Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Arkadija said:

Trenutno ne, sem ako ne voliš star wars, e onda je Andor za preporuku. 

Nisam fan star wars  al pogledam. Bas mi se svidjao Mandalorian dok nisu izbacili Ginu Carano zbog politicke nepodobnosti i onda sam demonstrativno prestala. 

Ja i politika, nit se bavim njom al me nekako uvek nadje :isuse: usere mi pola stvari sto volim.   

Bacicu pogled, hvala. Jel beba joda tamo?

Edited by mustang
Posted
1 minute ago, mustang said:

Nisam fan star wars  al pogledam. Bas mi se svidjao Mandalorian dok nisu izbacili Ginu Carano zbog politicke nepodobnosti i onda sam demonstrativno prestala. 

Ja i politika, nit se bavim njom al me nekako uvek nadje :isuse: usere mi pola stvari sto volim.   

Bacicu pogled. Jel beba joda tamo?

Ma ne, Andor je prikvel, dešava se oko 5 godina pre prvog filma. I više je drama nego akcija. Ali ima odlične likove, pa  mehanizme tiranije, pa želju za moći i tako, svašta. Zanimljivo je prilično.

• Hvala 1
Posted

Samo da kažem da je špica za Džeka Rajana jedna od najboljih ikada
:hail:

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

• +1 2
Posted

Koja bese serija gdje neku kao celiju analiticara neke CIA/BIA sluzbe pobije ekipa specijalaca, pa se jedan od prezivjelih da u bijeg? To je bilo u prvoj epizodi, ja pogledao prije par godina i sad ne mogu pronaci.

Posted
On 22.12.2022. at 9:49, bags said:

The Recruit u traileru ima dosta par scena iz Beca.

U drugoj epizodi putuje u Bec... ali se ne vidi nesto grad... mozda u trecoj :D 

Posted
57 minutes ago, Milosh76 said:

U drugoj epizodi putuje u Bec... ali se ne vidi nesto grad... mozda u trecoj :D 

Sto rece jedan drugar koliko su guzve samo bile za ovih scena. (valjda je centar bio blokiran nekoliko dana po par sati)

Posted (edited)
1 hour ago, kipo said:

Koja bese serija gdje neku kao celiju analiticara neke CIA/BIA sluzbe pobije ekipa specijalaca, pa se jedan od prezivjelih da u bijeg? To je bilo u prvoj epizodi, ja pogledao prije par godina i sad ne mogu pronaci.

Tri kondorova dana

edit: Serija se zove samo Condor, meni ostao naziv filma u glavi..

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 2
Posted (edited)
7 hours ago, steins said:

Samo da kažem da je špica za Džeka Rajana jedna od najboljih ikada
:hail:

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Spica bolja od sezone. 

Prilicno sam sigurna da i moj mozak tako svrstava opazanja, plus po boji, zvuku, mirisu i atmosferi. Po svemu, samo ne po logici :lolol: 

@Arkadija propustas svasta 

Spoiler

Setkaju se cia po tunelskoj promenadi ispod kremlja, predsednik ceske na jutarnju unofficial kafu u raša ....znaci :isuse::lolol:

Edited by mustang
Posted
2 hours ago, kipo said:

Kondor.  To je po motivima filma Tri kondorova dana.

• Hvala 1
Posted
5 minutes ago, mustang said:

Spica bolja od sezone. 

Prilicno sam sigurna da i moj mozak tako svrstava opazanja, plus po boji, zvuku, mirisu i atmosferi. Po svemu, samo ne po logici :lolol: 

@Arkadija propustas svasta 

Hide contents

Setkaju se cia po tunelskoj promenadi ispod kremlja, predsednik ceske na jutarnju unofficial kafu u raša ....znaci :isuse::lolol:

Odgledala sam , ali nism stigla da prokomentarišem. Najjajči momenat je kada za 3 minuta stigne inkognito iz Moskve do granice sa Estonijom, a onda do ratnog broda koji je za 5 dana stigao iz Crnog mora do Baltika. :lolol:

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ne prepisuj :mad:

Sorry, nisam uopšte videla da je neko odgovorio.

Posted (edited)
11 minutes ago, Arkadija said:

Odgledala sam , ali nism stigla da prokomentarišem. Najjajči momenat je kada za 3 minuta stigne inkognito iz Moskve do granice sa Estonijom, a onda do ratnog broda koji je za 5 dana stigao iz Crnog mora do Baltika. :lolol:

Al bez blama totalno. Upakovali govno u atraktivan papir. Spucano toliko novca, pa jebote da zaplaces kakve su price mogli da smisle. Koliko je tu ljudi van realnosti, neverovatno. I oni su na ozbiljnim studijskim pozicijama :isuse:

Edited by mustang
  • +1 1
Posted

Cela treca sezona je cisti amaterizam, sto po prici sto po timeline/stori greskama.

Spoiler

Kad su nasli naucnika u kontejneru, iskcrali su se negde na Crnom moru, stigli u centar Atine za 2 sata. Kolima. Do centra Atine ne mozes da stignes kolima za 2 sata ako si vec u centru Atine, kamoli od Crnog mora.

Plus celu seriju pokusavam da se prisetim od kad se to Ceska granici sa Rusijom pa preskacu granicu jedne ka drugoj drzavi za 2 minuta. Ponekad i pesaka.