Kreator Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 On 12. 4. 2023. at 23:41, mustang said: Mozda engleski bodyguard? Otherwise, mayor of kingstown Pokušaću ovog general majora sada.
adam Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 18 hours ago, Lancia said: Happy valley, druga jos bolja iiidemo na trecu. sjajna je happy valley. vec rekoh ranije, mozda nije za svakog, strokava je i dosta realisticna a ima ljudi koji vole bajkovito i odmak. al ko voli, savrsena. ja sam se plasio kraja, da nesto ne zajebu al nisu. sve pod konac. 6
Lancia Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 (edited) 34 minutes ago, adam said: sjajna je happy valley. vec rekoh ranije, mozda nije za svakog, strokava je i dosta realisticna a ima ljudi koji vole bajkovito i odmak. al ko voli, savrsena. ja sam se plasio kraja, da nesto ne zajebu al nisu. sve pod konac. Serija je bombona, retko se desava da kod cele ekipe ekspresija lica radi savrseno. Btw, juce krenuo da gledam The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, racunam malo da presecem sa srednjevekovnim krkljancem, kad tamo glumci sredjenih frizura, pocupanih obrva... Edited April 15, 2023 by Lancia 2
kipo Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 23 minutes ago, adam said: mozda nije za svakog, strokava je i dosta realisticna Toliko je realna da sam je ostavio za odgovorajuci mood. Zestoko dobra.
adam Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 1 minute ago, kipo said: Toliko je realna da sam je ostavio za odgovorajuci mood. Zestoko dobra. znam ljude koji su probali i batalili bas zato sto je previse realisticna za njihov ukus. al znam i zenu koja nikad nije mogla da odgleda balkanskog spijuna jer je prepoznala sopstvenog oca u iliji cvorovicu. doduse, nisam proveravao kako gleda na to otkako je srbija postala zemlja cvorovica, mozda joj je malo lakse. 2
kipo Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Nemam ja problem sa realisticnim, naprotiv. Ali potrebno mi je nazovi posebno stanje duha, da to savrseno ispratim, da zapravo uzivam u materijalu. Sve previse podsjeca na okolinu, pa ko ima istoriju kojekakvih problema, kvalitetna prica/ gluma, odmah trigeruju osjecaje.
adam Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 52 minutes ago, kipo said: Nemam ja problem sa realisticnim, naprotiv. Ali potrebno mi je nazovi posebno stanje duha, da to savrseno ispratim, da zapravo uzivam u materijalu. Sve previse podsjeca na okolinu, pa ko ima istoriju kojekakvih problema, kvalitetna prica/ gluma, odmah trigeruju osjecaje. bas o tome se i radi. ne da ljudi smatraju da serija nije dobra nego je, sto bi ovde kod mene rekli - too close to home. neke ljude to odbija sto je sasvim ok i legitimno. nismo svi isto bazdareni. ja, recimo, odbijam da gledam filmove o ljudima koji imaju terminalne bolesti. u dvadesetima (svojim, mator sam jebiga) sam odgledao bergmanove krike i saputanja i od tad cim vidim da je tema neka bolestina, nema sanse da gledam. taj film me potpuno izbezumio. film je iznimno dobar, naravno, al me zivotno sjebao. ako se i zajebem pa naletim na tako nesto slucajno - odmah prekidam. ti si jos super ako znas da prepoznas raspolozenje u kojem bi to sto te rajca mogao odgledati. za mene nema nade. 2
Arkadija Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 (edited) Znam da je izašla 3. sezona Happy valley , ali trenutno nisam raspoložena da gledam tako tešku tematiku. Ali sigurno hoću, samo ne sada. Sad ću da je samo arhiviram, sem ako je nema već na Pickboxu, onda ću tu uvek da je nađem. edit: ima na Pickboxu treća sezona Edited April 15, 2023 by Arkadija
kipo Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 56 minutes ago, adam said: ti si jos super ako znas da prepoznas raspolozenje u kojem bi to sto te rajca mogao odgledati. za mene nema nade. Zavisi sta je u pitanju, npr sa nekim djecijim patnjama nikad ne gledam da je ne znam koliko dobro. Svako ima svoje demone, kako neko rece. 2
Katikon Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Ima na Pickboxu, komplet savršena serija. Može da posluži za primer
banecare1 Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 12 hours ago, kipo said: Zavisi sta je u pitanju, npr sa nekim djecijim patnjama nikad ne gledam da je ne znam koliko dobro. Svako ima svoje demone, kako neko rece. ako je bolest deteta tema filma je to gasim momentalno. on topic: upravo zavrsio shrinking. harrison ford i jessica williams fenomenalni. odlicno sam se zabavio, nadam se da ce brzo odraditi makar jos jednu sezonu.
Lucia Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 On 13. 4. 2023. at 22:42, BlackGeorge said: Odgledao sam prvu epizodu Bodyguard-a. Ne sviđa mi se ovaj glavni lik, robotizovani telohranitelj. Ali dobro, idemo dalje, gledaću i drugu epizodu ... sada. Robotizovani!? Necu da ti kvarim spojlerom ako hoces da nastavis, samo da mu to nije trajno stanje. Mada ne secam se najbolje, gledala sam pre neku godinu kad je bila hit. Secam se da sam na nekoj epizodi posle trece bila neko vreme prekinula ali da li je bilo zbog "e sad ga bas preterase" ili zbog "daj covece saberi se vec jednom", ne pamtim.
Kreator Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 7 hours ago, Lucia said: Robotizovani!? Necu da ti kvarim spojlerom ako hoces da nastavis, samo da mu to nije trajno stanje. Mada ne secam se najbolje, gledala sam pre neku godinu kad je bila hit. Secam se da sam na nekoj epizodi posle trece bila neko vreme prekinula ali da li je bilo zbog "e sad ga bas preterase" ili zbog "daj covece saberi se vec jednom", ne pamtim. Pa odgledao sam prve dve epizode. Ma tako mi nekako deluje, minimalna mimika lica, brza priča, ko robot neki. Videću dalje od treće epizode kakav je, da li se malo opustio... Sad sam krenuo onog Majora u selu/zarvoru da gledam. Zgotivio sam tu seriju pa ću nastaviti nju a posle ću da se vratim na robokapa.
kipo Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 16 hours ago, banecare1 said: ako je bolest deteta tema filma je to gasim momentalno. NIje samo bolest, vec bio kakva situacija gdje dijete trpi. Jbg to veoma suzava izbor ali ne mogu protiv toga 1
kipo Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Rabbit hole je nelosa. Posle 3 epizode i dalje gledljivo, iako pada kvalitet, odnosno neke besmislene stvari se razvlace i ulaze jos besmislenije, ali gledljivo.
Recommended Posts