kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 mene je žanrom zarazio dozvolite da se obratimo 1
mraki Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 (edited) Odgledao neku špansku miniseriju Todos Mienten, pa da napišem ovo pre nego je zauvek potisnem iz sećanja. Na momente toliko glupo da sam u neverici morao da gledam i dalje, srećom samo 6 epizoda. Likovi zaista povezani ko u španskoj seriji, mame, deca, bivši i sadašnji muževi, njihove žene… Zaplet nastaje kad se glavna junakinja kresne sa tek punoletnim sinom najbolje drugarice koji je ujedno i njen učenik, ćerkin drugar, muževljev pacijent i dečko od sestričine. U drugom tajmlanju vidimo da je on mrtav koji dan kasnije. E da, glavna junakinja je opasno hot, i nije jedina. Ima na HBO pod nazivom You Shall Not Lie Edited October 21, 2022 by mraki
Lancia Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Stukao sam i Godless. Nemam pojma jel neospageti ili feministicki strip, kako god, lepo za oko, lepo za mene. Dobar vestern je uvak majka mara za opustanje. 6
igoraki Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Odlična je Godless, mada je meni i Generation Kill baš baš dobra. 2
Lancia Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 23 minutes ago, igoraki said: Odlična je Godless, mada je meni i Generation Kill baš baš dobra. Nikako nije dobro da nam se ukusi slazu u svemu 1
Ajant23 Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Moloch (2020) Klasičan francuski triler sa elementima fantastike. Ljudi se traže po svetu razvijajući se kroz nužnost ambicije koja ih vodi tome da čine moralne gluposti u svetu koji potencira moral do šizofrenog držeći ga se kao jedinog pouzdanog uporišta. Neko se spase, šta god spas značio, drugi sagore poput Ikara, ako ne uspeju da nađu izlaz iz lavirinta poput onog koji je stvorio Ikarov otac.
Blojler Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Irma Vep Komedija/Drama saa Aliciom Vikander, rezija i scenario Olivje Asajaz - cak i glumi epizodu malu. Sve je super, podsmeh artsy fartsy neuroticnim reziserima, sujetnim glumcima i njihovim zivotima, plus naravno droga seks i rokenrol upakovano u snimanje serije o seriji. Meni se bas dopalo 1
Mil@n Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 7 minutes ago, Blojler said: saa Aliciom Vikander I meni, a nisam ni gledao. 1
pasha Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 (edited) On 16.10.2022. at 21:43, Fakundo Sava said: Babilon Berlin krenula nova sezona Kakvi su utisci? Edited October 24, 2022 by pasha
Halvard Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 (edited) Super je Godless, ne znam kako sam ga propustio ranije. Jako je zanimljivo videti Lady Mary na Divljem Zapadu , Mišel Dokeri je stvarno gotivna glumica. Edited October 25, 2022 by Halvard 1
nera Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Au Service De La France aka A Very Secret Service Naletela na ovo slucajno skrolujuci besciljno po Netflixu i odusevih se. Francuska serija, 2 sezone, prica se odvija u vreme hladnog rata, crni humor, stereotipi savrseno uklopljeni, gluma odlicna. 🤓
Lancia Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Kin - naivna prica, bezrazlozna tajanstvenost, losa gluma . sve na jednom mestu. Sad vidim, bice i druga sezona, fala im lepo.
FPLS Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Nekako mi promakao White Lotus, vrhunska zabava. Tacno moj cup of tea i definitivno jedan od boljih tv uradaka poslednjih godina. Doduse, onaj tip serije i humora koji definitivno nece svakome da legne, kao npr. Succession, cak i slican vajb imaju, ta neka mracno-komicna atmosfera i gomila groznih likova, besprekorno odglumljenih. Vidim da druga sezona krece za koji dan, bas se radujem, pa nek bude i upola ovako dobra 3
Blojler Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 poceo Peripheral Za sad sasvim lepo, videcemo kako dalje vozi 3
Recommended Posts