Jump to content

O serijama

Featured Replies

kad gledam njega u nekom filmu/seriji gde igra pozitivca meni tesko da se prilagodjavam, u glavi mi je on i dalje kapone. a boardwalk empire jeste vrhunska serija i sigurnu u top 10

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Jeste vrhunska ali nije top 10 :hitler:

The White Lotus (HBO)

Uzivao sam kao retko kada, genijalni Murray Bartlet

plus naravno Sydney Sweeny

sub-buzz-982-1661973120-12.jpg?downsize=

Edited by 3opge

Jel gledao neko seriju Hand if God? 

Vredi li pogledati?

39 minutes ago, mustang said:

Jel gledao neko seriju Hand if God? 

Vredi li pogledati?

ako misliš na ovo, film je u pitanju i ok je

On 30.9.2022. at 20:59, Lezilebovich said:

North water i Line of duty

hvala za preporuku, north water je bonbonica

:mellow:

Ne znam hocu li gledati, potpuno sam se ohladila...to je kada ti se omiljeni lik usere u stvarnosti i podrzava politicki nekog na koga ti se povraca. 

Zar ti nije Beth omiljeni lik?

Rip mi je omiljen a sa beth imam najvise slicnosti u RL (na zalost ne po izgledu :lolol:)...al sve se vrti oko papa Dutton, najseksi boje glasa :blush:, imas sliku o njemu kao pravom muskarcu....kad ono...

Najgore je sto mene to kad uhvati, dugo pamtim to razocarenje i u stanju sam godinama da ignorisem konzumaciju (kina, najki, starbaks, vw..... gomila glumaca, pevaca....) A inace uopste nisam nesto politicna...

Edited by mustang

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

ja i ovo jedva čekam

Odgledao drugu sezonu Manhunt - Deadly Games koji obrađuje bombu u Olimpijskom parku u Atlanti.

Meni je prva sezona i potraga za Tedom Kazinskim dosta dobra, napeta i dobro odrađena.

Produkcijski, druga sezona je kao da je budžet skresan 5 puta. Dosta siromšano napisano pogotovu dijalozi, a i dosta mršavih likova i glume. Priča je dosta autentična i zanimljiva pa nekome ko ne zna dosta o temi svakako može biti zanimljivo. Realno je i razvučeno za barem 2, 3 epizode viška. 

On 21.1.2022. at 14:49, 3opge said:

Euphoria razvaljuje, svaka cast.

Zendaja je jako talenotvano dete a bogami i drugarice su tu 

Stukao sam obe sezone, ima malo nekih ponavljanja ali sve u svemu, odlicna zabava.

Zendaja razbija, sluzi se i muskim i zenskim grimasama, ja sam opet  Hunter Schafer klub, krakata je nodoljiv siz.