Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

kad gledam njega u nekom filmu/seriji gde igra pozitivca meni tesko da se prilagodjavam, u glavi mi je on i dalje kapone. a boardwalk empire jeste vrhunska serija i sigurnu u top 10

Posted (edited)

The White Lotus (HBO)

Uzivao sam kao retko kada, genijalni Murray Bartlet

plus naravno Sydney Sweeny

sub-buzz-982-1661973120-12.jpg?downsize=

Edited by 3opge
  • +1 2
Posted

Jel gledao neko seriju Hand if God? 

Vredi li pogledati?

Posted
39 minutes ago, mustang said:

Jel gledao neko seriju Hand if God? 

Vredi li pogledati?

ako misliš na ovo, film je u pitanju i ok je

Posted
On 30.9.2022. at 20:59, Lezilebovich said:

North water i Line of duty

hvala za preporuku, north water je bonbonica

:mellow:

Posted

Ne znam hocu li gledati, potpuno sam se ohladila...to je kada ti se omiljeni lik usere u stvarnosti i podrzava politicki nekog na koga ti se povraca. 

Posted

Zar ti nije Beth omiljeni lik?

Posted (edited)

Rip mi je omiljen a sa beth imam najvise slicnosti u RL (na zalost ne po izgledu :lolol:)...al sve se vrti oko papa Dutton, najseksi boje glasa :blush:, imas sliku o njemu kao pravom muskarcu....kad ono...

Najgore je sto mene to kad uhvati, dugo pamtim to razocarenje i u stanju sam godinama da ignorisem konzumaciju (kina, najki, starbaks, vw..... gomila glumaca, pevaca....) A inace uopste nisam nesto politicna...

Edited by mustang
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

ja i ovo jedva čekam

• +1 1
Posted

Odgledao drugu sezonu Manhunt - Deadly Games koji obrađuje bombu u Olimpijskom parku u Atlanti.

Meni je prva sezona i potraga za Tedom Kazinskim dosta dobra, napeta i dobro odrađena.

Produkcijski, druga sezona je kao da je budžet skresan 5 puta. Dosta siromšano napisano pogotovu dijalozi, a i dosta mršavih likova i glume. Priča je dosta autentična i zanimljiva pa nekome ko ne zna dosta o temi svakako može biti zanimljivo. Realno je i razvučeno za barem 2, 3 epizode viška. 

Posted
On 21.1.2022. at 14:49, 3opge said:

Euphoria razvaljuje, svaka cast.

Zendaja je jako talenotvano dete a bogami i drugarice su tu 

Stukao sam obe sezone, ima malo nekih ponavljanja ali sve u svemu, odlicna zabava.

Zendaja razbija, sluzi se i muskim i zenskim grimasama, ja sam opet  Hunter Schafer klub, krakata je nodoljiv siz.

• +1 1
  • Wub 1