu kuda ide "vrli novi svet" otvorih moju arhivu da obnovim znanje gledajući "Person of Interest", seriju koju smatram najboljom došlom s one strane okeana 7 hours ago, Choda said: Da, Person of Interest je jedna od boljih serija, ono sto je fascinanto da je u pitanju SF procedural Ovo sam ;uo vi[e puta, i odlgedao prvu sezonu - i ne mogu da shvatim odakle toliki hajp oko serije
Choda Posted March 31 Posted March 31 Pa zato sto su poceli da kidaju tek od druge sezone. Prvu mozes da posmatras kao produzeni uvod u pricu. 2
đorđe geprat Posted March 31 Posted March 31 od druge sezone počinje težište na korupciju u policiji, borba među kriminalnim klanovima (ilajas protiv ostalih) i preuzimanje kontrole nad kamerama, internetom i ostalim. u prvoj sezoni su samo naznake onog što sledi 1
Arkadija Posted March 31 Posted March 31 Sve što je Đorđe rekao, pun zamah kreće tek od druge sezone. 1
đorđe geprat Posted March 31 Posted March 31 onaj kvar na hard disku sjebao mi je međ' ostalim treću sezonu. ako je neko ima negde, bio bih mu večno zahvalan.
kipo Posted March 31 Posted March 31 Ja to nekad poceo pa mi bilo bezveze, sad cu ponovo da pokusam. Od druge sezone
zmanic Posted March 31 Posted March 31 (edited) 1 hour ago, đorđe geprat said: onaj kvar na hard disku sjebao mi je međ' ostalim treću sezonu. ako je neko ima negde, bio bih mu večno zahvalan. Person of Interest S03, size 5,81GB ??? Ako je to strpi se do sutra, gužva mi je u cloudu! Edited March 31 by zmanic 1
Mil@n Posted April 2 Posted April 2 Relativno brzo sam slistio Reservation Dogs 3 sezone. Vidi se ovde pečat Vaititija za one koji ga vole (ja obožavam), ne treba očekivati ne znam šta jel serija ima ideju da se pozabavi modernim indijancima, njihovom tradicijom a i sadašnjicom, kroz uglavno zanimljive likove i njihove sudbine, a na momente je i solidno duhovito. Jedina mama je što je na momente poprilično slabo napisano u smislu dijaloga i slično, nekako banalno i površno, ali uglavnom je i to ok. Preporučio bih.
Recommended Posts