steins Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 12 minutes ago, steins said: Imam bre sve sad ću da vidim Ma nema.
kipo Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 3 hours ago, steins said: Ma nema. https://www.primevideo.com/detail/Mayor-Of-Kingstown/0KRUWMZDT6OZBOXB9OCU45DP0D
vememah Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 (edited) Ne fercera sa srpskom IP adresom, samo VPN. Quote This video is currently unavailable to watch in your location Edited January 25, 2023 by vememah
Remi Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 (edited) Divicast car, besplatno i nema reklama. Skoro sve gledam ovde. Da poživi sto godina Izbrisao sam link, ne znam jel ok da kačim, imaš tu @steins seriju Edited January 25, 2023 by Remi
Mil@n Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) Ovih 8 yellowstone-a što je izašlo je samo pola sezone? If so, neću ni da gledam dok ne izađu sve... Edit: vidim da jeste pola, i ll pass dok ne izađu sve. Edited January 26, 2023 by Mil@n 2
Mil@n Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Vikings: Valhalla, bome bolje od prve sezone. Ima tu i dalje pomalo cringe loše glume, ali priča se fino zavrtela, dobro je napisano, a i netflix se otvorio za bitrate pa izgleda dosta dobro. U nedostatku istorijskih spektakala™, može da prođe kao zabavno.
ToniAdams Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 krenuo drugi deo bandi londona, otprilike je jos napucanije nego prvi deo, pomislio sam da nadjem na netu neku retrospektivu prvog posto sam poprilicno pozaboravljao likove al onda sam skapirao da je svejedno, buduci da se svi i onako ponasaju kao idioti. piki blajndersi govna da jedu, ovo je ultimativna "Dinastija" sa rokanjem i klanjem, 10/10* 1 1 1
kipo Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Hunters. Pronasao ovde na forumu misljenja, pa da pogledam. Gospodine boze, sta je ovo. Za prvu scenu sam bio siguran da je san, pa kad se slicne nastavile ponavljati jedino objasnjenje da je neko drogiran, pa ce se razjasniti. Strasno lose, ne mogu da vjerujem da je Al Pacino u ovom.
Nebojsa Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 shrinking - prvih par epizoda prilicno zabavno (i pored tipicnog jason segel pocetka...) seriju je radila ted lasso ekipa - koga ne mrzi moze progugla interesantno gostovanje breta goldstina kod stiven kolbera od pre nekoliko dana, gde je objasnio kako je nahvatao i harisona forda da im se prikljuci. odlicna pricica elem, sigel u ulozi potpuno sjebanog (but talented) psihoterapeuta, odlucuje da menja klasicne metode u radu s pacijentima s necim "konkretnijim". ford mu je father figure, s jedva nesto manje sopstvenih problema... vec u prvih par epizoda se pojavljuje 5-6 zivopisnih likova koji ce deluju biti deo std cast-a. sve u svemu, odlican pocetak, cekaju se sledece epizode - ide po jedna nedeljno na apple tv+. 1
Nevernik Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Poker Face Prve dve epizode sasvim solidno zabavne. Natasha Lyonne glumi manje više isti lik iz Russian Doll, samo što se ovog puta šeta po ruralnim krajevima amerike. Meni dovoljno za zabavu. 2
mustang Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 (edited) Fauda S4 je mogla biti mnogo bolja. Da je kamera samo malo vise bila u gro planu na karaktere bilo bi bolje. Ovako ispade b produkcija ...jbga pejzazi madjarske, losa scenografija, manjak fizicke tuce, nagli obrti, povrsnije pisanje, losija rezija... Edited January 31, 2023 by mustang
TheWind Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Last of us, odlicna serija, izlaze ovih dana nove epizode, trenutno je na 3.
jms_uk Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Last of us, odlicna serija, izlaze ovih dana nove epizode, trenutno je na 3.I ima svoj ceo topik, na ovom istom podforumu. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Recommended Posts