September 29, 20222 yr Gledao sam Industry na preporuku sa ppp ... i jedno veliko nista. Bar S01, a drugu necu ni gledati... sto bi rekao vojko v " na silu spominjem koku i speed tako da mi dica dodju na nastup". Ovde je ubaceno konstantno crtanje cisto da popune vreme jer se skoro pa nista ne desava izmedju prve i poslednje epizode
September 29, 20222 yr Mora da sam ja kriva za industry Sorry Edited September 29, 20222 yr by mustang
September 29, 20222 yr 43 minutes ago, mustang said: Mora da sam ja kriva za industry Sorry Meni to još niko nije rekao za preporuku
September 30, 20222 yr Sinoć ne Epic Drama počela podmornica sa prve dve epizode sezone 3. Ispod logoa Epic pisalo premijera, a vidim na IMDb da treća sezona još u aprilu postojala. Kako god, večeras E03 i E04, a u nedelju E05 i E06. Opet radnju podelili na bar tri lokacije; glavna radnja kil nemačka, umesto amerike sad je britanija, a umesto francuske, portugalija. Sa britanijom obećava da će biti zanimljivo jer prate kapetana sa razarača koji se vraća sa svežeg ulova podmornice. Mada... samo dva stara lika, a možda mi promakao neko
September 30, 20222 yr time brit mini serija e03, zatvorska tematika, precizna, hladna, mračna. za razliku od gomile ntflx smeća ovo je čista umetnost
September 30, 20222 yr 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: time brit mini serija e03, zatvorska tematika, precizna, hladna, mračna. za razliku od gomile ntflx smeća ovo je čista umetnost +1 mislim da , u poslednje vreme, gde god se pojavi ovaj Graham bude odlicna serija - tu je tajm i ona detektivska i ona pomorska ...
September 30, 20222 yr Just now, Lezilebovich said: i ona detektivska i ona pomorska ... koje su te dve?
September 30, 20222 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: koje su te dve? North water i Line of duty
September 30, 20222 yr 9 minutes ago, bags said: Za mene je on uvek Tony... ja sam ga prepoznao po this is england, tek posle snatch sjajan glumac
September 30, 20222 yr ispravka u vezi 'podmornice' večeras bile reprize e01i2, a sva je prilika da će iste reprize biti i u nedelju moje izvinjenje a eto prilike da onima koji su pratili ranije epizode ove serije da od nedelje se uključe u seriju nova epizoda e03 verovatno negde od četvrtka uveče
September 30, 20222 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja sam ga prepoznao po this is england, tek posle snatch sjajan glumac briljantan i kao al kapone u boardwalk empire (u top 10 moje all-time best tv shows liste)