black mirror Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 kad gledam njega u nekom filmu/seriji gde igra pozitivca meni tesko da se prilagodjavam, u glavi mi je on i dalje kapone. a boardwalk empire jeste vrhunska serija i sigurnu u top 10
3opge Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 (edited) The White Lotus (HBO) Uzivao sam kao retko kada, genijalni Murray Bartlet plus naravno Sydney Sweeny Edited October 1, 2022 by 3opge 2
mustang Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Jel gledao neko seriju Hand if God? Vredi li pogledati?
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 39 minutes ago, mustang said: Jel gledao neko seriju Hand if God? Vredi li pogledati? ako misliš na ovo, film je u pitanju i ok je
jms_uk Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Posto smo na serijama, verovatno misli na ovo https://www.imdb.com/title/tt3973768/
mustang Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 7 hours ago, jms_uk said: Posto smo na serijama, verovatno misli na ovo https://www.imdb.com/title/tt3973768/ Da taj, sa Rob Perlman
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 On 30.9.2022. at 20:59, Lezilebovich said: North water i Line of duty hvala za preporuku, north water je bonbonica
mustang Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Ne znam hocu li gledati, potpuno sam se ohladila...to je kada ti se omiljeni lik usere u stvarnosti i podrzava politicki nekog na koga ti se povraca.
mustang Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 (edited) Rip mi je omiljen a sa beth imam najvise slicnosti u RL (na zalost ne po izgledu )...al sve se vrti oko papa Dutton, najseksi boje glasa , imas sliku o njemu kao pravom muskarcu....kad ono... Najgore je sto mene to kad uhvati, dugo pamtim to razocarenje i u stanju sam godinama da ignorisem konzumaciju (kina, najki, starbaks, vw..... gomila glumaca, pevaca....) A inace uopste nisam nesto politicna... Edited October 5, 2022 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: ja i ovo jedva čekam 1
Mil@n Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Odgledao drugu sezonu Manhunt - Deadly Games koji obrađuje bombu u Olimpijskom parku u Atlanti. Meni je prva sezona i potraga za Tedom Kazinskim dosta dobra, napeta i dobro odrađena. Produkcijski, druga sezona je kao da je budžet skresan 5 puta. Dosta siromšano napisano pogotovu dijalozi, a i dosta mršavih likova i glume. Priča je dosta autentična i zanimljiva pa nekome ko ne zna dosta o temi svakako može biti zanimljivo. Realno je i razvučeno za barem 2, 3 epizode viška.
Lancia Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 21.1.2022. at 14:49, 3opge said: Euphoria razvaljuje, svaka cast. Zendaja je jako talenotvano dete a bogami i drugarice su tu Stukao sam obe sezone, ima malo nekih ponavljanja ali sve u svemu, odlicna zabava. Zendaja razbija, sluzi se i muskim i zenskim grimasama, ja sam opet Hunter Schafer klub, krakata je nodoljiv siz. 1 1
Recommended Posts