October 1, 20222 yr kad gledam njega u nekom filmu/seriji gde igra pozitivca meni tesko da se prilagodjavam, u glavi mi je on i dalje kapone. a boardwalk empire jeste vrhunska serija i sigurnu u top 10
October 1, 20222 yr The White Lotus (HBO) Uzivao sam kao retko kada, genijalni Murray Bartlet plus naravno Sydney Sweeny Edited October 1, 20222 yr by 3opge
October 2, 20222 yr 39 minutes ago, mustang said: Jel gledao neko seriju Hand if God? Vredi li pogledati? ako misliš na ovo, film je u pitanju i ok je
October 2, 20222 yr Posto smo na serijama, verovatno misli na ovo https://www.imdb.com/title/tt3973768/
October 2, 20222 yr 7 hours ago, jms_uk said: Posto smo na serijama, verovatno misli na ovo https://www.imdb.com/title/tt3973768/ Da taj, sa Rob Perlman
October 4, 20222 yr On 30.9.2022. at 20:59, Lezilebovich said: North water i Line of duty hvala za preporuku, north water je bonbonica
October 5, 20222 yr Ne znam hocu li gledati, potpuno sam se ohladila...to je kada ti se omiljeni lik usere u stvarnosti i podrzava politicki nekog na koga ti se povraca.
October 5, 20222 yr Rip mi je omiljen a sa beth imam najvise slicnosti u RL (na zalost ne po izgledu )...al sve se vrti oko papa Dutton, najseksi boje glasa , imas sliku o njemu kao pravom muskarcu....kad ono... Najgore je sto mene to kad uhvati, dugo pamtim to razocarenje i u stanju sam godinama da ignorisem konzumaciju (kina, najki, starbaks, vw..... gomila glumaca, pevaca....) A inace uopste nisam nesto politicna... Edited October 5, 20222 yr by mustang
October 6, 20222 yr Odgledao drugu sezonu Manhunt - Deadly Games koji obrađuje bombu u Olimpijskom parku u Atlanti. Meni je prva sezona i potraga za Tedom Kazinskim dosta dobra, napeta i dobro odrađena. Produkcijski, druga sezona je kao da je budžet skresan 5 puta. Dosta siromšano napisano pogotovu dijalozi, a i dosta mršavih likova i glume. Priča je dosta autentična i zanimljiva pa nekome ko ne zna dosta o temi svakako može biti zanimljivo. Realno je i razvučeno za barem 2, 3 epizode viška.
October 6, 20222 yr On 21.1.2022. at 14:49, 3opge said: Euphoria razvaljuje, svaka cast. Zendaja je jako talenotvano dete a bogami i drugarice su tu Stukao sam obe sezone, ima malo nekih ponavljanja ali sve u svemu, odlicna zabava. Zendaja razbija, sluzi se i muskim i zenskim grimasama, ja sam opet Hunter Schafer klub, krakata je nodoljiv siz.