mustang Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 (edited) 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Gleda se. Dobra zabava.. Podseca me na Banshee al duhovitije. Pretpostavljam da si gledao ga gledao https://m.imdb.com/title/tt2017109/?ref_=ext_shr_lnk Jbte, sad ovog Antony Starr iz Banshee ne mogu da zamislim ni u jednog drugoj ulozi osim u The Boys budalastini Toliko je tu uverljiv da pomislim da je pobrkao serije u mladosti koje je trebao da radi. Zloca 100% Tulsi fali gej, over the top karakter, kao Job (my favorite ) iz Banshee, pa da bude full blown fuck italian mafia zabava Edited January 5, 2023 by mustang 1
đorđe geprat Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 (edited) engleska (standardno dobra "the tower". jedna sezona, tri epizode. baš dobar krimić. HBO SBB klub Edited January 5, 2023 by djordje geprat
Čutura Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 The Offer Serija o snimanju Kuma, teskocama koje su pratile produkciju od pocetka. Ne znam koliko je verodostojno ali je odlicna zabava.
maheem Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 beskraj lepih slika i iste priče. pogledao sam dve epizode, ne znam da li da nastavljam
Frank Pembleton Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 The Offer Serija o snimanju Kuma, teskocama koje su pratile produkciju od pocetka. Ne znam koliko je verodostojno ali je odlicna zabava.Dobro ide za sada, na pola sam.Ali me iznerivao "prevodilac" titla.Kad predstavljaju Kopolu šefovima, kažu "... On je scenarista filma "Vod"..."Ja kao, kako bre kakav Vod???A on je scenarista filma Patton a "Vod" je Platoon...Jbte jer se to prevodi "na audio" pa onda brljavi?....shiit has hit the fan. 1
FPLS Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 To neki titlovi s neta, ili SkyShowtime jajari i angažuje bezveznjake za prevođenje?
Frank Pembleton Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 To neki titlovi s neta, ili SkyShowtime jajari i angažuje bezveznjake za prevođenje?Ovo je kroz njihov servis.......shiit has hit the fan. 1
centrifuga Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Retko gledam nove serije ali 'The Offer' sam izbindžovao pre nekoliko meseci. Zanimljiva, dinamična, ali se ne slažem da je gluma dobra kako neko reče ovde. Metju je genijalan (kao i svugde) ali mlađi glumci u seriji su baš fail. Malo je i nejasno kako i zašto su neke stvari potpuno preskočene (Dajan Kiton se pojavljuje na 1 minut, kao da je potpuno nebitna, a bilo je zanimljivih materijala za priču oko njene audicije). No, vredi gledati. Simpatično.
Lezilebovich Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 On 6.1.2023. at 20:52, maheem said: beskraj lepih slika i iste priče. pogledao sam dve epizode, ne znam da li da nastavljam Ja bas krenuo, ide sporooo, ali mi interesantno sto je na srpskom :). Da li si ti nastavio ?
maheem Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 1 minute ago, Lezilebovich said: Ja bas krenuo, ide sporooo, ali mi interesantno sto je na srpskom :). Da li si ti nastavio ? Nope, danas sam na Sajnfeldu Nastaviću sutra al očekivanja su mi da neću uspeti pogledati do kraja
Frank Pembleton Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 Retko gledam nove serije ali 'The Offer' sam izbindžovao pre nekoliko meseci. Zanimljiva, dinamična, ali se ne slažem da je gluma dobra kako neko reče ovde. Metju je genijalan (kao i svugde) ali mlađi glumci u seriji su baš fail. Malo je i nejasno kako i zašto su neke stvari potpuno preskočene (Dajan Kiton se pojavljuje na 1 minut, kao da je potpuno nebitna, a bilo je zanimljivih materijala za priču oko njene audicije). No, vredi gledati. Simpatično.Da, ja i žena smo u onoj sceni večere graknuli "gde je Dajan Kiton" pa smo premotavali da je nađemo.......shiit has hit the fan. 1
Arkadija Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 13 hours ago, centrifuga said: Retko gledam nove serije ali 'The Offer' sam izbindžovao pre nekoliko meseci. Zanimljiva, dinamična, ali se ne slažem da je gluma dobra kako neko reče ovde. Metju je genijalan (kao i svugde) ali mlađi glumci u seriji su baš fail. Malo je i nejasno kako i zašto su neke stvari potpuno preskočene (Dajan Kiton se pojavljuje na 1 minut, kao da je potpuno nebitna, a bilo je zanimljivih materijala za priču oko njene audicije). No, vredi gledati. Simpatično. Jeste krajnje simpatično, ali koliko su se na nekim detaljima zadržavali i previše, toliko su nešto zanimljivo preskočili, npr. dodela Oskara bukvalno je prikazana u 10 sekundi, a Brandovo nepojavljivanje, tj kada je nagradu uzela indijanka i održala politički govor, nije ni spomentuo, makar kao vest koju čita neko u novinama. 1
mustang Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 Valjda zato sto je indijanka u stvari meksikanka koja je prodavala maglu da je indijanka? I vise je serija vezana za kreatore filma, nego za posledice istog.
Jimmy Kowalski Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 (edited) Kod te dodele Oskara, a vezano za Kuma, interesantno je sto producent filma nije ni spomenuo Coppolu, jako cudan govor je imao. Ne znam da li su u seriji dali neki kontekst o tome, mene bi to zanimalo.. Edited January 8, 2023 by Jimmy Kowalski
Recommended Posts