Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Čutura said:

preterase. onaj prdavac ko chuck norris i rocky zajedno, bije one ruse ko da nisu za glavu veci i dva broja zajebanji od njega. meh

:lolol: istina 

Posted

zavrsio drugu bandi londona, i ono sta reci, do jaja, over the top, ok poslednja tuca je jedna od imbecilnijih ikada al sveukupan dojam bas kako treba

Posted
On 1.2.2023. at 21:48, Chika Spale said:

Ako je jos neko poput mene propustio - Kinezi su snimili i pustili u etar seriju Problem tri tela (radjenu po prvoj knjizi cuvene SF knjizevne trilogije):

https://m.imdb.com/title/tt20242042/

Izaslo je 19 od 30 epizoda, objavljuju novu svaki dan, tako da ce biti gotovo do polovine februara. Ima na Rakuten Viki striming servisu.

Otiđem na youtube da pogledam trailer, kad tamo imaju cele epizode sa engleskim titlom, ako vam ne smetaju kineske reklame koje povremeno ulete...dal je legalno ili nije nemam pojma, ali eto kome se gleda...

• Hvala 1
Posted

Vidim da su epizode od po 40+ minuta, a biće ih 30, jel su kinezi sve tri knjige pretvorili u seriju ili samo prvu.

Posted
7 hours ago, igoraki said:

Otiđem na youtube da pogledam trailer, kad tamo imaju cele epizode sa engleskim titlom, ako vam ne smetaju kineske reklame koje povremeno ulete...dal je legalno ili nije nemam pojma, ali eto kome se gleda...

U Kini nema Youtubea pa ne mogu ni da vide da ih neko krade :s_w:

• Haha 5
Posted (edited)

Yellowstone S05, ne znam je li gore sto prvi deo sezone nema ni pola krstenog zapleta ili sto je i ovakva kakva je, najbolja serija koju pratim trenutno.

Montana, krave, kaubojs doing kaubojs stuff...dovoljno.

Edited by bebaguza
Posted

Završio Better Call Saul. 

Dugo mi je bio na stendbaju. 

Odlična serija sa jednim od najglupljih krajeva koje sam video. 

Poslednja epizoda je antiklimaks u nivou Losta. 

:isuse:

Posted

Your Honor ladno ima 2. sezonu.

Pa zašto jebote? :isuse:

• Haha 1
Posted
Just now, mraki said:

Your Honor ladno ima 2. sezonu.

Pa zašto jebote? :isuse:

bas juce gledam pa sam popizdeo koliko je lose, odnekuda se pojavila i beba

• Haha 1
Posted

Au kakava papazjanija od Gangs of London, kao da su posle svake epizode uz caj resavali koga ce da se rese a koga ce da ozive. Osim zumiranog nasilja malo sta ima da se vidi.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Lancia said:

Au kakava papazjanija od Gangs of London, kao da su posle svake epizode uz caj resavali koga ce da se rese a koga ce da ozive. Osim zumiranog nasilja malo sta ima da se vidi.

gledaj Top Boy, odlicna serija

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

U EON video klubu izasla cela sezona "Spijun medju prijateljima"

Posted (edited)

A Spy Among Friends

Odgledao prvih 3 epizoda i odustao. Očekivao sam makar približan kvalitet kao što je bio u The Americans a dobio sam Seks, laži i video trake na špijunski način (ali bez seksa). Očekivao sam mnogo više samo zbog učestvovanja Damian Lewis i Guy Pearce. Sterilno, dosadno ... Drama i mrsomuđenje bez trilera.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Posted

happy valley zavrsila bas kako treba.

kapiram da serija ne prija svakom, strokava je, realisticna, depresivna al je jebeno besprekorna.

sarah lankashire - naklon do poda. razvalila!

inace, ona je karijeru pocela u trakavici (coronation street) igrala standardnu 'dumb blonde' i tako nastavila. pa kad se ovde pojavila, ljudi neverovali sta se desilo.

BEFORE THEY WERE FAMOUS – Number One London

• +1 3