Nebojsa Posted January 20 Posted January 20 (edited) reacher, druga sezona - znacajan pad, tj. usiljeno i uglavnom neduhovito naspram prve sezone. na neretke momente potpuni krindz, cak i u okvirima svog zanra. gledljivo i dalje, ali mislim da vecinu onih kojima se dopala prva sezona ceka prilicno razocarenje. *edit/zaboravih - trivia: jednog od glavnih negativaca igra sin bena kingslija. Edited January 20 by Nebojsa 1
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 On 15. 1. 2024. at 13:26, Mil@n said: Spržio sam The Wilds season 01 na amazonu, pošto sam uplatio™ mesec dana free pa gledam da iskoristim i pogledam šta valjano... Naravno, ponuda je i dalje smešno mala. Privuklo me ostajanje na pustom ostrvu 8 devojaka, pa reko da vidim šta će se desi... U početku mlitavo, gluma krindž kod trećine njih, ali su kroz flešbekove uspeli solidno da izgrade likove, a i gluma je bila malo bolja kako je serija odmicala, pa je do kraja ispalo sasvim solidno, priča se fino odvija, po malo odgovara kako i zašto su tamo završili i sl. Najslabija karika mi je glavna "negativka", prvo mi je bila jako poznata, ali se posle koje sekunde setih da je u pitanju Brenda iz Six Feet Under. Posle druge sezone, mogu da skratim recenziju: Zaobiđite... Epski su usrali sve.
Heaviside Posted January 21 Posted January 21 On 19. 1. 2024. at 22:51, Frank Pembleton said: Prilično lupetanje.... BTW samo dve sezone na Netflix sto lupetanje? razmisljam da pogledam pa me zanima
Lezilebovich Posted January 21 Posted January 21 10 minutes ago, Heaviside said: sto lupetanje? razmisljam da pogledam pa me zanima Ima taj vajb saksešna - cerka i dva sina, dominantni otac, imovina na koju su se razni ustremili ... doduse, nisam procitao tekst, samo na osnovu naslova pisem 2
Heaviside Posted January 21 Posted January 21 7 minutes ago, Lezilebovich said: Ima taj vajb saksešna - cerka i dva sina, dominantni otac, imovina na koju su se razni ustremili ... doduse, nisam procitao tekst, samo na osnovu naslova pisem Jel preporučuješ ili ne?
kud u maglu Simoviću Posted January 21 Posted January 21 21 minutes ago, Heaviside said: sto lupetanje? razmisljam da pogledam pa me zanima pa puśi. gledaj jelouston topčina je serija a imaš i prikvelove 1883 i onu 1923 meni opušteno ulazi na top 10 listu eeee šta bi ja dao da mogu prvi put da ga gledam opet 1
Jimmy Kowalski Posted January 21 Posted January 21 Yellowstone je sve gori kako su odmicale sezone, odustao sam posle 4. Vidim da je i Costner digao ruke i vise mu se ne snima.. 1
ToniAdams Posted January 21 Posted January 21 meni to od starta bilo agledljivo, mislim da ni prvu nisam završio
Frank Pembleton Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: pa puśi. gledaj jelouston topčina je serija a imaš i prikvelove 1883 i onu 1923 meni opušteno ulazi na top 10 listu eeee šta bi ja dao da mogu prvi put da ga gledam opet S tim da je 1883 bas bas dobra. Malo teska u momentima ali dobra.
Lezilebovich Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Heaviside said: Jel preporučuješ ili ne? 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Yellowstone je sve gori kako su odmicale sezone, odustao sam posle 4. Vidim da je i Costner digao ruke i vise mu se ne snima.. Ovo sto Jimmy kaze Gledaj prvu i drugu, posle je nekako jedno te isto te isto ... nisam odgledao do kraja sve, negde sam , čini mi se na sred 4. prekinuo (a i treću sam jedva zavrsio) Odgledao sam ova dva prequela i nisu loši (pre svega jer traju samo jednu sezonu ) 1
Lena Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, ToniAdams said: meni to od starta bilo agledljivo, mislim da ni prvu nisam završio Onakvu Keli Rajli si propustio Ja sam sve odgledala, meni bilo dobro. Istina da je u kasnijim sezonama priča nategnuta u nekim delovima. Ove 1883 i 1923 su isto dobre, s tim što mi se daleko više svidela 1883, Isabel May mi je sjajna 1
Mil@n Posted January 21 Posted January 21 Odličan je Yellowstone u početku, ali deklajnuje™ kako sezone prolaze. No opet je gledljivo i ok jer je mnogo krša od serija svuda okolo. 1883 je zato bonbonica, kao celina za sebe. Toliko mi se svidelo da nisam još pogledao 1923 jer sam svuda čitao da je dosta slabija od 1883 pa nisam hteo da kvarim utisak... 1
Heaviside Posted January 21 Posted January 21 Odgledao sam prve dve epizode i deo treće. Lepi pejsaži i Keli je vau, ali sve u svemu mi je malo previša sapunasto. Kejsi kako sedne u truck tako se stvori situacija u kojoj je pravedno i hrišćanski da on upuca nekog, utepa lik jedno desetoro ljudi u dve epizode i kao i dalje je pri sebi, još je i moralan. Al ajde, ne mogu ni da kažem da je totalni krš, može da prođe. 1
Recommended Posts