Lezilebovich Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Gledao sam Industry na preporuku sa ppp ... i jedno veliko nista. Bar S01, a drugu necu ni gledati... sto bi rekao vojko v " na silu spominjem koku i speed tako da mi dica dodju na nastup". Ovde je ubaceno konstantno crtanje cisto da popune vreme jer se skoro pa nista ne desava izmedju prve i poslednje epizode 2
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 (edited) Mora da sam ja kriva za industry Sorry Edited September 29, 2022 by mustang 1
Mil@n Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 43 minutes ago, mustang said: Mora da sam ja kriva za industry Sorry Meni to još niko nije rekao za preporuku 2
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 7 hours ago, Mil@n said: Meni to još niko nije rekao za preporuku 1 3
J-♣ Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Sinoć ne Epic Drama počela podmornica sa prve dve epizode sezone 3. Ispod logoa Epic pisalo premijera, a vidim na IMDb da treća sezona još u aprilu postojala. Kako god, večeras E03 i E04, a u nedelju E05 i E06. Opet radnju podelili na bar tri lokacije; glavna radnja kil nemačka, umesto amerike sad je britanija, a umesto francuske, portugalija. Sa britanijom obećava da će biti zanimljivo jer prate kapetana sa razarača koji se vraća sa svežeg ulova podmornice. Mada... samo dva stara lika, a možda mi promakao neko
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 time brit mini serija e03, zatvorska tematika, precizna, hladna, mračna. za razliku od gomile ntflx smeća ovo je čista umetnost 2
Lezilebovich Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: time brit mini serija e03, zatvorska tematika, precizna, hladna, mračna. za razliku od gomile ntflx smeća ovo je čista umetnost +1 mislim da , u poslednje vreme, gde god se pojavi ovaj Graham bude odlicna serija - tu je tajm i ona detektivska i ona pomorska ... 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Just now, Lezilebovich said: i ona detektivska i ona pomorska ... koje su te dve?
Lezilebovich Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: koje su te dve? North water i Line of duty 2
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 9 minutes ago, bags said: Za mene je on uvek Tony... ja sam ga prepoznao po this is england, tek posle snatch sjajan glumac 5
J-♣ Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 ispravka u vezi 'podmornice' večeras bile reprize e01i2, a sva je prilika da će iste reprize biti i u nedelju moje izvinjenje a eto prilike da onima koji su pratili ranije epizode ove serije da od nedelje se uključe u seriju nova epizoda e03 verovatno negde od četvrtka uveče
Nebojsa Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja sam ga prepoznao po this is england, tek posle snatch sjajan glumac briljantan i kao al kapone u boardwalk empire (u top 10 moje all-time best tv shows liste) 3
Recommended Posts